Sari la conținut

Accident Bucuresti - 13.08.2010 - Bd.Vasile Milea - Timisoara


Carbone
 Share

Postări Recomandate

Vineri, 13 august, pe la 10 dimineata ghinionu mi-a sarit in cale: eu de pe vasile milea, intersectie cu timisoara (sensu spre apaca), plec de la semafor pe verde, in intersectie apare din stanga ditamai tramvaiu. Pun frana sa incetinesc, tramvaiu opreste cam la 3-4m de mine, eu imi continui drumu. Cand trec linia, el pleaca forja spre mine si se urca pe roata din spate. Motoru bagat sub tramvai, eu tavalit pe jos.

Toate bune si frumoase pana ajungem la politie: vatmanu o tine pe a lui ca eu am trecut pe rosu si el avea verde. In intersectia aia sunt 3 camere de luat vederi, dar pana la ora asta nu am reusit sa gasesc pe cineva care poate sa-mi arate filmarea.

Daca poate cineva sa ma ajute cu filmarea respectiva taaaare bine ar fi

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e datoria nenorocitei de politii sa vada filmarea? Nu-s camerele lor? O tara plina de idioti cu salarii de la stat.

Daca faci rost de inregistrare poti sa-i faci o plangere penala pentru tentativa de omor.

Editat de Penetru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Camerele apartin primariei si sunt folosite de Politia Comunitara. Poti cere politistului care se ocupa de cazul tau sa solicite imaginile respective. Sunt puse la dispozitie in maxim 10 minute (in functie de interesul politistului) si de regula functioneaza, pentru ca exista o firma care se ocupa de asta.

Daca nu vezi niciun fel de interes, considera ca esti victima celor -25%.

Editat de cry
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

politia a zis ca acele camere nu sunt functionale. Sincer nu prea cred varianta asta.

 

Aveti mare grija, multe din camerele ce se cred a fi de supraveghere nu sunt functionale. Sa va supun o poveste:

 

Am fost martor la un accident ( /index.php?showtopic=537020 ), a venit politia, au inceput masuratorile. Se vedeau niste urme de franare ale masinii destul de lungi: incepeau de pe banda doi, se continuau pe banda unu si inca vreo 20m dupa impact. Decat sa blocheze circulatia, politaiu s-a uitat in jur, a vazut doua camere de filmat prin zona intersectiei si ce-a zis: "nu mai facem poze si masuratori de la inceputul franei, sa nu blocam tot traficul; oricum e totul pe camera". Bine zic, daca-i asa super! nu-s probleme, se vede clar care-a fost treaba. Il inteleg, n-are rost sa faca munca de sisif. M-am gandit totusi sa fac cateva poze asa, sa fie; in lungul franei, de-a latul masinii, motorul.. se vad. Am dat si numarul meu de telefon unor colegi ai rider_ului care-au venit sa ia motorul just in case, sa vedem cum decurg ostilitatile.

Peste doua saptamani ma suna cel accidentat (inca in spital) sa ma-ntrebe daca nu-i pot trimite pozele, ca nu-si prea aduce aminte de accident si vrea sa stie si el care-i treaba, sa aibe ce povesti cu politistul de caz. Peste alte doua saptamani ma suna iar -- surpriza! L-au scos pe el vinovat, ca cica a efectuat o depasire prin dreapta, ca soferul masinii era pe banda unu si nu doi si ca n-avea voie sa depaseaca, etc. Intreb "unde-s filmarile?" -- la care raspunsul m-a lasat masca: "politistul a zis ca nu-s functionale camerele, ca au fost puse doar pentru SUMMIT_ul NATO si-s degeaba, NU EXISTA FILMARI".

Uite-asa am ajus sa fiu eu martor, cu pozele facute de mine, la un accident la care nu am fost prezent (am ajunst cu 2-3 min dupa), pentru ca un politai ce facea masuratori si poze s-a gandit ca oricum totul e pe film..

 

So again: maaare grija, multe camere ce-s pe stalpi sunt lasate acolo sa rugineasca de prin 2008 degeaba!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...