moroiu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 hm, lasa adrenalina pentru barbatii. Voua va face doar dosu mare. Gata, termina ca n-am chef sa ma cert cu una care se crede xena. Si mai iesi si tu din casa dupa cum bine ai spus-o. ciao si ai grija pe viitor cu cine si cum vorbesti. Atat am vrut sa spun, nu ma provoca pentru ca n-o sa-ti fie bine ce-o sa auzi/citesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 de ce strici topicul omului? Are niste poze sooper. Nu oricine apasa pe buton, poate sa spuna ca face poze. Fara suparare, dar ale tale sunt zero, lipsite de viata, de culoare... de tot. nu sint incadrate, nu au perspective, nimic. pacat!!! Ai mare dreptate. Fotografiile lui Bizoo n sunt exceptionale. Adica imi venea sa ma duc in garaj, sa ma urc pe motor si sa plec de nebun pe Transfagarasan. Celelate fotografii... doar niste peisaje cu personaje. Fara suparare, voi ceilalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 de ce strici topicul omului? Are niste poze sooper. Nu oricine apasa pe buton, poate sa spuna ca face poze. Fara suparare, dar ale tale sunt zero, lipsite de viata, de culoare... de tot. nu sint incadrate, nu au perspective, nimic. pacat!!! ...nu cred ca asta am vrut,sa stric topicul cuiva!!...dealtfel mi-am si retras pozele postate!...ceea ce am vrut eu sa spun acolo este faptul ca nu-ti trebuie cine stie ce aparat destept ca sa ai o poza reusita ajunge sa ai doar ochi bun si sa fii acolo unde se fac pozele alea reusite!!...deci toata stima pt cei care au facut pozele alea si pt naratiunea de care dau dovada!! ...iar tie ca sa poti spune despre niste poze ca sunt asa cum le-ai categorisit pe ale mele,i-ti trebuie un consult medical foarte amanuntit incepind cu ochii si terminind cu capul!!...sau combate-ma cu altele mai spectaculoase decit alea,daca te tine!!....misoginule! hm, lasa adrenalina pentru barbatii. Voua va face doar dosu mare. Gata, termina ca n-am chef sa ma cert cu una care se crede xena. Si mai iesi si tu din casa dupa cum bine ai spus-o. ciao si ai grija pe viitor cu cine si cum vorbesti. Atat am vrut sa spun, nu ma provoca pentru ca n-o sa-ti fie bine ce-o sa auzi/citesti. ....uuuh,raule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Domnule Moroiu, sunteti tare ! Cand o sa fiu mare as vrea sa devin un om curajos si brav , ca si dumneavoastra! Sa am puterea sa ma impun , ca si dumneavoastra! p.s. pozele is foarte faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 macar ai curajul si spune ca ai gresit. La revedere tataie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 am gasit pe hubul moto un filmulet intitulat Transfagarasan...nush daca e cumva pus de cei care au prezentat aici acea calatorie, insa filmuletul e superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 Ce-aveti maica, nu mai e loc pe forum de certat? Filmuletul nu e al nostru, nu stiu de el. Poate fi, in cel mai bun caz, al urmasilor urmasilor nostri. Merci ca ati vazut fotografiile, celor ce le-au vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate