dOctOr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 scoate-i si tu tevile alea de la coarne ca stau urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Dragii mei , Cu ocazia sarbatorilor bla bla bla stiti voi , va doresc multa sanatate si minte (la unii mai multa ) , bani , FEMEI si multe plimbari fara incidente in 2008. Sa ne revedem sanatosi si la anu pe vremea asta . PS in 2008 revin printre voi , o sa-mi mai iau un scooter . Bafta la toti si la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 scoate-i si tu tevile alea de la coarne ca stau urat da ...am zis ca o sa le tai dar asta dupa rev .... --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 13:16 ------------- Dragii mei , Cu ocazia sarbatorilor bla bla bla stiti voi , va doresc multa sanatate si minte (la unii mai multa ) , bani , FEMEI si multe plimbari fara incidente in 2008. Sa ne revedem sanatosi si la anu pe vremea asta . PS in 2008 revin printre voi , o sa-mi mai iau un scooter . Bafta la toti si la multi ani ! Sarbatori Fericite si tie, multa sanatate printre altele etc .....aaa si ce scuter iti iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Cu ocazia venirii sarbatorilor de iarna va urez, din partea mea si a CSR-ului, un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou plin de noroc, sanatate, impliniri si cat mai multi kilometri frumosi si fara incidente! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 chiar...Sarbatori Fericite la toti si sa primiti sub brat orice motor,scuter va doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Sarbatori Fericitite tuturor si un 2008 fara eveneminete nedorite si mult asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun fericit tuturor! Sa aveti noroc de tot ce va doriti voi si cel mai important, SANATATE Sa-mi ziceti ce v-a adus Mosul chiar daca nu tine de-ale motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun fericit tuturor! Sa aveti noroc de tot ce va doriti voi si cel mai important, SANATATE Sa-mi ziceti ce v-a adus Mosul chiar daca nu tine de-ale motoarelor mie mi-a adus un set top performance de 70cc si un carb de 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 a venit sa momentu sa bag si yo 2 filmuletze ...sau 3 (cu ala vechi) ... cu paraitoarea... cum am spus si la description acolo se aude prea subtire decat in realitate ...so watch -filmu din vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 la ala din vara se auzea aproape de enduriste....oricum ma,ce pretentii sa ai ,se aude bine --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 03:29 -------------Sarbatori fericite ! Multi ani fara accidente si nici macar zgarieturi,si fara putine vizite la service !! si cati mai multi kilometrii impreuna cu iubirea voastra pe 2 roti --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 03:29 -------------a,si bagati si voi un ochi aici /index.php?...t=0#entry992499 --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 05:19 -------------la partea cu "fara putine vizite" la service era.... "fara multe vizite la service" azi am avut o zi agitata cu.... si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 la ala din vara se auzea aproape de enduriste....oricum ma,ce pretentii sa ai ,se aude bine da ma stiu ...e 50cc na ...dar oricum se aude f diferit fata de realitate...nu stiu ...din cauza garajului ...din cauza ca iar tineam dagetu pe difuzor nu stiu )) daca ai obs relantiu se auzea prea incet in fine .... Sarbatori Fericite tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) @haste:Cam asa se aude si al meu,eu i-am taiat doar teava aia mica care iese din toba.Tu ai mai taiat si altceva? Craciun Fericit tuturor! Editat Decembrie 25, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 @haste:Cam asa se aude si al meu,eu i-am taiat doar teava aia mica care iese din toba.Tu ai mai taiat si altceva? Craciun Fericit tuturor! nu ...tot asa .... si toata lumea cand ma vede ma intreaba "i`ai scos sitele" ?? si ii explic .... ele au ramas ...bine jumate din ele, ca sau topit cand am taiat tzeava.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Sper ca ma incadrez bine aici ... Marirea jiglerului ajuta la ceva inafara de cresterea consumului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Dragii mei , Cu ocazia sarbatorilor bla bla bla stiti voi , va doresc multa sanatate si minte (la unii mai multa ) , bani , FEMEI si multe plimbari fara incidente in 2008. Sa ne revedem sanatosi si la anu pe vremea asta . PS in 2008 revin printre voi , o sa-mi mai iau un scooter . Bafta la toti si la multi ani ! Sarbatori fericite si tie ma .aaa si ce scuter iti iei ? Ceva mare 125,180. Sper ca ma incadrez bine aici ... Marirea jiglerului ajuta la ceva inafara de cresterea consumului ? Pai normal asa ar trebui ca vine mai multa benzina in carburator. Sa-mi ziceti ce v-a adus Mosul chiar daca nu tine de-ale motoarelor Nokia 8600 Luna. Va urez un Craciun Fericit! Plin de ce vreti voi si multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Sper ca ma incadrez bine aici ... Marirea jiglerului ajuta la ceva inafara de cresterea consumului ? Eu cred ca ajuta,ca doar nu isi puneau toti jiglere marite ca sa faca risipa de benzina,se cunoaste ca si cum ai avea un carburator mai mare,dar nu foarte mult....10-20% in plus putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 mi-am pus filtru de aer sport, KN de la TNT Tuning -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- asa se aude scuteru' acum: Video youtube.com: plz pareri :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) ma yo nu stiu cum ar trebuii sa se auda la un 2T cu filtru de ala ...dar ce pot sa zic, se aude frumos ....dar daca i`ai modifica sunetu filmuletzului sa fie mai gros ...ai zice ca e elicopter btw ...de ce nu`l pui direct pe carb??? si l`ai pus pe furtunu de la filtru lui original ? sau tu vrei sa se vada ?? Editat Decembrie 25, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Baaa ala nu e furtunu de la filtrul original,asa a venit filtrul de la TNT cu cot la 90 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Baaa ala nu e furtunu de la filtrul original,asa a venit filtrul de la TNT cu cot la 90 de grade da ma am vazut ... inseamna ca e carb pus alfel ..la mine e deasupra motorului pe centru ...in fine .... am vazut la altii cum am zis si yo de aia am avut impresia asta ...oricum nu e pus bine ...ca o sa`i sara toata mizeria direct pe filtru ..ar trebuii sa`i schimbe pozitia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 da ma am vazut ... inseamna ca e carb pus alfel ..la mine e deasupra motorului pe centru ...in fine .... am vazut la altii cum am zis si yo de aia am avut impresia asta ...oricum nu e pus bine ...ca o sa`i sara toata mizeria direct pe filtru ..ar trebuii sa`i schimbe pozitia ... cred ca o sa-l pun invers ... nu o sa mai fie langa roata o sa fie ori in sus ori in spre fata ... imi scuipa noroiu pe el si il strica... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 redeye am si eu filtru asa la tine e burete inauntru, sau doar sita aia pe exterior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Doar sita ca avem la fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) Doar sita ca avem la fel.... ba nu!!!! mai are ceva da nu burete!! e un fel de hartie... Editat Decembrie 26, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) Eu ma refeream ca nu are nimic inauntru,dar filtrul are 2 randuri de sarma impletita,si intre cele 2 randuri are un fel de izopren(burete subtire),sau spuma poliuretanica foarte subtire si poroasa. Editat Decembrie 26, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate