andrei67 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Super, super, super, n-a fost frig fiindca la 5 dimineata simbata m-am culcat eu linga cort si a fost foarte cald. Felicitari organizatorilor ptr efortul depus si ptr ca ne-au facut sa ne simtim bine. спасибо,спасибо,спасибо. Было очень приятно Buna tzuica, buna pita cu slana si ceapa, si fraieri au fost cei care au crezut in prognoza meteo care anuntase ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Felicitari Kronstadt Bikers .O intulnire super OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Vreme superba, oameni misto, organizare... brava ! Felicitari celor de la Kronstadt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Pitestenii in actiune http://picasaweb.google.com/10103454150640...rty1012sep2010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbeone Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 O petrecere reusita! Mai multe imagini aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilelsan Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 am facut si eu umbra pe acolo si ceva poze http://picasaweb.google.com/emilelsan/Kron...arty2010Rasnov# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 O poza cu Andrei,viitoarea speranta moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 O petrecere reusita!Mai multe imagini aici Salutare! Mijto pozele (pt un nikon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Si niste poze in fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 POZE din ziua de vineri si ceva din sambata, restul, vom vedea in episodul urmator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Felicitari Kronstadt Bikers .O intulnire super OK [/quo Salut.Ma bucur ca va-ti distrat,nu prea am putut sta cu voi dar ,recuperam noi,sa ne vedem sanatosi.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) IceLord: Vreau sa multumesc baietilor din Fagaras ca mi-au dat curent de 2 ori la jucarie! Cu placere si oricand e nevoie......servim patria!!! Asfalt uscat in calatoriile voastre! Salutari la toti motociclistii cu care am impartit rachiul de cazan ca.........nu mai stiu...) Cateva poze de la Rasnov puteti vedea si la mine in semnatura. Editat Septembrie 15, 2010 de craksman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 IceLord: Vreau sa multumesc baietilor din Fagaras ca mi-au dat curent de 2 ori la jucarie! Cu placere si oricand e nevoie......servim patria!!! Asfalt uscat in calatoriile voastre! Salutari la toti motociclistii cu care am impartit rachiul de cazan ca.........nu mai stiu...) Cateva poze de la Rasnov puteti vedea si la mine in semnatura. Numa bine si sanatate si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 sambata seara , cand s-a stricat drujba , mi-a facut cineva o poza , mie si baietilor de la kronsadt , o vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 cred ca e pe vine si restul pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Frumoasa intrunire, ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 sambata seara , cand s-a stricat drujba , mi-a facut cineva o poza , mie si baietilor de la kronsadt , o vreau si eu Eu am facut sigur 2 bucati. Scrie-mi pe PM unde sa ti-o trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 dati bah drumul la foto pe forum, erati o gramada cu DSLR-uri pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Am complectat cu poze, se pot vedea la mine in semnatura! Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Poze facute de cei din Fagaras Riders se pot gasii in semnatura. Felicitari si sa ne vedem sanatosi si la anul. Mesaj completat Poze facute de cei din Fagaras Riders se pot gasii in semnatura. Felicitari si sa ne vedem sanatosi si la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 ..pe scurt...atmosfera superba, organizare buna, conditii bune, vreme favorabila...sper a ne mai vedem al anu. Akcum urmeza pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ..pe scurt...atmosfera superba, organizare buna, conditii bune, vreme favorabila...sper a ne mai vedem al anu. Akcum urmeza pozele Salut.Ma bucur ca va-ti simtit bine la noi,va asteptam sanatosi si la anu.Hai norok si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Interesanta intalnire; Dupa cum vad prin poze , distractia a fost, bikeri s-au strans, vremea va sustinut,pacat ca nu am facut prezenta, dar nu am stiut de intalniire. Din cele mentionate, conform planului de intruniri moto 2010 intlaniirea era pe 18-20 iunie 2010, dar din cate am aflat, nu s-a sustinut. Pe anul viitor. Pana atunci, sa ne revedem cu bine si sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 cine s-a interesat, a aflat, era 2 pagini mai incolo /index.php?...t&p=2392934 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Salut.Ma bucur ca va-ti simtit bine la noi,va asteptam sanatosi si la anu.Hai norok si numa bine Ahoi! Te asteptam in vizita si pe la noi sa facem o tura asa cum am facut noi la voi (480 de km dus intors) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate