mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Ce criminal l-a facut mihaiand pe albastru ..... prea tare! Ps:Daca tot vrei sa bagi bani in el , parerea mea e sa il faci cum ti l-a facut mihaiand in poza cand e albastru. ms L-am facut in graba , nu am stat sa ma gandesc la combinatii de culori dar a iesit cat de cat Daca mai sunt si altii care vor sa-si vopseasca scuterul si nu stiu cum ar iesi (sau doar asa ... )... puneti poza aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 merci mult de tot mihaiand...chiar e super tare pe albastru da nu prea`mi vine sa schimb culoare pt ca trebuie s amerg sa`i schimb culoarea si din cartea de identitate,talon etc...asa daca ar fi fost cu albul ala ar fi fost mult mai simplu...oricum mi`ai dta de gandit ms L-am facut in graba , nu am stat sa ma gandesc la combinatii de culori dar a iesit cat de cat Daca mai sunt si altii care vor sa-si vopseasca scuterul si nu stiu cum ar iesi (sau doar asa ... )... puneti poza aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Baietii ... care ma ajutati si pe mine cu un manual pt SpeedFight 2 wrc 206 ? Un PDF d'ala ... eu nu am gasit , am cautat da ma pun sa dau bani pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 azi dupa c am spalat scuterul am observat ca jantele au ramas patate,am frecat la ele pana miau iesit ochii si tot nu au iesit ,ma gandesc sa le vopsesc mahaiand ma ajuti si pe mine putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 mihaiand cu ce program modifici poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 azi dupa c am spalat scuterul am observat ca jantele au ramas patate,am frecat la ele pana miau iesit ochii si tot nu au iesit ,ma gandesc sa le vopsesc mahaiand ma ajuti si pe mine putin ce culoare le vrei .... mihaiand cu ce program modifici poza :D cred ca photoshop foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 mihaiand cu ce program modifici poza cu Photoshop ... daca te int si versiunea ... CS3 --- Mesaj completat în 02 Feb 2008 18:25 -------------Baieti ... am si eu o intrebare Am fost azi la un magasin de moto sa ma uit de o casca ... marca PROBIKER Baiatu de acolo a zis ca e 2 mil. juma' http://www.louis.de/_200434aa179eddd125b67...artnr_gr=204890 Care credeti ca isi metita banii mai mult ? asta sau una First-Bike ... care in schimb arata mult mai bine si costa 2 mil. 700 ??? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 (editat) cu Photoshop ... daca te int si versiunea ... CS3 <small>--- Mesaj completat în 02 Feb 2008 18:25 -------------</small><br/>Baieti ... am si eu o intrebare Am fost azi la un magasin de moto sa ma uit de o casca ... marca PROBIKER Baiatu de acolo a zis ca e 2 mil. juma' http://www.louis.de/_200434aa179eddd125b67...artnr_gr=204890 Care credeti ca isi metita banii mai mult ? asta sau una First-Bike ... care in schimb arata mult mai bine si costa 2 mil. 700 ??? ... Ms ..Mai bine iti iei una de pe piata deaia cu 60 de lei sau cat o fi chiar uite aici de ex www.piese-scutere.ro sau mai strangi bani si iei una de firma crek castile de la firstbike is ca scuterele Editat Februarie 2, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Intrunirea de astazi(03.01.2008) nu a dus deloc lipsa de membrii. Ne-am adunat cam 14 scuteristi, din care numai 10 am ajuns pana la AmcKart( restul au plecat cu treaba) unde ne-am clatit ochiul si urechea cu motoarele ce rulau pe pista De acolo am plecat spre agronomie, unde am ramas doar 6(restul cu treburi). Am baut o pizza, am mancat un suc, am discutat vorbe si apoi am taiat-o fiecare spre casa(oare ). Si ca parere: si pt cosminake: Total kilometrii efectuati in grup : 44 Totalul meu pe ziua de azi: 73 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Intrunirea de astazi(03.01.2008) nu a dus deloc lipsa de membrii. Ne-am adunat cam 14 scuteristi, din care numai 10 am ajuns pana la AmcKart( restul au plecat cu treaba) unde ne-am clatit ochiul si urechea cu motoarele ce rulau pe pista De acolo am plecat spre agronomie, unde am ramas doar 6(restul cu treburi). Am baut o pizza, am mancat un suc, am discutat vorbe si apoi am taiat-o fiecare spre casa(oare ). Si ca parere: si pt cosminake: Total kilometrii efectuati in grup : 44 Totalul meu pe ziua de azi: 73 Bafta! frumos azi mai vreau azi am incercat sa ma ridic pe o roata la amkart am ramas in picoare cu scuteru la verticala n-am cazut sunt norocos Editat Februarie 3, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 vand/combin telefon...antena improvizata =>semnal mai bun...tine bateria 3 zile...astept oferte --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 01:47 -------------mai am inca 2 telefoane de vanzare...ieftine...astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 asta imi vinde mie telefoanele,stf mi-ai cerut drept de autor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) bai doctore ia zi si mie cum se face wheelie ca am incercat ieri si am ajuns cu scuteru la verticala pe roata din spate si eu in picioare l-am ridicat lejer iar pe masura ce scuteru venea peste mine ochii mei se bulbucau din ce in ce mai mult si am sarit de pe el la ce tre sa fiu atent? Editat Februarie 4, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 bai doctore ia zi si mie cum se face wheelie ca am incercat ieri si am ajuns cu scuteru la verticala pe roata din spate si eu in picioare l-am ridicat lejer iar pe masura ce scuteru venea peste mine ochii mei se bulbucau din ce in ce mai mult si am sarit de pe el la ce tre sa fiu atent? pai...tre sa il ridici pana la un anumit unghi,sa te opresti cand simti ca se duce pe spate...tre sa il mentii cu roata sus din gaz,dar si din echilibru...iti trebuie timp,putere si antrenament ca sa iti iasa... iar cand mai simti ca se duce pe spate,nu sari de pe el...pune frana spate si inclina-te spre fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 frumos azi mai vreau azi am incercat sa ma ridic pe o roata la amkart am ramas in picoare cu scuteru la verticala n-am cazut sunt norocos cam asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ai putea sa dai si carenele jos inainte de "antrenamente" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ai putea sa dai si carenele jos inainte de "antrenamente" si sa porti casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ai putea sa dai si carenele jos inainte de "antrenamente" good point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Vreau sa il dresez si eu pe jetty sa mearga mai mult pe o roata,dar e al naibii de greu-rezervor in fata...Cand vin carenele noi,il bag la antrenamente dar dezbracat de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 bai doctore ia zi si mie cum se face wheelie ca am incercat ieri si am ajuns cu scuteru la verticala pe roata din spate si eu in picioare l-am ridicat lejer iar pe masura ce scuteru venea peste mine ochii mei se bulbucau din ce in ce mai mult si am sarit de pe el la ce tre sa fiu atent? se mai poate si altfel: ii scoti roata din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Si pe aia din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 si il iei in carca...asa vreau eu sa fac cand va trebui sa vopsesc jantele aveti alte idei? brick tu ai desfacut partea spate...e grea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) ce sa zic....partea din spate fiind carterul nu ? da l-am desfacut,complet nu este foarte greu... sa zic asa in jur de 10 kg are carterul fara roata,variator,ambreiaj,electromotor,magnetou si cilindru.Cu ele montate ajunge pe la 15-16 kg sau te referi daca e greu de desfacut ? Editat Februarie 4, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ca si masa ma refeream da pai cu totul tre sa-l dau jos...o sa fie ceva treaba. De dat jos il dai din cele doua piulite dupa axul ala mare si din suspensie nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ca si masa ma refeream da pai cu totul tre sa-l dau jos...o sa fie ceva treaba. De dat jos il dai din cele doua piulite dupa axul ala mare si din suspensie nu? care ai piaggio liberty...sau piese da-mi un buzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate