Voltaire Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Salutari, am primit un telefon de la un prieten cum ca ar fi fost un accident moto langa Ciolpani, pilotul a fost luat de ambulanta. Poate are cineva mai multe detalii. Sanatate lui Mesaj completat le: am gasit asta http://www.realitatea.net/accident-pe-dn1-...nit_746560.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) nasol. motorul pare destul de muci. sanatate maxima riderului. Editat Septembrie 16, 2010 de Alexdimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Ori e ceva de mica cilindrata,gen chinezarie....insa mie din poza respectiva(daca e reala) mi se pare a fi un scuter Sau poate ca ma insel eu Sa speram ca nu e in conditii grave victima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexicanul Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Mie imi pare mai degraba ca e un scuter dintre cele de speed (daca le pot spune asa). Mai am o poza de la un prieten, facuta de pe banda opusa, insa nu se vede asa bine ca asta, fiindca avea lumina in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Urmele de cauciuc pe intoarcere nu par ale conservei respective,pare ca la impact conserva era oprita sau aproape pt ca e mica distanta intre vehicule. Or fi camere acolo? Intr-adevar pare a fi un DNA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 esteeee....FIX scuter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Sper sa nu inceapa la ancheta ca militienii aia care gandesc in sabloane: "lovitura din spate,e de vina,nu a pastrat distanta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Nu vreau sa redeschid un subiect mort de o luna... era motor, nu scuter, iar riderul era de fapt o rideră Am trecut pe acolo in momentul in care a venit ambulanta. Nu aveam cum sa ajut, cu ce sa ajut.... Poate auziti careva de soarta ei... poate a iesit din spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Mai exista si motociclisti care nu au activitate pe forum,motociclisti care nu au prieteni motociclisti,rideri singuratici care atunci cand o patesc raman doar in grija familiei,fara sa se mai inflameze forumul si sa-si dea toata lumea cu parerea sau sa se ofere sa ajute. Asta e,o sa ramanem nestiutori asupra a ce s-a intamplat si din vina cui si asupra starii de sanatate a bikeritei,putem doar sa-i uram cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate