cstelia Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Pacat ca or fost si niste Rockeri care nu trebuia sa ii primit(Road Patrol) in rest tot respectu pt Clubul Trust..... De ce? Pentru ca sunt rockeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Pacat ca or fost si niste Rockeri care nu trebuia sa ii primit(Road Patrol) in rest tot respectu pt Clubul Trust..... ??? ce intelegi tu sub Rocker ??? ??? ce tia facut Road Patrol ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Bucurati-va de fotografii si de eveniment in sine, lasa-ti certurile pentru altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tm-Basse Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 deci ar fii frumos sa mai pune-ti niste poze ca slava domnului aveti destule!E.T. Meriti o prajiturica pt poze is super!Baieti si fete mai pune-ti ceva poze ca is mai multe nu fiti zgirciomagi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cilindru Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 si mai tre sa zic ceva in legatura cu speederi au facut spectacol ca de obicei ......baieti tot respectu.......si cine o organizat Burn Out Day merita o bere si mult respect ati facut o treaba buna a fost super cool si super distractie.......Pacat ca or fost si niste Rockeri care nu trebuia sa ii primit(Road Patrol) in rest tot respectu pt Clubul Trust..... Si baietii cu organizarea nu uitati sa mai faceti asa ceva.....ca a fo super cool!BRAVO!!!!!!!!!!! Nu trebuia sa-i fi primit?Eu am inteles ca era o intalnire adresata motociclistilor... Da probabil tu esti un manelist frustrat si analfabet "nu trebuia sa ii primit" si atat de bolovan ca te-ai auto-citat! asa ca du-te , asculta un guta pe telefonul mobil si taci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 extraordinar, chiar unu dintre aia care se plimba in noroi pina e ca un porc ne face retardati ? Murdarirea de noroi este o consecinta a mersului pe drumuri neasfaltate, nu un scop in sine. Daca imi explicati de ce e distractiv pentru un om (care are peste 10 ani) sa umple strada de fum si sa bubuie un cauciuc o sa-mi pun cenusa in cap si o sa-mi cer mii de scuze. Deocamdata nu a explicat nimeni. Doar mi-au aratat semne. Haideti, faceti un efort ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Murdarirea de noroi este o consecinta a mersului pe drumuri neasfaltate, nu un scop in sine. Daca imi explicati de ce e distractiv pentru un om (care are peste 10 ani) sa umple strada de fum si sa bubuie un cauciuc o sa-mi pun cenusa in cap si o sa-mi cer mii de scuze. Deocamdata nu a explicat nimeni. Doar mi-au aratat semne. Haideti, faceti un efort ... ba ti s-a raspuns ...dute si te da tu in paduri akolo unde nu te vede nimeni..... sunt speciali si au nevoie de atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Cu un pic de intarziere pun si eu cateva poze,nu am facut prea multe ca nu am avut timp,am incercat sa va fac pe toti care a-ti fost la eveniment sa va simtiti cat mai bine,daca am reusit vom vedea data viitoare cati mai veniti.Cine nu sa simtit bine e liber sa aleaga alta distractie. Castigatorul tombolei Castigatorul tombolei Murdarirea de noroi este o consecinta a mersului pe drumuri neasfaltate, nu un scop in sine. Daca imi explicati de ce e distractiv pentru un om (care are peste 10 ani) sa umple strada de fum si sa bubuie un cauciuc o sa-mi pun cenusa in cap si o sa-mi cer mii de scuze. Deocamdata nu a explicat nimeni. Doar mi-au aratat semne. Haideti, faceti un efort ... Te-a intrebat cineva dece-ti place sa mergi pe drumuri neasfaltate? Oamenii sunt foarte diferiti,unii prefera sa mearga la teatru,altii sa bubuie cauciucuri,altii sa citeasca o carte,etc.Nu cred ca trebuie explicatii pentru placerile fiecaruia.Fiecare se distreaza cum vrea atat timp cat nu deranjeaza pe altcineva.Punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PADRE Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Murdarirea de noroi este o consecinta a mersului pe drumuri neasfaltate, nu un scop in sine. Daca imi explicati de ce e distractiv pentru un om (care are peste 10 ani) sa umple strada de fum si sa bubuie un cauciuc o sa-mi pun cenusa in cap si o sa-mi cer mii de scuze. Deocamdata nu a explicat nimeni. Doar mi-au aratat semne. Haideti, faceti un efort ... burn out este consecinta frecarii cauciucului de asfalt (sau alt suport).si este un scop in sine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 TFFT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 (editat) aleluia ca ati aparut si voi (r6a6d6u / remy) cu fotografii incepusem sa cred ca m-ati lasat singura cu postatul inca un si inca un si ultimul --------------------------- fericitul castigator al sticlei de J.W. castigatorul tatuajului incercand sa fie convins... care parte a corpului sa beneficieze de infrumusetzare nu s-a trisat la tratative castigatorul piercingului ---------------------------- merita sa vedeti si voi acest wheelie in noapte DAAAR , NU mai stiu unde a fost facuta....am un lapsus.... probabil prin calatoriile mele extraterestre ASAAA-I ca la noi NU se practica asa ceva....si nu se incurajeaza? SIIIIII asa-i ca voi nu sunteti atat de inconstienti incat sa nu purtati echipament de protectie in caz ca....? aplauzele sunt minunate dar, nu stiu daca merita riscul. o viatza aveti !!! adrenalina, bat-o vina!! Editat August 30, 2006 de E.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 mai cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PADRE Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 faine poze.sunt sigur ca mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlitZZ Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 super...........ce sa mai zic ......pacat ca nu se tine mai des astfel de intilniri imi pare rau ca am ratat asa ceva .....pt speederi ati fost super din cite vad io in pozele de aici si cred ca ati facut spectacol ca de obicei....ar fii bine sa se mai tina asa ceva si pe curind pt organizatori tot respectu.....Sa aveti asfalt uscat in continuare!Bafta allllz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 ... care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 buna treaba ...baieti....a fost un chef frumos....si altadata.....cand va fi mai rau...tot asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 E.T. o rugaminte la tine daca poti pune pozele cu mine si fratemiu multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuli Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Auzi ma, de fapt "auziti" , distractie ca distractie, da pe voi va interesant daca aia din casa puteau sa doarme? Sau ce conteaza , suntem raii , , altceva decat batut cuie nu stiati. Nu`i frumos. Oricum ceea ce va datoram e ca fara voi na`r fi fost misto la timisoara. Asa va mai injuram in gand cand urla muzica toata noaptea. Hai bafta si la mai multa bereeeeeeeeeeeeee . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 toti care ati fost cu aparate foto aveti o bila neagra de la mine va invidiez. se pare ca a fost o petrecere de neiuitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 RED SNAKE, de abia acum a venit momentul sa-l facem celebru pe fratiorul tau. Ti-am vazut rugamintea, ti-as fi indeplinit-o de dragul juniorului care e sinpaticutz foc dar, am avut o incurcatura cu CD-urile Exerseaza cu el, poate anul acesta va bate si el un cui in buturuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 nu-i de mirare ca suntem considerati "cei mai intre cei mai"....stim domne sa ne distram!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate