haste Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 uitati asa se merge prin oras .... pacat ca nu a filmat ala calumea ( ii degerau mainile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cam asa conduc cei ce strica imaginea scuteristilor din romania http://youtube.com/watch?v=2ei_K0Esatg Dupa mine e prostie in forma pura...dar cum nu a vrut sa o tina numai pt el ... acum vedem si noi ... si ne minunam de ce pot face unii ... fac pariu ca daca il busea unu nu mai posta filmuletzu si nici nu mai facea asa ceva toata viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 mihaiand Posted Today, 06:29 PM Cam asa conduc cei ce strica imaginea scuteristilor din romania boid.gif http://youtube.com/watch?v=2ei_K0Esatg nu stiu dece dar din cand in cand speram ca cineva sa deschida usa la masina haste Posted 50 minutes ago uitati asa se merge prin oras .... pacat ca nu a filmat ala calumea ( ii degerau mainile roflol.gif ) da asai e mult mai bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 (editat) Cam asa conduc cei ce strica imaginea scuteristilor din romania http://youtube.com/watch?v=2ei_K0Esatg Eu mai inteleg sa mai incalci regulile de circulatie,(da nici in halul asta)nu le pui pe net sa vada lumea ce tare esti ca depasesti masina de politie,ca nu opresti la trecerea de pietoni,ca faci slalomuri.Astia strica imaginea noastra Editat Februarie 7, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 wtf ? mie imi arata ca a fost sters filmuletul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 wtf ? mie imi arata ca a fost sters filmuletul.... l-a scos,cred ca a vazut ca se discuta pe aici despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 l-a scos,cred ca a vazut ca se discuta pe aici despre el yo cred ca ii era frica sa nu`l vada taicasu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 yo cred ca ii era frica sa nu`l vada taicasu` brick23 ... ieri mergea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 plm .... ieri, inainte sa ma plimb prin cta cu scuteru`...incercam sa fac wheliee cu bicla prin cartier ... n`am reusit (nu mergeau vitezele) ....am imbatranit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 plm .... ieri, inainte sa ma plimb prin cta cu scuteru`...incercam sa fac wheliee cu bicla prin cartier ... n`am reusit (nu mergeau vitezele) ....am imbatranit nota 4,stai jos hehe...nu poti cu limba scoasa ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce culoare ar merge acolo unde ii negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce culoare ar merge acolo unde ii negru? rosu este o culoare frumoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) daca mai aveti idei ... Albastru e ideea mea Rosu a lui dezkreator gadjodilo17 ... cred ca ar iesi mai frumos daca ai vopsi si "eleronu " din spate Editat Februarie 8, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce culoare ar merge acolo unde ii negru? lasa-l negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 nota 4,stai jos hehe...nu poti cu limba scoasa ca mine nai casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Vreau si eu programu ala de modificat culorile pls, id meu rebegea_Sebastian2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) na si eu ... rossi rulzz!! si una cu al meu | Editat Februarie 8, 2008 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce culoare ar merge acolo unde ii negru? NEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 nai casca era cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 saraca bicicleta e in paragine decand am motorul si azi aveam si eu chef sami rup gatul cu bita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) azi - poze cu scuteru meu si a lu brick scz a iesit naspa poza aparatu a luat-o razna Editat Februarie 8, 2008 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) super tare .. topicul !! si totusi .. avand in vedere ca se discuta permanent !! ma gandeam sa intreb aici daca vrea cineva un scuter modificat .. cu piese MALOSSI .. care fuge.... destul de tare:D Editat Februarie 8, 2008 de Borosescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 super tare .. topicul !! si totusi .. avand in vedere ca se discuta permanent !! ma gandeam sa intreb aici daca vrea cineva un scuter modificat .. cu piese MALOSSI .. care fuge.... destul de tare:D cunosc persoana,super scuterul,este tinut in casa in cea mai mare parte a timpului,toate piesele sunt malossi mhr.... sincer , e cel mai tunat scuter din romania,si asta numai doctoru' poate sa o confirme Poza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Imi place scuterul lui brick.Mai pune si tu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 adysme trebuie sa il vopsesc,nu comentez deocamdata,dupa ce il termin o sa pun poze,pana atunci numai pun ca deja mi-am luat warn astazi pentru pozele cu carterul de la topicul dedicat pozelor..mi-a ajuns...o sa pun poze la final ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate