Tzestos Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Cred ca ar trebui sa cauti kit compolet de reparat pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Cred ca ar trebui sa cauti kit compolet de reparat pompa pentru o bucatica de cauciuc cu o tabla in ea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 incearca aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 pentru o bucatica de cauciuc cu o tabla in ea??? ai sa fi surprins sa vezi cat te costa acele bucatele de cauciuc cu tabla,ca altfel orice rahat la mobra...si nenorocirea e ca daca nu le schimbi imediat, situatia se inrautateste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Incearca la piese auto...daca ai noroc gasesti ceva afermarket. PS: eu la ktm am pus de la drujba de la stihl sa potrivit..incearca pe la magazine. Editat Septembrie 9, 2010 de lewa ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 www.badi.ro www.romimoto-piese.ro (aici cauti exact modelul tau de mobra sau una care are acelasi motor ca pe a ta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 10, 2010 Autor Share Postat Septembrie 10, 2010 sigur nu curge lichid racire? Nu. Ulei curge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. la magazin de rulmenti/semeringuri e posibil sa fie interiorul si exteroirul, dar o alta grosime... apropiata... masoara la mobra daca potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Daca nu este pe site la badi.ro, si nu este, inseamna ca nu e ceva dimensiune standard, si trebuie sa comanzi OEM sau de pe sit-uri de piese. wemoto.com ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. Si eu am avut aceiasi problema la Kawasaki GPz 900. Pompa de apa este actionata de un pinion din cutia de viteze, iar separarea intre cele doua medii, ulei-apa (antigel), se face cu acel simering. Pompa de apa are o gaurica prin care va curge ulei atuci cand simeringul nu mai este bun (acesta fapt te atentioneaza ca trebuie schimbat). Deteriorarea simeringului favorizeaza contaminarea antigelului cu ulei (cum mi s-a intamplat si mie) sau in anumite conditii banuiesc ca si invers. Simering am gasit la un magazin de piese auto si m-a costat 2 lei (fiind ieftin am luat doua si am fost inspirat). Am montat pompa de apa si ulei curgea in continuare (mai putin intr-adevar), dar mi-am adus aminte de un pont primit de la un mecanic. La unele simeringuri inainte de montare este bine sa le scoti arcul si sa tai putin din el (cativa mm.-in functie de marime) si abia apoi sa-l pui la loc pentru a strange mai bine. Am repetat operatiunea cu al doilea simering, dar “preparat”, si de atunci nu am mai avut probleme. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 11, 2010 Autor Share Postat Septembrie 11, 2010 Si eu am avut aceiasi problema la Kawasaki GPz 900.Pompa de apa este actionata de un pinion din cutia de viteze, iar separarea intre cele doua medii, ulei-apa (antigel), se face cu acel simering. Pompa de apa are o gaurica prin care va curge ulei atuci cand simeringul nu mai este bun (acesta fapt te atentioneaza ca trebuie schimbat). Deteriorarea simeringului favorizeaza contaminarea antigelului cu ulei (cum mi s-a intamplat si mie) sau in anumite conditii banuiesc ca si invers. Simering am gasit la un magazin de piese auto si m-a costat 2 lei (fiind ieftin am luat doua si am fost inspirat). Am montat pompa de apa si ulei curgea in continuare (mai putin intr-adevar), dar mi-am adus aminte de un pont primit de la un mecanic. La unele simeringuri inainte de montare este bine sa le scoti arcul si sa tai putin din el (cativa mm.-in functie de marime) si abia apoi sa-l pui la loc pentru a strange mai bine. Am repetat operatiunea cu al doilea simering, dar “preparat”, si de atunci nu am mai avut probleme. Bafta. pai am tot cautat la magazine auto...chiar si de camionae...am fost si in targ vitan....deci, ramane ca provizoriu sa-mi iau ceva de 12x*x* si sa ma duc cu el la strungar....provizoriu pana fac rost de original.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate