*adytza* Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Stie careva unde pot gasi o sa de agility pe stoc? Ai incercat la bykes.ro ? http://www.bykes.ro/contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Stie careva unde pot gasi o sa de agility pe stoc? sa nu zici ca ai cazut cu scuteru si s-a rupt saua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Cat de aiurea am iesit in poze ..........mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 sa nu zici ca ai cazut cu scuteru si s-a rupt saua Nu a cazut cu el, a trecut de faza aia de mult I-a mancat-o cainele Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) Am gasit pe stoc,la un dealer de kymco si costa 70 eur daca stiti pe cineva care vinde piese sh de agility dati'mi un semn Vladule acum e reising c sti tu Editat Februarie 10, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 [...] Vladule acum e reising c sti tu Adevarat ma! Nu te mai incurca la ass cand te lasi pe curbe Cauta pe la d-astia cu dauna totala... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Se pot duce copii pe scuter? Daca da, de la ce varsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Se pot duce copii pe scuter? Daca da, de la ce varsta? daca are casca de la orice varsta --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 10:05 -------------elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 copii pana in 12 ani se pot trasnporta decat in atasul motocicletei si dupa 12 ani pe locul din spate,evident avand casca in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 LoL,eu cu the doctor PS:ce face plictiseala din oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 LoL,eu cu the doctor PS:ce face plictiseala din oameni fericire cu casca noua :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Asta da pasiune pe 2 roti dak nici pe PC nu te lasi de casca ... Brick ti-ai terminat de modificat scuteru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Mai am ma io sunt Becali ? fac pac pac si gata ?mai trebuie sa soseasca o comanda de pe easyparts si il dau gata...o sa te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Frate super ,super,superrr FRIG a fost duminica asta / Dar in ciuda vremii eu pot sa zic ca ma-m distrat cu voi, doar ca de frica reomatismului am tulito acasa un pic mai devreme. Orcum asteptam filmuletele!! Cozmin frate nu stiu ce numar mi-ai dat ? Ca nu il mai gasesc da-mi un apel ca sa stabilim unde si cand sa ne intalnim sa iti inapoiez manusile man. Merci frumos. A true man hates no one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Edit: Mai asteptati putin pentru poze, merge groaznic forumul. A fost super azi Dar cam frig. Cosminake mai lasa tigarile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Cozmin frate nu stiu ce numar mi-ai dat ? Ca nu il mai gasesc da-mi un apel ca sa stabilim unde si cand sa ne intalnim sa iti inapoiez manusile man. Merci frumos. A true man hates no one. Iar ai imprumutat manusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Ce ba mariusica ca deabea am ajuns la adunare de ce frig era// de 3 ori am vrut sa ma intorc acasa.... Chiar cum e pana la urma miercuri se mai duce cineva la arcul de triumf ? Imagination rules the world. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Ce ba mariusica ca deabea am ajuns la adunare de ce frig era// de 3 ori am vrut sa ma intorc acasa.... Chiar cum e pana la urma miercuri se mai duce cineva la arcul de triumf ? Imagination rules the world. ti-am trimis mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 as merge si eu la arc....dar sa nu stau prea mult si apoi sa mai tragem o cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 uite tinere aici...sper s agasesti ce ai nevoie http://www.pro-bike.ro/forums/Vand-Piese-D...-50-t36930.html Stie careva unde pot gasi o sa de agility pe stoc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 il stiu batrane ,e 70 eur seaua acum caut una sh daca stiti pe vreunu cu un agility praf dati'mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Mai am ma io sunt Becali ? fac pac pac si gata ?mai trebuie sa soseasca o comanda de pe easyparts si il dau gata...o sa te anunt brick tu ai mai facut pina acum comanda pe easyparts?daca da,in cat timp iti vin produsele,cat costa transportul,cu ce se face transportul (curieratul),care este modalitatea de plata....vad ca la unele chestii au preturi bune si ma interesau si pe mine niste detalii daca zici ca ai facut comanda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 brick tu ai mai facut pina acum comanda pe easyparts?daca da,in cat timp iti vin produsele,cat costa transportul,cu ce se face transportul (curieratul),care este modalitatea de plata....vad ca la unele chestii au preturi bune si ma interesau si pe mine niste detalii daca zici ca ai facut comanda.... iti alegi ce vrei si dupaia vorbesti cu ionutz vasilescu transportul de la el e 10 euro + comisionul care il stabiliti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 iti alegi ce vrei si dupaia vorbesti cu ionutz vasilescu transportul de la el e 10 euro + comisionul care il stabiliti... ok ms de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 ok ms de info vezi ca e online pe id-u asta: ionutzvasilescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate