JEFF Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 (editat) "Valea Cetatii","Acapulco" Full house!! Mai sunt camere la pensiunea "Rosenau" Str. Florilor nr. 27 ,aprox. 500 m de la camping.Pret de strigare 100 lei/cam. 2 pers. Revin diseara cu nr. de telefon de la receptie. Mesaj completat "Valea Cetatii","Acapulco" Full house!!Mai sunt camere la pensiunea "Rosenau" Str. Florilor nr. 27 ,aprox. 500 m de la camping.Pret de strigare 100 lei/cam. 2 pers. Revin diseara cu nr. de telefon de la receptie. TELEFON RECEPTIE PENSIUNEA ROSENAU 0368 446 091 Editat Septembrie 6, 2010 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 vorbesti la plural, tu si noua ta CBR-ica? ) noua mea CBR-ica are un sezon deja iar momentan a luat o pauza, proprietara este in repaus psihologic dupa ce a zburat putin omorand un caine care citez se ducea cu floricele la bunicutza vazandu-si de treaba pe trotuar, fara sa incurce pe nimeni am incheiat citatul vorbeam si pentru ceilalti cu care vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 "Valea Cetatii","Acapulco" Full house!!Mai sunt camere la pensiunea "Rosenau" Str. Florilor nr. 27 ,aprox. 500 m de la camping.Pret de strigare 100 lei/cam. 2 pers. Revin diseara cu nr. de telefon de la receptie. TELEFON RECEPTIE PENSIUNEA ROSENAU 0368 446 091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) vorbesti la plural, tu si noua ta CBR-ica? Nu stiu cati mai veniti de anul trecut, dar abia astept sa va vad iara. Bafta organizatorilor si sa ne vedem vineri. Editat Septembrie 7, 2010 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
templus Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Nu stiu cati mai veniti de anul trecut, dar abia astept sa va vad iara. Bafta organizatorilor si sa ne vedem vineri. Spun si eu prezent. Sper sa tina vremea cu noi, contrar informarilor meteo. Dragi romantici va astept sa ma preluati de pe centura... Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 TELEFON RECEPTIE PENSIUNEA ROSENAU 0368 446 091 begin_of_the_skype_highlighting              0368 446 091      end_of_the_skype_highlighting www.rosenau.ro Merita sa aruncati un ochi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Tov Jeff получить и россияне?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Tov Jeff получить и россияне?? Ce sa obtina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Nu am mai ajuns in ultimii 3 ani la petrecerea de la Brasov si cred ca ar fi momentul. Era buna o schita topo a locatiei sa vad unde ar fi indicat sa imi pun cortul. Stiu ca ploua destul de mult si nu a fost an in care sa nu scuipe o ploaie.Chestie e ca tre sa imi fac ITP, asigurare si sa imi "deztepenesc" capacul rezervorului la X4 ca nu am mai calarit-o demult! Cat e intrarea? Am uitat sa intreb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Nu am mai ajuns in ultimii 3 ani la petrecerea de la Brasov si cred ca ar fi momentul. Era buna o schita topo a locatiei sa vad unde ar fi indicat sa imi pun cortul. Stiu ca ploua destul de mult si nu a fost an in care sa nu scuipe o ploaie.Chestie e ca tre sa imi fac ITP, asigurare si sa imi "deztepenesc" capacul rezervorului la X4 ca nu am mai calarit-o demult!Cat e intrarea? Am uitat sa intreb! Intrarea 25 lei de vineri 15 lei de sambata,harta si poze din camping ai in postul nr.33 pe pag. 2 a topicului. Editat Septembrie 8, 2010 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Cred ca m-ai sunt locuri, daca mai intreba pe mine! You made my day ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 amr ... umpic sa nu lipseasca tuica de la sunca si nici sunca de la tuica iara intru de 5 ori Mesaj completat Nu am mai ajuns in ultimii 3 ani la petrecerea de la Brasov si cred ca ar fi momentul. mai cu seama ca asta e a treia editie a baietilor de la kronstadt Mesaj completat Cred ca m-ai sunt locuri, daca mai intreba pe mine! m-ai sunt locuri m-ai sunt m-ai ahi , m-ai aha... m-ai aho.. m-ai ahooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Daca nu mai sunt locuri ,imi pun cortul in parcarea din fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Daca nu mai sunt locuri ,imi pun cortul in parcarea din fatza. e na..... il agatam de vreun copac ceva Editat Septembrie 8, 2010 de gexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 intrebare de baraj pt bastinasi cum vii de la Bucuresti spre Brasov .. inainte de Predeal se face la stanga pe DN73A spre Rasnov pe http://www.openmap.ro/moto/ acest drum e cu Rosu (impracticabil) inclusiv pt enduro se poate va rog o actualizare recenta a acestui drum ? are rost sa o luam pe aici sau mai bine intram in BV si coboram pe unde e mai bun drumu de mentionat ca circul cu un chopper low de tot si nu-mi permit sa dau in gropi sau in santuri facut de rotile tirurilor multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Drumul e in mare parte bun, dar nu perfect. Eu zic ca o poti lua cu incredere pe la Paraul Rece, dar sa ai ceva grija. Sunt portiuni cu ceva emotii (pt. tine), mai ales dupa ce se termina serpentinele, spre Rasnov, dar nu este un drum impracticabil pt. deosebitul tau "agregat". Ultima data l-am facut acum o luna de zile. Si sper sa nu te sperie ploaia si sa ajungi, pt. ca urmaresc demult pe forum pozele draciei tale verzi si speram sa apuc sa-l vad si in realitate. Am preferat calatoriile lungi prin tara, decat prezenta la intrunirile lunii august, dar Kronstadt Party-ul e obligatoriu de bifat in programul meu. E prea tare. Bafta baieti si spor la pregatirile finale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 serpentine ? a zis cineva serpentine ? damn cam pe ce distanta sunt si ce dificultate ? daca sunt prea nasoale sau distanta mare pierd mai mult timp sa fac drumul ala decat daca merg pana in oras, ocolesc si cobor pe DN-ul normal ploaie ? a zis cineva ploaie ? FFS .. urmaresc de luni prognoza meteo si ma rog sa nu ploua vineri si duminica cat sunt pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) ..faceti loc va rog ca vine si Bistrita pt prima data cu..io numai...Sper sa avem parte de vreme frumoasa..Eventul propun sa mergem la biserica sa ne rugam sa avem vreme frumoasa in weekend. Editat Septembrie 8, 2010 de MadDog9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 intrebare de baraj pt bastinasicum vii de la Bucuresti spre Brasov .. inainte de Predeal se face la stanga pe DN73A spre Rasnov pe http://www.openmap.ro/moto/ acest drum e cu Rosu (impracticabil) inclusiv pt enduro se poate va rog o actualizare recenta a acestui drum ? are rost sa o luam pe aici sau mai bine intram in BV si coboram pe unde e mai bun drumu de mentionat ca circul cu un chopper low de tot si nu-mi permit sa dau in gropi sau in santuri facut de rotile tirurilor multumesc Da' cine ti-a zis tie ca iti poti alege traseul? O sa mergem pe Paraul Rece! Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Da' cine ti-a zis tie ca iti poti alege traseul? O sa mergem pe Paraul Rece! Am zis! E ok drumul.Daca ai garda mai joasa de 10 cm si suspensii moi iti propun varianta DN1 si traficul urban din Brasov.Oricum ma vei injura. Asadar curaj si gusta serpentinele,merita. Drum bun,va asteptam. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 intrebare de baraj pt bastinasi... de mentionat ca circul cu un chopper low de tot si nu-mi permit sa dau in gropi sau in santuri facut de rotile tirurilor multumesc Este vorba cumva de "insecta verde"(No offence Smeagol it's a cool bike) de la Paulesti? serpentine ? a zis cineva serpentine ? damncam pe ce distanta sunt si ce dificultate ? daca sunt prea nasoale sau distanta mare pierd mai mult timp sa fac drumul ala decat daca merg pana in oras, ocolesc si cobor pe DN-ul normal Starea drumului nu o cunosc exact, dar din cate stiu s-a reparat mult de anul trecut cand intradevar pe unele portiuni cu un motor de strada te simteai ca la o superspeciala de hardenduro... Cat despre curbele si serpentinele de pe Paraul Rece sunt cam la fel cu cele de pe Predeal. Daca am nimerit motorul cumva, te inteleg ca nu prea ii plac virajele custom-cruiserului. Oricum frumoasa masinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipt Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 cum vii de la Bucuresti spre Brasov .. inainte de Predeal se face la stanga pe DN73A spre Rasnovpe http://www.openmap.ro/moto/ acest drum e cu Rosu (impracticabil) inclusiv pt enduro Eu pe harta moto vad ca drumul este marcat cu galben (am ales sport ca si categorie) pana la Paraul Rece si apoi cu portocaliu si intrerupt ceea ce inseamna ca e format din placi de beton. La tine apare rosu pe vreo portiune in acest drum? Poti sa faci un screenshot si sa il atasezi (eventual PM)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Drumul dinspre Predeal spre Rasnov este ok. Singura problema este ca e peticit. Partea dificila(serpentinele) este cea mai buna de pe traseu. Se poate merge pe acolo cu orice fel de motoreta. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Ochii in 4 pe serpentinele de la Predeal, asezonate cu ulei si naclaite cu motorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 smeagol, daca mergi incet si cu grija mare poti...dar asa cred ca faci mai mult decat daca o iei prin BV - Poaiana BV - Rasnov, drum care e mult mai bun pentru mobra ta. sa speram ca nu ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate