mihaiand Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Ieri am pus curea noua la scuter Am desfacut variatorul si surprize surprize ... pe el scria ... MALOSSI ...................... Apropo ... voi cum ati desfacut piulita de la variator ... eu altfel nu am putut ( poza 2) Editat Mai 7, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Apropo ... voi cum ati desfacut piulita de la variator ... eu altfel nu am putut ( poza 2) un prieten de-al meu si-a facut o cheie care o pune in loc de bujie si blocheaza pistonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Cum sa bagi flexul?????ai luat-o razna??blochezi frumos pinioanele din spatele variatorulul cu un levier mai mic,pistol de desfacut(cu aer comprimat) sau o presa cu lant...Orice altceva inafara de flex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ieri am pus curea noua la scuter Am desfacut variatorul si surprize surprize ... pe el scria ... MALOSSI ...................... Apropo ... voi cum ati desfacut piulita de la variator ... eu altfel nu am putut ( poza 2) :D Da-i frate cu flexul ...prea tare,ca in filmele horror pentru scutere (al meu se mai uita si la filme de actiune pentru scutere ) Looool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cu flexu' , asa se face treaba ps: sufletzel , am incercat si varianta ta , nu a mers nici d'al d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 E IMPOSIBIL...ai incercat cu pistol?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 E IMPOSIBIL...ai incercat cu pistol?? da cred ca era dat cu Loctite cand a fost strans ultima data Am injurat ieri pt tot anu Pana la urma am taiat piulita cu flexu si nici nu s-a stricat filetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Imposibil...pistolul acela cu aer destrange si cel mai strans surub...si o data strans cu pistolu cam greu mai destrangi cu cheia...aici depinde si cat de bun a fost pistolul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Imposibil...pistolul acela cu aer destrange si cel mai strans surub...si o data strans cu pistolu cam greu mai destrangi cu cheia...aici depinde si cat de bun a fost pistolul... mai bine zis cata putere o avut compresorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Imposibil...pistolul acela cu aer destrange si cel mai strans surub...si o data strans cu pistolu cam greu mai destrangi cu cheia...aici depinde si cat de bun a fost pistolul... Era si "Desface" ma poate sunt oameni care nu inteleg verbul "A destrange" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cum frate??? app are cineva o bara spate aia d langa sa care te tii cu mainile? sau o aripa fata? preferabil de la malaguti dar e posibil sa mearga si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 dati click AICI sa vedeti ceva super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Foarte interesant....doar ca te-ai apucat prea tarziu de d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Foarte interesant....doar ca te-ai apucat prea tarziu de d-astea. tine pana in 1 iunie... deci daca intra mai multi... pot castiga... (o persoana are voie sa intre odata pe zi) AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Nu ai inteles ce am vrut sa zic,las-o asa cum a cazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ieri am pus curea noua la scuter Am desfacut variatorul si surprize surprize ... pe el scria ... MALOSSI ...................... Apropo ... voi cum ati desfacut piulita de la variator ... eu altfel nu am putut ( poza 2) cum mai omule ?:| sunt nenumarate metode de a desface acea piulita !!!! nu ti-ai strofocat suficient mintea ! .. solutii gasesti, parghii, parghiute .. etc .. uneori se desface si fara sa vrei piulita aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cum mai omule ?:| sunt nenumarate metode de a desface acea piulita !!!! nu ti-ai strofocat suficient mintea ! .. solutii gasesti, parghii, parghiute .. etc .. uneori se desface si fara sa vrei piulita aia ... am incurcat borcanele adica ID-urile .. defapt de pe asta am vrut sa scriu .. eh.. in fine! tot aia am avut de spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socky_06 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 mai vine careva ? vin eu cu inca vreo 10 din baia mare ne vedem acolo da de-mi scot limita pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 ATENTIONARE! Din propria experienta va zic sa aveti mare grija cu desfacutul variatorului...nu folositi voi parghi, parghiute si alte vrajeli. Doua solutii: 1. pistolul pneumatic; 2. cheie speciala de blocare a variatorului(asa cum am eu) Daca bagati cheie, asa cum a zis cineva, in capul cilindrului, riscati sa omorati capul pistonului, filetul chiuloasei, ambielajul, etc. Eu am facut parghie cu o surubelnita si ghiciti ce? A zburat marginea variatorului. A doua oara la fel...am mers ce am mers (nu prea mai mergea el)...cand am cumaprat cheie speciala si am scos variatorul, rolele erau jumatati, se prindeau in muchia variatorului si acolo ramaneau. Cum variatorul e din antimoniu, nu se poate suda, deci altul Asa ca fiti atenti, fara improvizatii. In alta ordine de idei, COMANDA EASYPARTS cine vrea de preferat maruntaie (cum iau eu) fara comision, impartim doar taxa de transport (22 euro : cati suntem)...si in functie de valoare vedem cum facem cu banii(avans, fara avans, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) EU ! O bujie ! Si ma mai uit putin pe acolo vad eu ce mai iau. Termen : Pana Duminica seara (11.05.2008) sa se gandeasca cine vrea cate ceva de pe www.easyparts.nl si sa anunte prin PM sau prin Ymess(aveti in profil) pe Rolly sau pe mine. Editat Mai 8, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 mihaiand..poti bloca cu o surubelnitza foaia de la electromotor(daca e in fata,daca e in spatele bilelor nu o poti bloca doar sa strangi cu moxu` cacatu ala care vine la pedala)...nu foaia de la variator(se poate rupe) asha am facut eu pt prima data sa scot shaiba...o mers de minune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 vreau si io niste pareri repede si sigur ieri am schimbat rolele de la variator , am pus mai usoare , se simte foarte putin...dar toba 'a luat foc' pur si simplu cred ca de la turatie prea mare se incinge extraordinar de tare... ma gandeam sa pun una sport , poate asta il tine din putere ce stiti e diferenta mare de putere daca schimb toba cu una sport (motoru e de 50cc) si ce pot sa mai pun ca sa ii mai dea vana ? mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 vin eu cu inca vreo 10 din baia mare ne vedem acolo da de-mi scot limita pana atunci Unde mereti ca vin si eu...????si vin si de la mine cativa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Unde mereti ca vin si eu...????si vin si de la mine cativa?? la aeroport in tauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Undei ala??? Pai daca mere aia din Baia Mare...atunci nu poate fi asa departe de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate