pepenas Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 M-a sunat un prieten si mi-a spus ca astazi a avut loc un accident moto vs masina pe strada Campia Libertatii. In accident a fost implicat Papuc cu un R1 negru custom. Din cate am inteles soferul conservei vroia sa faca stanga pe o strada perpendiculara Campiei Libertatii, iar Papuc a venit din spate intrand in coliziune cu masina exact in momentul cand cel cu masina efectua manevra de intrare pe strada perpendiculara. Pagube: motorul lovit in partea din fata iar Papuc va trebui sa isi cumpere alti blugi Mai multe amanunte nu stiu. Daca aveti detalii va rog sa postati. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Motociclistul nu a vazut semnalul iar Papuc va trebui sa plateasca la anul si RCA majorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Motociclistul nu a vazut semnalul iar Papuc va trebui sa plateasca la anul si RCA majorat Sigur sufera Papuc ca plateste RCA majorat! Avand in vedere stilul lui de mers, si ca multi il considera nebun(ceea ce si e, probabil), iaca ce rar si usor o pateste omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 asa-i cand te mananca in palma sa te scarpini de acceleratie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 nu cred ca are treaba scapatul mainii in gaz cu neatentia la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) ba da ce simpatici sunteti cu el. si eu m-am dat vineri seara de pamant. am intrat pe curba si mia alunecat spatele(pietricele sau nisip) l-am redresat, dar cand l-am indreptat am apucat pietrisul de pe margine si n-am mai avut cei face sa-l trag pe drum. Am tinut-o dreapta si am intrat in sant taras pe o parte cu motoru pe mine. am 2 coaste fracturate:hurt:(din ce mia zis o doctorita si o asistenta) umarul stang nu-l pot folosi, soldul stang umflat, julit in genunchi si cot si umarul drept julit.(cand am vazut motoru pe mine am crezut ca am si picioru rupt) am avut noroc de brau cu protectie hard ca am mers pe el fara sa ma ating cu spatele de asfalt/pietris. casca mii intacta, nu are nici cea mai mica zgarietura,doar urme superficiale de la iarba. in schimb motorul are carenele pe stanga crapate, cadru de bord indoit si mai rau e ca nu era al meu. :P da noi sa fin sanatosi ca de astea or sa mai fie Editat August 29, 2010 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b81rei Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ce inseamna la titlu accidentul lui papuc si in paranteza roro???? iar baietii din provincie (dar si cei din bucuresti) sa stiti ca sunt mai multi papuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ce inseamna la titlu accidentul lui papuc si in paranteza roro???? iar baietii din provincie (dar si cei din bucuresti) sa stiti ca sunt mai multi papuci Pt. toti baietii si fetele, unu-i papuc si roro in acelasi timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b81rei Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Pt. toti baietii si fetele, unu-i papuc si roro in acelasi timp! serios acum...papuc si roro sunt unusi aceeasi persoana??????? Mesaj completat Pt. toti baietii si fetele, unu-i papuc si roro in acelasi timp! serios acum...papuc si roro sunt unusi aceeasi persoana??????? Mesaj completat Pt. toti baietii si fetele, unu-i papuc si roro in acelasi timp! serios acum...papuc si roro sunt unusi aceeasi persoana??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 nu,dar merg la fel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 nu,dar merg la fel ) Unul din ei face accident mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate