Snake Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 DMW-ule nu bagi un sticky la topicul asta? nu ca suntem of topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 apropo,voi va duceti cu jucariile la sc? eu da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 apropo,voi va duceti cu jucariile la sc? eu da Cateodata dar nu mereu .....Ce sa zic. Azi m-am imprastiat alte detalii nu dau decat ca sunt varza pe picioare si ma doare umpic mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) eu nu ma duc cu scoterul meu la scoala ca....mi-e frica sa nu raman cu el ... in pana...(piaggio sfera '96) si unde lasi scoterul la scoala?? Editat Octombrie 11, 2006 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 Sper ca nu ai nimic grav nici tu nici al tau motorino!Insanatosire Grabnica ca stiu si eu cum e... In curtea scolii il las si nu se atinge nimeni de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 DMW-ule nu bagi un sticky la topicul asta? nu, ca se posteaza in fiecare zi shi mai mereu e primul in top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 si eu ma duc cu scuteru` la liceu (cand e mai cald afara.)... cam 5 km Costy_Clipcea, ma da ghinionist esti.... mereu cazi ) sa te faci bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 si eu ma duc cu scuteru` la liceu (cand e mai cald afara.)... cam 5 km Costy_Clipcea, ma da ghinionist esti.... mereu cazi ) sa te faci bine Noi sa fim sanatosi ca restu vine de la sine.........E a 3 oara cand cad ma Sper ca nu ai nimic grav nici tu nici al tau motorino!Insanatosire Grabnica ca stiu si eu cum e... In curtea scolii il las si nu se atinge nimeni de el Pai motorino ce a facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 Eh am crezut ca s-a zgariat si el macar un pic Astazi pe drumul spre scoala ,o pietoanta se arunca pe o trecere de pietoni de care eu eram deja foarte aproape si nu mai puteam incetini si nici nu aveam intentia pt ca nu era nimeni cu piciorul jos,iar cand ma vede se sperie si se imprastie pe jos de era sa cad si eu mai incolo ca eram _cacat pe mine de ras Precizez ca eram departe de ea ,o ocoleam cu vreo 2 m dar s-a speriat cand mi-a auzit calutii tragand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 o parte dintre pietoni sunt cam .... chiar daca sunt pe trecerea de pietoni... si te vad ca incetinesti... tot se sperie ca dracu aia chiar cred ca vrem sa-i omoram. am patit si eu o faza amuzanta...... o femeie traversa, ajunsese cam la jumatatea soselii... ma vede ca vin pe banda a 2a..... eu incetinesc...mai aveam cam 20km/h si cam 5-10m de parcurs....... si cand sa o opresc o vad ca se intoarce si fuge de unde a venit )) ..... azi am inghetzat 1pic pe scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 (editat) eu cu casca ,manusi si geaca mi-e chiar bine.Si incep la 7:30 AM Editat Octombrie 12, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 si eu mergeam la scoala cu scuteru cand era mai cald afara... dar acuma ii cam frigutz... il lasam langa poarta scolii unde stau jandarmii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Ce de caca e sa nu ai cu cine sa te plimbi Va astept la un suc pe la Craiova .Bonus va arat si imprejurimile si va duc si pe aeroport Editat Octombrie 13, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 daca stateai in Bucuresti poate faceam o tura da asa e nasol nici eu nu conosc copi asa de varsta mea cu scutere Stie cineva ceva de CPI GTR?e bun de ceva? da in comparatie cu Gillera Runner 2006 sp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 eu am vazut in Grecia CPI-ul asta si arata chiar foarte misto.De performante nu pot sa-ti zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) am vazut si eu motorasu ala si nu arata rau deloc... pretul lui (1800 E fara TVA parca) de performante idem OVK...un fel de kymco poate? Editat Octombrie 13, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Cine le importa la noi?Un site ceva? Mi se pare doar mie sau chiar seamana cu al meu? Editat Octombrie 13, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 am vazut si eu motorasu ala si nu arata rau deloc... pretul lui (1800 E fara TVA parca) de performante idem OVK...un fel de kymco poate? Cpi sunt facute in Germania. Detalii nu prea stiu,decat ca sunt bunicele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) am vazut si eu motorasu ala si nu arata rau deloc... pretul lui (1800 E fara TVA parca) de performante idem OVK...un fel de kymco poate? eu as zice ca este peste kimco Cpi sunt facute in Germania. Detalii nu prea stiu,decat ca sunt bunicele. sigur sunt nemtesti ? nici eu nu stiu, dar site-u lor este in franceza... si eu stiam ceva ca sunt italiene later edit: am descoperit... sunt 'made in canada'. si CPI GTR 50 costa 3995$ Editat Octombrie 13, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 da se poate compara un CPI GTR cu un GILLERA RUNNER din 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 eu as zice ca este peste kimco sigur sunt nemtesti ? nici eu nu stiu, dar site-u lor este in franceza... si eu stiam ceva ca sunt italiene later edit: am descoperit... sunt 'made in canada'. si CPI GTR 50 costa 3995$ Da asta am uitat sa spun ca sunt foarte scumpe.Oricum la noi in tara nu sunt importatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Da asta am uitat sa spun ca sunt foarte scumpe.Oricum la noi in tara nu sunt importatori. nu e adevarat,m-a sunat tata ieri din Berlin si in magazin un CPI GTR nou nout cost 2300 de euro si mai e si reducere deci il scoti la 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 pai daca sunt made in canada poate pretzul afishat pe site e in dolari canadieni, care fac cam 2.000 shi ceva de euro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 De unde va cumparati creasta si coarne pt casca?E vreun binevoitor sa cumpere si pt mine si sa mi-le trimita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 pai daca sunt made in canada poate pretzul afishat pe site e in dolari canadieni, care fac cam 2.000 shi ceva de euro!!! nu sunt asa de scumpe,maxim e vreo 2500 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate