*adytza* Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Am si eu o intrebare:In CDI meu sunt 6 fire(se zice ca daca sunt 6 fire e limitat)la mine nu e exista firul roz care limiteaza scuterul,dar e unu rosu.Uita-ti in poza e firul roz,la mine in loc de cel roz e unu rosu.Ziceti repede sa tai firul rosu sa vedem daca mai exista vreo diferenta? Si cat m-ar costa niste role de 4.5 grame(marimea 16 x 13mm)? Editat Mai 11, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Am si eu o intrebare:In CDI meu sunt 6 fire(se zice ca daca sunt 6 fire e limitat)la mine nu e exista firul roz care limiteaza scuterul,dar e unu rosu.Uita-ti in poza e firul roz,la mine in loc de cel roz e unu rosu.Ziceti repede sa tai firul rosu sa vedem daca mai exista vreo diferenta?Si cat m-ar costa niste role de 4.5 grame(marimea 16 x 13mm)? daca-l tai.. exista posibilitatea sa nu mai mearga si atunci il legi la loc .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 sunt la mine la magazin role cu 40 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pe piese-scutere.ro costa 30 de lei cele RMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu am dat 25 de lei de 4grame...am facut 3000 de km cu ei si nici nu s`au atins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 deci...asa arata gata imi apare...cum naiba scot viziera asta?? tragi in jos de chestia aia ce ti-am facuto cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Adi, ca sa nu fii nevoit sa tai si sa legi din nou firele, ia o forfecuta sau ceva ascutit si apasa pe bucata care opreste papupcul sa iasa din plastic. Astfel am facut si eu. Daca nu intelegi cum, da-mi un PM sa vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) tragi in jos de chestia aia ce ti-am facuto cu rosu merci all...am reusit azi dimineata cand aveam putini nervi:)da cum naiba pun poza mai mica? Editat Mai 11, 2008 de bidiutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmy_g91 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 leduri si stickere pentru scuter. doritorii dati add la stt_hottuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Chiar s-a desfintat CSR? http://www.scuterclub.ro/forum/index.php?showtopic=244 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 cine a fost azi pe la aeroport in baia mare (tauti)...??? ma vazut cineva peacolo? am aerox rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 cine a fost azi pe la aeroport in baia mare (tauti)...??? ma vazut cineva peacolo? am aerox rosu io te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 io te-am vazut bine... :lol: cu tine m-am dus mah :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Interesant pentru noi...toti /index.php?showtopic=208630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Interesant pentru noi...toti /index.php?showtopic=208630 misto scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Interesant pentru noi...toti /index.php?showtopic=208630 a facut treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 vreau si eu sa imi vopsesc scuterul curand...cam ce sa folosesc ca vreau sa si straluceasca ceea ce implica si lacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Pai dupa ce il vopsesti, iei un spray de lac si dai peste. Costa in jur de 10 Ron.Vezi ca si vopseaua e de 2 feluri...lucioasa si mata. SA nu iei mata caci nu va luci in'veci... Orienteazate dupa vopselele nemtesti. Is cele mai bune. Sa nu iei de alea turcesti, caci desi au o culoare frumoasa la inceput de la o vreme o sa arata ca naiba...pe langa asta se si cojeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Am o rugaminte, unde gasesc si eu muzica asta ptr download free care e in filmulet: http://videos.sport365.fr/video/iLyROoaftklY.html am descoperit ca ar fi asta "space tribe vs psywalker - twitch" (cu tel am gasit-o ) dar nu gasesc nicaeri de downloadat. Ar fi misto culoarea aia ptr scuter ? Asa as avea degand sa-l fac negru matt nu lucios. Editat Mai 12, 2008 de cosx25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 E frumos negrul mat dar este foarte pretentios si se vede toata mizeria pe scuter. De preferat ar fi un negru perlat. PS:Ai TrackID ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ce inseamna ''bolid'' ? , si de la ce vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ce inseamna ''bolid'' ? , si de la ce vine ? Sica ne dezamagesti... Aici,bolid = (super)automobil de mare viteza Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Sica ne dezamagesti... Aici,bolid = (super)automobil de mare vitezaSa traiesti! stiam eu ceva p.s. nu vezi ca sunt nou venit ! Editat Mai 13, 2008 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 stiam eu ceva p.s. nu vezi ca sunt nou venit ! He heee esti un super membru nou venit! Cred ca atunci cand ai intrebat ce inseamna erai doar obosit,ca stiai,nu? Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate