QUAD Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Se aud vorbe i propuneri sa schimbam ora de miercuri la 18.00 de accord? Pacasac: Deci schimbam de la 6. Vorbim mai multe maine la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 da.....ar fi mai bine da nu stiu daca pot si ceilalti...si multi nu intra pe net si ar afla prea greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 poate prin septembrie,incolo.. deocamdata sa ramana asa, uni-s prin concedii si nu sunt la curent cu modificarile. oricum am vazut ca se aduna lume incepand de pe la 18,asa ca nu e bai..fiecare vine cand poate.eu miercuri voi ajunge un pic dupa 19... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 puze dintr o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 mai pune o data poza ca e numa p jumate scoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 astazi la cat in livada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Pai.. 7, ca de obicei, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 haideti sa haidem sa ne intalnim de la 6 de acum incolo, pt ca se intuneca din ce in ce mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 deci la ce ora ramane pt azi? apropo- daca va vedeti la 6, eu voi intarzia cam 30-40 min ....sper sa va mai gasesc pe careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Mai bine vorbim acolo cu totii, ca pe forum intra foarte putini Eu azi nu pot sa vin, ca am probleme cu mobra, da' saptamana viitoare sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 avand in vedere faptul ca se insereaza mult mai repede.... e cam nasol... si poate ar merge schimbata ora..... cand pe de alta parte cam greu de informat toata lumea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Foarte tare intalnirea asta, si foarte faina plimbarea. Dupa ce am lasat amica acasa m-am hotarat sa mai dau o tura pe centura... numa bine ce m-a prins furtuna si mi-a sarit si-un caine in fata Am ajuns acasa ud pana la piele, si un pic speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 (editat) Foarte tare intalnirea asta, si foarte faina plimbarea. Dupa ce am lasat amica acasa m-am hotarat sa mai dau o tura pe centura... numa bine ce m-a prins furtuna si mi-a sarit si-un caine in fata Am ajuns acasa ud pana la piele, si un pic speriat nasoala treaba daca ai prins ploaie, dar si mai nasol k ti ai lasat amik acasa, in loc sa o iei cu tine la plimbare Editat Septembrie 20, 2006 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 mda.... si ontopic nimik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Eu am ajuns la 6 jumate, si lumea era deja acolo. La 7 se plecase deja. Deci... si prin urmare... de-acum ne vedem la orele 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberistu Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 ok e bine la 18.acum sunt venit din co.si......nu sunt la curent cu .....dar abea astept sa ne revedem la o tura cu .....bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Ne vedem miercuri la ora 18:00 in Livada... Mai e ceva lume prin zona? eu n-am mai fost ultimele 2 ture,asa ca.....nu mai stiu cum sta treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Miercurea trecuta am fost eu... si Diliu Cu tine suntem 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Cu tot respectul pentru Dl cu terasa din Cristian dar eu parca m-as mai plimba si prin alte parti...nu stiu..in fiecare miercuri acelasi traseu : Bv-Poiana-Rasnov-Cristian..parca devine monoton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Pai... am putea sa mergem pana la Cotul Donului sau spre Cheia, Maierus... sunt sunt cateva trasee. Din pacate eu nu cred ca ajung saptamana, dar va doresc plimbare faina si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 cine are loc de un pasager vreau si eu sa ies miercurea asta:P.........promit sa fiu cuminte si sa nu fac balans:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Ceva idei pt maine? apropo: am vazut ieri f multe moto prin zona, pe care nu le stiam...se pare ca s-au inmultit mult nr motoretelor din oras....Sigur erau din oras ca o parte din ei sarisera etapa cu folosirea castii... apropo- azi dupa amiaza as face o incalzire pt maine, o Poiana,ceva....se baga careva sa ne vedem si azi in Livada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Foarte tare plimbarea de ieri, aparoape ca am mers in grup la intoarcere P.S. Pentru aia care vor plimbari miercurea, inercatati sa veniti la 6 in livada, ca sa putem pleca cat mai repede. P.P.S. Ieri respectivii care nu sunt in stare sa mearga in grup... stati acasa sau plimbati-va singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 unde mergem sapt care vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut! Inca nu ne cunoastem si asta pt ca abia am luat si eu permisu'. Problema mare: nu prea am cum sa ajung la ora 18 in Livada (ajung zilnic acasa dupa ora 18,30) si as vrea tare mult sa va vad. Mai aveti vreo zi in care va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate