cs-marius-b Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) Salut De ceva vreme caut detali privind cum se prezinta la of,din ce am vazut pe net,pe YouTube ma surprins placut. Daca e vreun posesor si poate sa ne inpartaseasca din experienta lui.Pacat ca nu sa fabricat decat cativa ani si nu sunt foarte raspandite. Ce mar interesa daca are pb cu racirea prin padure ? Frati mei mam indragostit de ea,trebuie sa am neaparat una in curte.... Editat August 29, 2010 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 pacat ca e pe tambur frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Am avut un TT 350 din 88 aproximativ un sezon de enduro. Probleme avute cu ea la rulmenti, care se terminau repede din cauza practicarii de hard cand motocicleta e de soft. Nu te dezamageste, are putere dozabila, odata ce te inveti cu ea o sa fi multumit. Consum mic, undeva pe la 3-4 la suta. Nu am avut tura in care sa raman fara benzina (asta in conditi de hard-zapada,noroi deci forja unde tura e pe la 110 120 de km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 scuze, dar zici ca e un dr 350 pe care scrie yamaha... de ce cauti fix modelul asta care cred ca e cam exotic pe la noi. in plus la dr ai si disc spate si un motor care s-a dovedit a fi foarte fiabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Era un tip prin Timisoara care se dadea cu asa ceva la Enduromania,o sa incerc sa aflu cum il cheama si nr lui de tel eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 scuze, dar zici ca e un dr 350 pe care scrie yamaha... de ce cauti fix modelul asta care cred ca e cam exotic pe la noi. in plus la dr ai si disc spate si un motor care s-a dovedit a fi foarte fiabil. Poi am un SuperTenere,am avut Tenere 660, deci raman tot pe Yamaha,de Suzuki sa nu aud. Ar mai fi Honda xr 400 dar e prea scumpa.Deci Honda nu Suzuki sau Kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 In nr 2 al revistei Dirt Bike zone este un articol pertinent despre Yamaha TT 350. Vezi aici: http://dirtbikezone.ro/flipper/Main.php?MagID=4&MagNo=10. Daca vei gasi una intr-o forma buna, cred ca te vei intelege bine cu ea, cu conditia sa nu mergi la Romaniacs cu ea. Este cam grea pentru asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 Nu imi ramane decat sa astept pe BikeShop o mobra in mintile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Nu imi ramane decat sa astept pe BikeShop o mobra in mintile ei. iti doresc multa bafta. Ca idee, daca ai sa urmaresti anunturile de pe bike shop, ai sa vezi ca sunt acolo baieti care scot in mod regulat, motoare la vanzare. Tipii cam cu asta se ocupa: aduc mobre de afara si le vand aici. Iti sugerez sa contactezi pe unul din ei si sa discuti direct. Daca te intelegi cu el, iti poate aduce la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 SalutDe ceva vreme caut detali privind cum se prezinta la of,din ce am vazut pe net,pe YouTube ma surprins placut. Daca e vreun posesor si poate sa ne inpartaseasca din experienta lui.Pacat ca nu sa fabricat decat cativa ani si nu sunt foarte raspandite. Ce mar interesa daca are pb cu racirea prin padure ? Frati mei mam indragostit de ea,trebuie sa am neaparat una in curte.... SAL, DIN CATE STIU E ACEIA-SI XT 350, AM UNA SI NU DA NICI-O PROBLEMA,FIABILA, CONSUM FF MIC,E UN MAGAR CREDINCIOS CE TINE LA DISTRACTIE, PERFORMANTA FOARTE BUNA PENTRU 89, SI IEFTINA LA PRET CEEA CE COMPENSEAZA CU MODA ANILOR 2011. NU PIERZI NIMIC DACA O CUMPERI! BAFTA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Ca sa nu mai deschid alt topic , imi voi posta intrebarea aici: Are cineva idee daca pinioanele de la xt 600 se potrivesc pe tt 350 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Salut !! Am si eu o sora mai mare a acetui TT adica TT de 600cc dar pot sa spun ca este un motor tare bun si fiabil in acelasi timp .Cat despre OFFROAD este bun numai sa nu abuzezi prea tare de ea. NUMAI BINE SI NOROI DIN PLIN !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 Salut.caut un rezervor pt XT TT 350.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate