Sari la conținut

WickedAssHell

Membru
  • Număr conținut

    395
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de WickedAssHell

  1. @Nationalistul Ai dreptate,si un banal burnout poate fi riscant... Insa din ce se vede in reportaj poate ca wheelie-ul ala scurt la 1.17 nu-si avea rostul mai ales ca erau si ceva oameni pe acolo. Cat despre tambalau...se intampla si la case mai mari,asta e spiritul :
  2. Alte detalii : http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/alte-doua-familii-isi-plang-baietii-morti-in-accidentul-de-la-cursa-ilegala-de-motociclete-starea-ranitilor-este-critica.html http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/tanarul-ucis-la-o-cursa-ilegala-de-motociclete-inmormantat-intrebarea-de-pe-buzele-prietenilor-care-dintre-noi-urmeza.html @ Trotinel Te-am promovat azi un pic,daca te uiti la statistici ar trebui sa ai ceva vizionari mai ales din Germania si Italia,insa in zilele urmatoare ar trebui sa fie si din alte tari. Cu toate astea nu ma asteptam sa "apari " si la ProTV ))
  3. Deja ai un dislike...ce oameni rai
  4. E ciudat totusi ca sunt atat de putine detalii in presa.
  5. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/ACCIDENT+GHERMANESTI+CURSA+ILEGALA+MOTOCICLETE+MORTI+RANITI
  6. Sursa este dealer-ul unde am probat motocicleta asta acum 2 zile.Daca el mi-a dat informatii gresite,atunci imi pare rau.
  7. Parerea mea este ca motocicleta asta poate fi un touring de excelenta tinand cont ca este capabila si de un soft offroad.Cred ca asta e nisa ei pe piata,si de aceea nici nu se vrea un raspuns la modelele din clasa maxi Eu as fi punctat pe un pret de lansare in jur de 11200-11500 euro...asta mi se pare pretul corect Totul insa depinde de strategia Suzuki...daca nu va prinde la public,sunt sigur ca pretul va scadea.Insa era mai bine daca rupeau gura targului de la bun inceput ...
  8. 5690 euro - varianta simpla,500 in plus pentru cea cu abs.Pretul de lansare evident
  9. Da,m-am dat cu ea astazi dimineata. Din pacate proba standard...in jur de 15-20 de minute aproximativ.Nu as putea spune multe lucruri insa mie mi-a lasat o impresie pozitiva,avand in vedere ca experienta mea se rezuma pe Hornet-ul meu si MT-09 probat anul trecut...motocicleta un pic cam agresiva pentru skill-ul meu actual. Pot sa zic ca am coborat cu zambetul pe buze,si mi-ar placea in momentul de fata sa fie motocicleta care sa inlocuiasa batrana mea viespe.Evident e cu totul alta pozitie de condus...tinand cont ca este o motocicleta inalta,dar probabil cred ca m-as obisnui in cele din urma.O pozitie ciudata si a genunchilor,tinand cont ca sunt cam pirpiriu si rezervorul este destul de larg in cazul acestei motociclete. La 1.75 cm ai mei nu reusesc sa pun piciorul complet in pamant...ating doar cu varfurile,lucru care ar putea fi o problema.Insa seaua in dotare era cea standard,se poate avea ca optional si una mai joasa cu 3 cm. Parbrizul era cel in varianta touring,din punct de vedere estetic nu chiar pe placul meu.Din punct de vedere functional pe la 135 de km/h am simtit cateva mici turbulente,si ma refer la aerul ce trece deasupra castii.Pieptul si fata complet protejate. Motorul este foarte reusit din punctul meu de vedere,cei 100 de CP si cuplul de care dispune cred ca sunt o reteta perfecta,si este mai mult decat suficient pentru a te distra pe strada in conditii de siguranta.Un pic efect de ON/OFF in prima si a doua treapta de viteza,vibratii in ghidon/scarisoare nu am notat...insa cum am spus viteza maxima pe care am atins-o a fost de 135 km Nu stiu..dar avand in vedere ca are di serie abs,traction control si slipper clutch...mie mi se pare o motocicleta care ar putea ierta chiar si greselile unui incepator. Nu am simtit interventia ABS-ului,insa frana fata este puternica dar si modulabila in acelasi timp.Cea spate,isi face mai putin simtita prezenta. Nu ma pot exprima in privinta suspensiilor. In opinia mea este o motocicleta reusita,care nu vrea neaparat sa intre in concurenta cu modelele din clasa maxi.Cum am mai spus totul depinde de discount-ul oferit de cei de la Suzuki,daca vor sa aiba succes cu acest model.
  10. La 12000 mii de km Garantie extinsa pana la 4 ani (+200 euro) Un pret onest mi se pare 11k pentru varianta simpla."Cea touring"(3L) costa 13.590 Euro in momentul de fata.Evident ma refer la pretul de lansare,nu am intrebat care ar fi discount-ul in cazul achizitiei motocicletei si a eventualelor accesorii Africa Twin ar putea fi va fi disponibila din 2015 din cate am inteles de la dealer. Modelul Transalp cat si platforma Hornet,vor fi scoase din productie TC este decuplabil.ABS-ul in schimb nu Parerea mea este ca au iesit cam tarziu din pacate cu aceasta motocicleta.Doar un pret corect poate face diferenta in materie de vanzari in momentul de fata.Asta ar trebui sa inteleaga Suzuki si sa iasa din buncarul in care sau ascuns din cauza crizei pentru ca altfel vor pierde tot mai mult teren in fata europenilor cat si a concurentilor directi din Japonia Cateva poze de astazi + 3L :
  11. Serios?Ai si ceva dovezi ca ambele motociclete ar fi ale lui?Sau doar te afli in treaba?
  12. Bai esti prost? Dute frate si fa-ti un control oftalmologic... @O_Stefan Am dat reply in acelasi timp cu tine ...
  13. Pai care sa fie concluzia de tras? In 2010 au colaborat cu italienii pentru platforma Hornet,in acest fel a aparut in 2011 "new" CB600F/CBR600F. Au studiat piata in astia 2 ani de cand au fost lansate aceste modele,nu prea au avut succes cu ele din cauza crizei financiare si din cauza faptului ca nu au venit decat cu un restyle fata de Hornet-ul precedent...acum au bagat un motor cu 50 cc+ dar cu mai putini cai insa care dupa spusele lor ar trebui sa aiba mai mult cuplu in turele joase-medii,ca asta era slabiciunea cea mai grava a hornet-ului in realitate si se stia de la inceput ...au bagat un bord "nou",un cadru de otel in loc de aluminiu,o furca veche,sau jucat un pic cu culorile...gata.Avem motocicleta noua ,care foloseste aceasi baza ca modelul precedent,insa este mult mai economica. Asa ne raman mai multi bani... Nu ca as avea ceva cu Honda...pana la urma detin una Oricum toate miscarile de marketing ce le fac ei...au studiat mult asta,deci mai mult ca sigur le considera decizii inteligente. Sincer nu stiu,insa cel putin in Italia iti pot confirma ca Hornet si CBR600F au disparut din catalog.Din cate am inteles la fel si in Germania.Poate ca nu inseamna inlocuirea lor,insa modelele din 2011 erau produse in fabrica din Italia.Poate ca acum doar au lichidat stocul ramas,si le vor produce in alta parte.E suficient sa nu mai fie importate oficial...si gata,"au disparut de pe piata"
  14. Nocturnus,vezi citatul pus de mine mai sus,explica foarte bine filozofia japonezilor.Motocicletele astea enduro/adventure se adreseaza unei anumite categorii de motociclisti... Method a dat exemple concrete. Sportivele japoneze au scazut ca popularitate deoarece cu mici exceptii,nu prea au mai scos nimic nou.Aceeasi ciorba reincalzita la nesfarsit....de ani de zile.Nimic revolutionar,e clar ca clientul pana la urma se satura si se orienteaza spre altceva. Uite un exemplu...Bmw S1000RR.De ce e un model de succes?Ca nu e accesibila oricui e alta treaba. Ia sa vina si japonezii cu o sportiva de genul,in clasa medie,cu un pret decent...s-ar vinde ca painea calda.
  15. Corect Method. Daca de exemplu comparam perioada ianuarie -octombrie /2012 cu perioada ianuarie-iulie 2013 din topul 100 vanzari avem: 2012 : Locul 4 CB 600 F HORNET Naked 1.078 unitati vandute 2013: Locul 33 CB 600 F HORNET Naked 319 De 3 ori mai putin 2012: Locul 67 CBR 600 F Sportive 230 2013: Locul 26 CBR 600 F Sportive 374 Anul asta au vandut mai mult doar pentru simplul fapt ca pret de vre-o 3 luni daca nu gresesc,a fost o promotie la CBR600F,6000 de euro modelul fara Abs,respectiv 6600 cel cu Abs+finala Akrapovik cadou.Asta ca sa elimine tot ce mai aveau pe stoc.Oricum,anul trecut prin vara era greu sa le gasesti in showroom la dealeri. Proiectul asta era gresit de la inceput,insa a fost creat deoarece cei de la conducerea Honda Italia au dorit foarte mult acest lucru...sa se mandreasca si ei ca au produs ceva,si cei din Japonia le-au dat "mana libera",insa in realitate nu a venit cu nimic nou acest model.Nu e nimic altceva decat un Hornet cu carena. Noile modele CB650F/CBR650,"design japonez" made in Thailanda,sunt "aceeasi marie cu alta palarie"...insa de data asta si mai economice ca finisaje si mai varza din punct de vedere tehnic in comparatie cu modelele pe care le-au inlocuit.Sunt curios care va fi pretul de lansare,inca nu este public WELL DONE Honda... :diggin: In schimb daca ne uitam la BMW: 2012: Locul 1 BMW R 1200 GS Enduro 2.221 2013: Locul 1 BMW R 1200 GS Enduro 3142 Vorbim de motociclete care au o anumita valoare pe piata si care nu sunt accesibile oricui ca pret.Castiga teren BMW in fata japonezelor?Cu siguranta.Idem Ducati,KTM,Triumph...etc Adevarul este ca BMW R1200 GS pentru unii motociclisti in Italia reprezinta un status symbol...motiv pentru a se mandri in trafic/la terasa...etc Am gasit si un articol care descrie intr-o maniera oarecum amuzanta dar reala situatia producatorilor japonezi de motociclete.E de la mama Honda...insa nu mai are importanta: "The response of each of the four Japanese manufacturers to the 2008 global financial implosion and its continuing after-effects has been quite varied, and says a lot about each company. Conservative Suzuki has retreated into a corporate bunker, and battened down the hatches to wait out the storm. By contrast upbeat Kawasaki, as a tiny slice of a huge engineering conglomerate which ain't going broke anytime soon, has regarded this as a business opportunity rather than a catastrophe so, like BMW and Triumph, it has stepped up product development to release a slew of new models (and it's working!). Yamaha, traditionally the most innovative of the four J-brands, was all set to do the same, but then looked to its bank balance for the cash to do so and discovered there wasn't any. So instead, it's gone into Suzuki mode. What about Honda? Well, Honda seemingly did very little for the first couple of years, beyond an awful lot of thought and planning on how to address the fact the world had changed. Honda management obviously held lots of strategy meetings on reshaping its range to suit the new marketplace realities, before developing a blitz of new models, now hitting the marketplace half a decade after the global implosion. All of these have several things in common - they're priced to sell, economical to run, bring a new design philosophy to the marketplace, plus they're real-world rational, and best of all practical --but still lots of fun. How very Honda" Continuarea la articol aici: http://www.hondamotorbikes.co.nz/media-centre/bike-reviews/honda-cbr500r-and-cb500f/
  16. Adrian,Method Aveti si voi dreptate,Yamaha chiar a avut sansa si tot timpul la dispozitie sa scoata ceva pe piata cu care sa ingenuncheze concurenta...si daca s-ar fi straduit un pic mai mult,probabil produsul final ar fi fost altceva. Eu nu zic ca au dat-o in bara cel putin cu MT-09,la anul vom afla asta.Pana in momentul de fata,in cele doua luni de cand motocicleta a devenit accesibila publicului pentru vanzare,in Italia au fost inmatriculate 145 de motociclete.In aceasta statistica intra insa si motocicletele destinate retelelor de distributie pentru test,1 bucata/dealer. Inteleg ca criza financiara a afectat pe toata lumea,e clar ca pana la urma toti producatorii de motociclete urmaresc profitul maxim,incercand sa reduca costurile de productie cat mai mult posibil,insa ar trebui sa tina si ei cont de parerile noastre,ale clientului final.Chestie pe care japonezii,se pare ca nu prea vor sa o inteleaga.De asta si pierd teren in fata producatorilor europeni,macar cei din urma par a fi mai flexibili in aceasta privinta. De exemplu Honda,desi nu am gasit un comunicat oficial,pe internet circula zvonurile ca cele doua modele noi prezentate la EICMA luna aceasta(CB650F si CBR650F) ar fi defapt motocicletele care inlocuiesc consacrata platforma Hornet(CB600F) cat si modelul CBR600F prezentat acum 3 ani.Si mi se pare incredibil acest lucru,CB650F/CBR650F in afara de faptul ca sunt identice ca platforma,mai sunt si un downgrade din punct de vedere tehnic in comparatie cu Hornet/ CBR600F(2010) Nu stiu care e adevarul inca,insa in catalogul Honda,Hornet/CBR600F au disparut.Nici macar la EICMA nu erau prezente in showroom-ul Honda din cate se pare. Anul asta revista germana Mottorad a desemnat modelul CBR600F ca fiind motocicleta ce a ocupat primul loc in privinta fiabilitatii in cadrul unor teste ce au decurs pe durata a 2 ani,timp in care au fost parcursi 50000 de km. Edit: Dupa mai multe sapaturi,mi-a fost confirmat faptul ca CBR600F(2011) nu mai este disponibil,cel putin in Italia.Insa este posibil ca acest lucru sa se intample si la nivel european,nici in Germania nu mai este prezent acest model in catalog.Lucrul asta este valabil si pentru Hornet,deci se pare ca zvonurile sunt adevarate. Avand in vedere ca trendul motociclistic in ultimul timp consta in cresterea cilindreei motoarelor,probabil cei de la Honda vor veni pe piata cu un astfel de model,un Hornet de 800 sau 900...cine stie. Cine intelege politica Honda? Ce am mentionat eu mai devreme,modelele noi de 300 si 500 cc,faptul ca la doi ani dupa lasarea NCX700 (motocicleta inutila) prezinta la Eicma un "upgrade",si acum devine 750 cc si are 7 HP in plus...etc Asa sa intamplat si in 2009,cu Hornet-ul...au schimbat cate ceva pe ici colo,in 2010 au iesit cu un Hornet "nou".... Ma rog,e o practica cunoscuta in bransa producatorilor de motociclete,au facut si altii chestii de astea...pana la urma totul se rezuma la profit.Chiar daca acest lucru aduce cu sine si scaderea calitatii produsului final si nemultumirea clientilor. Clienti care in cele din urma se vor orienta spre alte marci...
  17. Ai dreptate. Insa e pacat sa poluam topicul... OFF Modelul specificat de tine va avea un pret pe masura...
  18. Impresia pe care mi-a lasat-o MT-09 este indentica cu opinia lui ChagerOnTwoWheels : Un review onest si foarte amuzant in acelasi timp
  19. Ce au in comun Yamaha MT-07/MT-09 cu MV Augusta Turismo Veloce 800? Suntem OFF-Topic
  20. Eu cred ca tu pornesti de la o premiza gresita. De ce comparam mere cu pere? SV este o motocicleta produsa pana in 2008,este un model care a avut un mare succes,insa a fost inlocuit de Gladius.Ea este cea care intra in concurenta cu MT-07,asa cum face si ER-6N.Noi vorbim vorba de motociclete noi (~),de asta am si deschis acest topic. Nu vad rostul pentru care sa ne raportam la piata motoarelor SH,ca asa nu-si mai cumpara nimeni o motocicleta noua,sunt atatea alternative uzate nu-i asa?Oricum la nivel european Romania nu prea conteaza pe harta in privinta achizitiilor de motociclete noi,la noi piata este absenta in aceasta privinta.Nici macar pe piata SH,daca facem o statistica nu avem cu ce ne mandri. Suntem o tara fara cultura motociclistica dar si un popor fara resurse financiare. MT-07 este o motocicleta mediocra,sa zicem ca nu iese in evidenta cu nimic.Asa cum sunt si Gladius si ER-6N. Parerea mea e ca totusi sunt motociclete ce ofera unele emotii cand le conduci,senzatii pe care nu le intalnesti la platforma 4 cilindri.Si aceste motociclete au nisa lor pe piata. Vom vedea in primavara care se descurca mai bine cand probabil se vor face si ceva teste de catre editorialele motociclistice. Cand am spus ca evolutia inseamna inovatie,m-am referit la platforma MT-09.Avand in vedere criza financiara pe plan mondial si faptul ca vanzarile moto au suferit un declin important in ultimii ani,cred ca cei de la Yamaha au avut ceva curaj sa iasa cu un proiect complet nou,3 cilindri pe deasupra.Pe net umbla zvonuri ca se vor baza pe platforma asta cand vor face upgrade si pentru Yamaha R6 si TDM,vom vedea daca va fi sau nu asa. Putem discuta despre MT-09 pe topicul dedicat: /index.php?/topic/698613-yamaha-mt-9/ Eu m-am dat cu ea in septembrie,la Yamaha Open Day.Insa parerea mea in privinta acestui model chiar este irelevanta.Sunt un incepator/amator in motociclism.Eu nu sunt fan Yamaha,iar acum MT-09 nu prea intra in target-ul meu...parca urmatoarea motocicleta as vrea sa fie ceva cu abilitati turistice.Naked-urile din ultimii ani se preteaza mai greu la asa ceva. Lasand la o parte latura estetica,MT-09 se pare ca promite.Cel putin asa sustin revistele de specialitate si din partea testerilor profesionisti a obtinut in general pareri pozitive. Parerea mea este ca concurentul direct pentru MT-09 este Street Triple Kawasaki Z800 este un model relativ ok insa este prea grea (229 kg)... Brutale 800 este model mai mult de nisa...dar nu e motocicleta de incepatori.Ciclistica este de bicicleta insa ca motor e instabila,prea brutala,finisajele sunt de slaba calitate la ultimul model.Chiar daca pretul acum e mai accesibil pentru public,tot ramane cea mai scumpa dintre toate. In legatura cu datele oficiale,am gasit si o statistica partiala din Italia pentru anul 2013.Pana in luna iulie din punct de vedere a vanzarilor top 100 era in felul urmator: http://www.motociclismo.it/mercato-a-luglio-calo-delle-moto-quasi-fermo-top-100-moto-moto-55956 In perioada ianuarie - septembrie 2013 suma totala a vehiculelor pe doua roti inmatriculate era de 159.050,in scadere cu 24% in comparatie cu aceeasi perioada din anul 2012. Sursa Criza economica isi spune cuvantul.
  21. @method Pai ideea este ca trebuiau sa mentina costurile de productie joase,cum ai zis si tu.Recent am auzit ca pretul pentru modelul fara abs,ar putea fi in jur de 5800 de euro.Oficial nu a fost confirmat inca nimic. Fun bike,entry level,nu cred ca sa urmarit ca prin acest model sa se faca concurenta naked-urilor consacrate.Este in concurenta directa cu Suzuki Gladius si Kawasaki ER-6N,insa nu m-ar mira sa fure si cativa clienti de la Honda.Acum trebuie vazut insa cum se comporta si noul model,CB650F si care va fi pretul de lansare al acestuia. Pentru ceea ce ofera,probabil este destul de ok MT-07.Sper sa am ocazia sa o testez in primavara. Cine vrea sa joace in liga superioara,va achizitiona MT-09.Eu m-am dat cu ea si parerea mea este ca lasand la o parte latura estetica,cred ca acest model va fi unul de succes. Este un proiect nou,per total cei care au testat motocicleta au ramas destul de incantati de ce ofera aceasta platforma,de raportul calitate/pret iar in momentul de fata in clasa intermedie a naked-urilor,sunt foarte putine motociclete ce pot intra in concurenta cu ea. Evolutia inseama inovatie. O sa-ti dau un exemplu,Italia.Este o tara cu cultura din punct de vedere motociclistic,insa tineti cont ca totusi este si patria mama a marcilor Ducati,Aprilia,Moto Guzzi,MV Augusta,Benelli...etc.Acest lucru influenteaza oarecum rezultatul final. Asta e top 100 din Italia,din luna octombrie 2012 cu cele mai vandute motociclete: Classifica Top 100 Gen-Ott 2012 - Moto Pos. Marca Modello Segmento Tot Gen-Ott 001 BMW R 1200 GS Enduro 2.221 002 HONDA NC700X Enduro 2.021 003 BMW R 1200 GS ADVENTURE Enduro 1.111 004 HONDA ITALIA CB 600 F HORNET Naked 1.078 005 BMW F 800 GS Enduro 1.038 006 TRIUMPH TIGER 800 Enduro 940 007 BMW F 800 R Naked 917 008 BMW R 1200 R Naked 833 009 HARLEY-DAVIDSON XL1200X FORTY-EIGHT Custom 820 010 TRIUMPH BONNEVILLE Naked 794 011 SUZUKI DL 650 V-STROM Enduro 793 012 HARLEY-DAVIDSON XL883N IRON 883 Custom 744 013 HONDA CROSSTOURER Turismo 743 014 DUCATI STREETFIGHTER 848 Naked 740 015 KAWASAKI ER-6N Naked 729 016 KAWASAKI Z 750 Naked 720 017 KTM 125 DUKE Supermotard 716 018 YAMAHA FZ8-N Naked 687 019 DUCATI MULTISTRADA 1200 S TOURING Turismo 668 020 HONDA ITALIA XL 700 V TRANSALP Enduro 641 021 DUCATI MULTISTRADA 1200 Turismo 569 022 MOTO GUZZI V7 CLASSIC Naked 561 023 YAMAHA XJ6-N Naked 541 024 HONDA ITALIA CB 1000 R Naked 534 025 DUCATI HYPERMOTARD 796 Supermotard 525 026 KTM 690 DUKE Supermotard 517 027 HONDA NC700S Naked 505 028 KAWASAKI Z 750 R Naked 489 029 KTM 125 EXC Enduro 476 030 BMW F 650 GS NEW Enduro 465 031 SUZUKI GSR 750 Naked 446 032 DUCATI DIAVEL ABS Naked 431 033 BMW R 1200 RT Turismo 422 034 YAMAHA XT 1200 Z Enduro 422 035 DUCATI 1199 PANIGALE / 1199 PANIGALE S / 1199 PANIGALE S TRICOLORE Sportive 408 036 TRIUMPH STREET TRIPLE Naked 403 037 DUCATI MONSTER 796 Naked 402 038 BMW S 1000 RR Sportive 398 039 DUCATI 1199 PANIGALE / 1199 PANIGALE S Sportive 380 040 YAMAHA FAZER 8 Naked 380 041 MV AGUSTA F3 675 Sportive 368 042 HONDA ITALIA CBF 1000 Naked 366 043 KAWASAKI VERSYS 650 Enduro 365 044 HONDA CROSSRUNNER Turismo 359 045 BETA EVO 2T 300 Trial 344 046 HONDA CBR 1000 RR Sportive 335 047 MV AGUSTA BRUTALE 675 Naked 330 048 YAMAHA TDM 900 Turismo 330 049 YAMAHA YZF-R125 Sportive 326 050 APRILIA SHIVER 750 Naked 322 051 BMW G 650 GS Enduro 321 052 KTM 300 EXC Enduro 320 053 HUSQVARNA NUDA 900 R Naked 314 054 KTM 350 EXC-F Enduro 314 055 DUCATI MONSTER 696 Naked 313 056 TRIUMPH SPEED TRIPLE 1050 Naked 303 057 KAWASAKI Z1000 Naked 296 058 KAWASAKI VERSYS 1000 Enduro 285 059 BMW K 1600 GT Turismo 269 060 KTM EXC 450 Enduro 268 061 HONDA CRM 125R HM Supermotard 252 062 YAMAHA XVS 950 A Custom 251 063 MOTO GUZZI STELVIO 1200 Enduro 247 064 APRILIA DORSODURO 750 Supermotard 245 065 DUCATI 848 EVO Sportive 230 066 HARLEY-DAVIDSON FLHX STREET GLIDE Custom 230 067 HONDA ITALIA CBR 600 F Sportive 230 068 YAMAHA YZF-R1 Sportive 230 069 KTM FREERIDE 350 Enduro 226 070 APRILIA DORSODURO 1200 Supermotard 224 071 HARLEY-DAVIDSON XL1200C SPORTSTER 1200 CUSTOM Custom 220 072 HARLEY-DAVIDSON FXDB DYNA STREET BOB Custom 219 073 KAWASAKI Z1000 SX Turismo 218 074 KTM 250 EXC Enduro 215 075 DUCATI MONSTER 1100 EVO Naked 214 076 HONDA ITALIA CBF 600 S Naked 212 077 HUSQVARNA SMS 125 Supermotard 209 078 SUZUKI GLADIUS 650 Naked 208 079 HONDA CBR 125 R Sportive 206 080 KTM 990 ADVENTURE Enduro 203 081 KTM 990 SUPERMOTO T Supermotard 199 082 TRIUMPH TIGER 1200 EXPLORER Turismo 198 083 YAMAHA WR 125 X Supermotard 194 084 HARLEY-DAVIDSON XL1200V SEVENTY-TWO Custom 189 085 GAS GAS TXT 300 RAGA Trial 185 086 TRIUMPH SCRAMBLER Naked 183 087 YAMAHA YZF-R6 Sportive 182 088 HARLEY-DAVIDSON FLS SLIM Custom 172 089 BETA ALP 4.0 Enduro 169 090 KTM 200 DUKE Naked 163 091 KTM 250 EXC-F Enduro 162 092 HONDA CBR 600 RR Sportive 158 093 HARLEY-DAVIDSON XL1200N SPORTSTER 1200 NIGHTSTER Custom 157 094 HARLEY-DAVIDSON FLHRC ROAD KING CLASSIC Custom 155 095 MOTO GUZZI 750 NEVADA Custom 151 096 ENFIELD BULLET 500 Turismo 150 097 SHERCO SHERCO 2.9 Trial 150 098 KAWASAKI W800 Naked 148 099 KAWASAKI NINJA ZX-10R Sportive 147 100 HONDA CRE F 250R HM Enduro 143 http://www.motoblog.it/post/82119/mercato-classifiche-top-100-ottobre-2012-tmax-530-r-1200-gs-e-nc700x-restano-i-piu-venduti Pe pagina respectiva,pentru luna octombrie/2012 gasesti si top 100 scutere vandute si top 100 vanzari globale la nivel national,in functie de marca. Per total,japonezii nu stau chiar atat de rau,inca sunt sefi,cum ai zis si tu.Insa este adevarat,BMW are ceva succes,mai ales pe segmentul Enduro,dar au avut numere bune si in clasa Naked cu modelele F800R si R1200R. Nici Triumph si KTM nu sunt de subestimat
  22. Tinand cont ca pretul oficial pentru MT-09 este de 7890 euro,respectiv 8390 pentru versiunea cu ABS,cred ca ar putea fi posibil un pret atat de mic pentru MT-07.Sunt doua platforme diferite. MT-07 este in concurenta directa cu Suzuki Gladius si Kawasaki ER-6N,insa poate concura si cu noul model CB650F de la Honda,chiar daca sunt totusi doua clase diferite. Ar fi interesant sa fie baza pentru XT,reteta e perfecta din punctul meu de vedere pentru clasa intermedie.F800 nu este accesibil pentru toata lumea,Triumph la fel,Honda nu a facut nici un upgrade pentru Transalp.De aceea trebuie ca Yamaha sa scoata un nou XT in opinia mea.Valabil si pentru TDM/R6,care ar putea avea ca baza platforma MT-09
  23. MT-07 Engine Engine type 2-Cylinder, liquid-cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valves Displacement 689 cm³ Bore x stroke 80.0 mm x 68.6 mm Compression ratio 11.5 : 1 Maximum power 55.0 kW (74.8PS) @ 9,000 rpm Maximum Torque 68.0 Nm (6.9 kg-m) @ 6,500 rpm Lubrication system Wet sump Carburettor Fuel Injection Clutch Type Wet, Multiple Disc Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant Mesh, 6-speed Final transmission Chain Chassis Frame Diamond Front suspension system Telescopic forks Front travel 130 mm Caster Angle 24º 50 Trail 90 mm Rear suspension system Swingarm, (Link type suspension) Rear Travel 130 mm Front brake Hydraulic dual disc, Ø 282 mm Rear brake Hydraulic single disc, Ø 245 mm Front tyre 120/70 ZR 17M/C(58W) (Tubeless) Rear tyre 180/55 ZR 17M/C(73W) (Tubeless) Dimensions Overall length 2,085 mm Overall width 745 mm Overall height 1,090 mm Seat height 805 mm Wheel base 1,400 mm Minimum ground clearance 140 mm Wet weight (including full oil and fuel tank) 179 kg / ABS 182 kg Fuel tank capacity 14 L Oil tank capacity 3.0 L The Dark Side Of Japan Pretul inca nu a fost anuntat oficial,insa zvonurile spun ca ar putea fi in jur de ~ 6000 de euro.Ar fi interesant ca aceasta platforma sa fie baza noului XT iar cea a lui MT-09,pentru noul TDM.Oricum,felicitari Yamaha
×
×
  • Creează nouă...