ReSpeCT Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Mai e careva care se plimba pe vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Normal ca se plimba , cel putin la mine in oras. Azi a fost destul de caldut afara M-as fi plimbat si eu azi dar scuterul meu ii bagat la niste modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Normal ca se plimba , cel putin la mine in oras. Azi a fost destul de caldut afara M-as fi plimbat si eu azi dar scuterul meu ii bagat la niste modificari ce modificari razvane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 vreme numai buna de dat pe-o roata eu m-am dat in fiecare zi , si pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cromez blocul motor,capacul de la transmisie si toba , am vopsit cadru de la jumate pana in spate (am avut in cateva locuri rugina) , mai schimb unele piese printre care si setul , si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Cu ce te supara setu actual ? Ca parca nu de mult lai pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 am ramas fara ulei . Nu mai are vlaga ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 am ramas fara ulei . Nu mai are vlaga ..... Unde îl cromezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Nu stiu inca . Zilele astea ma interesez cat costa . Sper sa nu ma goleasca de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 ce maii faceti baieti? nu prea am maii intrat pe forum in ultima vreme, ma maii uitam diin cand in cand! O.N : Cumpara Aprilia Rs 125, 2006-2008 \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 toate bune si frumoase! motoru merge brici frig... Mesaj completat Ma ajuta careva cu niste materiale pt un proiect in -power point despre motoare? Am la TIC de facut un proiect la alegere iar eu am ales ceva drdespre motoare. poze..informatii..istorie.. melodie pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 stie cineva codul de la bujie la un runner din 2004? Am gasit mai multe tipuri de bujii si nu stiu de care sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) Mai e careva care se plimba pe vremea asta? normal ca se plimba, cel putin eu am mers si iarna .... daca esti echipat corespunzator rezisti si la temperatura cu - .... ...nu va incurajez sa mergeti pe zapada pentru ca daca nu detii controlu f bn nu stiu daca scapi intreg .. ...pe zapada am mers cu max 40 km/h ... niste poze... PS: Pozele sunt de acum 2 ani. Editat Noiembrie 14, 2009 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Ma ajuta careva cu niste materiale pt un proiect in -power point despre motoare?Am la TIC de facut un proiect la alegere iar eu am ales ceva drdespre motoare. poze..informatii..istorie.. melodie pe fundal. După ce îl termini, îl postezi aici? S-ar putea să imi trebuiască la anul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 După ce îl termini, îl postezi aici? S-ar putea să imi trebuiască la anul . Am schimbat proiectul. Am inceput sa fac ceva despre anti accidente. Cateva informatii si poze(cazaturi). Am sa-l postez cand il termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 stie cineva codul de la bujie la un runner din 2004? Am gasit mai multe tipuri de bujii si nu stiu de care sa iau nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockfairy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 se uita cineva la rataciti in pana mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Am schimbat proiectul. Am inceput sa fac ceva despre anti accidente. Cateva informatii si poze(cazaturi). Am sa-l postez cand il termin. Dacă vrei poze, am în calculator un drac cu un scuter, cu creierii împrăÂştiați pe jos, pe un pod parcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 ala cu F12 negru? am si eu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Fara comentarii idioate (caterica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 poze de anu trecut in iarna ,doar atat am insa am iesit des si`mi placea sa patinez si sa lunec pe zapada .Drifting ce mai.. ) iar a 2a poza ..tot iarna reparand la scuter in conditii grele ) .va spun, aveam manusi si tot imi degerau degetele iar din 2 in 2 minute ma incalzeam la un reshou .Asta arata pasiunea,in acest caz,la mine ,pentru scuter .. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 stie cineva unde as putea gasi in romania releu de semnalizare pentru leduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 razvi tu ai instalatie xenon? daca da , zimi si miie un site de unde o pott procura pt burgmanu meuu .. Salutare la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Da . Am luat-o de la domnul Luigi . aici ii topicul lui /index.php?...0&start=590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ms mult! si ti`a trebuit vreo modificare la instalatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate