megamotoreta Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ar fi perfect cu ulei full sintetic ,castrol cu 70 de lei litrul...nu-i mare scofala de montat. nu e mare scofala de montat..dar este ,stai linistit..cunosc multi care s-au pomenit cu motoarele praf la primul kilometru...sigurantele de la piston,de la bolt..asta e ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Stie cineva de unde pot cumpara segmenti cu marimea 48X1,2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 scuter-centre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 nu e mare scofala de montat..dar este ,stai linistit..cunosc multi care s-au pomenit cu motoarele praf la primul kilometru...sigurantele de la piston,de la bolt..asta e ideea... Care-i secretu`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) am montat kit'ul singur merge bine am schimbat odata bujia pana acum am mers cam tare cu el pentru inceput.. sa vedem cum se comporta pe parcurs Editat Ianuarie 16, 2010 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Stie careva care e treaba cu atestatul, Am, se schimba ceva sau sa schimbat? Editat Ianuarie 16, 2010 de ReSpeCT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Stie careva care e treaba cu atestatul, Am, se schimba ceva sau sa schimbat? Momentan nu se schimbă nimic. Din câte Âştiu nu a intrat în vigoare (din fericire) acea lege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Care-i secretu`? secretul e ca la montaj sigurantele sa intre pe fix in canelurile pistonului, si sa le dai cu surubelnita varfurile in afara zonei de iesire,cu timpul din cauza vibratiilor risti sa iasa singure si sa-ti zgarie cilindrul. cunosc cazuri,nu din auzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 secretul e ca la montaj sigurantele sa intre pe fix in canelurile pistonului, si sa le dai cu surubelnita varfurile in afara zonei de iesire,cu timpul din cauza vibratiilor risti sa iasa singure si sa-ti zgarie cilindrul. cunosc cazuri,nu din auzite. Mi s-a întâmplat odata chestia asta la un scuter. Un mecanic i-a schimbat setul, după ceva timp a sărit una dintre siguranț€ Âşi a făcut praf si cilindrul si segmenții par©ă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Momentan nu se schimbă nimic.Din câte Âştiu nu a intrat în vigoare (din fericire) acea lege. De ce din fericire ? Poate din NEfericire.... Aaa ca baga si A2, aia e alta problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 De ce din fericire ? Poate din NEfericire.... Aaa ca baga si A2, aia e alta problema Da, aia e beleaua Mesaj completat Mai ai cz-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Da, aia e beleauaMesaj completat Mai ai cz-ul ? Poate renunta la A2 Da il am si merge bine acum, nu mai am problema aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Are careva din greseala un aplicator de rimstripes? Daca nu aveti ce sa faceti cu el , il cumpar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 secretul e ca la montaj sigurantele sa intre pe fix in canelurile pistonului, si sa le dai cu surubelnita varfurile in afara zonei de iesire,cu timpul din cauza vibratiilor risti sa iasa singure si sa-ti zgarie cilindrul. cunosc cazuri,nu din auzite. asta am patit si eu asta vara cand am montat un kit nou, dupa 300 km a trebuit sa pun altul ...a sarit o siguranta si s-a facut praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 am o probleme cu demarorul la un piaggio nrg cred ca e de la capac de distibutie stie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Are careva din greseala un aplicator de rimstripes? Daca nu aveti ce sa faceti cu el , il cumpar eu nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 razvy, nu stii de unde pot sa imi cumpar si eu set motor pentru Suzuki Burgman uh-150? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 ai incercat la scuter centre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Nu, datimi si miie site`ul ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 www.scuter-centre.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 stie careva cum pot inlatura lacul de pe niste jante? e puscat pe alocuri si vreau sa le vopsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 .. inainte de vopsirea unor carene la scuter am inteles ca se da cu fuller , sprit kit pentru plastic sau ceva de genu am inteles " polistiren " ..ma rog , imi poate spune cineva care ii mai ok si daca se gaseste la ml nu la l . mersi :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 se numeste spritz-chit.( sau filler) Gasesti la cutie de 750ml-1litru sau la spray( cel mai prost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Deci eu cand am vopsit ovetto anul trecut m-am chinuit foarte mult cu vopsitu. Am pregatit carenele, spalat carenele, degresat. Am dat cu spritz kit(nu mai stiu marca) strat gros cu pistolu(mare greseala). A iesit bine.A curs oleaca dar am remediat. Am luat spray SINTO(12 lei mat) parca, carenele au iesit perfect(a curs putin dar nu se observa).Am vopsti si podeaua dar a crapat dupa un timp. Ce naspa arata acum Carenele sunt ok si acum, nu a crapat vopseaua sau alte chestii. Cand am vopsit carterul am dat cu spritz kit duplicolor(spray la 500ml parca) a iesit super bine si apoi cu vopsea tot duplicolor(pentru jenti era) si a iesi misto rau. Sunt poze cu carterul cateva pagini mai in urma. Am dat apoi cu lac(duplicolor) 2 straturi. A curs putin pt ca nu eram atent si am tinut prea mult. Cel mai tare curge vopseaua cand ai o carena lucioasa.Am avut 2 carene care erau lucioare inainte. Curgea in draci. Poate am dat prea mult sprit kit si de asta.Nu stiu. Daca mai aveti ceva sa ma intrebati, nu ezitati. Sunt dispus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 mersi mult ..si eu am yamaha neos 100cc si i`am facut combinatia de aerox in fata cu cea de neos , a iesit super cu cele 2 aerisiri si bad boy look doar ca era culoarea originala de fabrica si am "smirgluit" pana am dat de culoarea plasticului adica negru deci ii ok spritz kitu ?! ..sau imi recomandati altceva ? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate