EVO MOTORS.RO Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Claxon , Mana , Flash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 apropo...e claxon ... nu vreau sa par ca si clodius sau cum e...care corecteaza greselile de ortografie..dar...nah.. Am ajuns de poveste Se pare ca lumea m-a inteles gresit. Pe mine ma deranjeaza greselile flagrante si repetitive si atunci nu ma pot abtine. Saluturile si semnele motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 incearca sa optimizezi amestecul (aer + benzina) si merge si mai bine .. si consuma ok .. si cum dreaq fac?Tot am incercat si tot asa consuma. eu tot carb webber 12 am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am ajuns de poveste Se pare ca lumea m-a inteles gresit. Pe mine ma deranjeaza greselile flagrante si repetitive si atunci nu ma pot abtine. Saluturile si semnele motociclistilor Clodius ... sper ca nu te simti ofensat pt. ceea ce am zis. A fost o ... exclamatie? in fine. Sa stii ca m-am uitat peste sectiunea aceea din forum cu mult timp sa imi dai tu linkul, insa eu vroiam sa aflu cu salutati motociclistii, scuteristii enduristii si asa mai departe, de pe strada... asta in cazul in care salutati. NU in cazul in care esti si tu pe motor Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Nu m-am simtit ofensat, dimpotria chiar m-a distrat remarca ta. Eu unul salut motociclistii si scuteristii cu V-ul, iar la semafor dand din cap. Am observat ca motociclistii raspund, in schimb scuteristii nu. Editat Iunie 3, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Care ati fost duminica la intalnire si ati facut poze , adaugatile si voi aici. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am luat A1 Sunt super fericit! Acum astept motoru` ... Sper sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Nu m-am simtit ofensat, dimpotria chiar m-a distrat remarca ta. Eu unul salut motociclistii si scuteristii cu V-ul, iar la semafor dand din cap. Am observat ca motociclistii raspund, in schimb scuteristii nu. Intradevar, asa cred ca este. Scuteristii se cam cred "mari in clanta", insa motociclistii sunt mai uniti parca. Acuma ca mai sunt exceptii de "deaia" care isi iau motor de fitze si sa aghete gagici . Iar pentru clodius, te rog sa ma corectezi daca am gresit cuvantul "aghete" ca nu sunt sigur, ca e corect. Apropo am vazut prin zona ... un pusti de vreo 13 ani cu un chinez gopop. ... fara casca, nu stie sa conduca, se da si mare si incearca si wheelie-uri . Totdeauna cand il vad incep sa ma rad de prostia unora. ) @ ThUg ... FELICITARIIIII. Editat Iunie 3, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Am luat A1 Sunt super fericit! Acum astept motoru` ... Sper sa vina e usor de luat ? :-/ si... cat dureaza? Editat Iunie 3, 2008 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 E usor! Daca ai si noroc de chestionar usurel cum am avut eu... Si traseul e floare la ureche! Stii sa mergi pe scuter, il iei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am luat A1 Sunt super fericit! Acum astept motoru` ... Sper sa vina felicitari ma si ia-ti cat de curand motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Sa dea Domnu` ! Desi Nu stiu ... Plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Sa dea Domnu` ! Desi Nu stiu ... Plm nu iti iei RS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 dc te`ai complicat pt A1..nu puteai sa dai direct de A ?? daca pe viitor vrei sa treci peste 125cc ? Sau te`ai speriat ca e mai scumpa scoala cu 1-2 milioane ? Chiar nu inteleg dc mai da`ti A1...cand poti foarte bine sa dai direct de A. Dar...fiecare cu treaba lui si gandirea lui. Succes pe noul motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 dc te`ai complicat pt A1..nu puteai sa dai direct de A ?? daca pe viitor vrei sa treci peste 125cc ? Sau te`ai speriat ca e mai scumpa scoala cu 1-2 milioane ? Chiar nu inteleg dc mai da`ti A1...cand poti foarte bine sa dai direct de A. Dar...fiecare cu treaba lui si gandirea lui. Succes pe noul motor ! aratami tu unde scrie ca poti da de la 16 ani de permis cat. A si acum ma inscriu la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am decat 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 THUG: felicitari sa ai parte de cat mai multe drumuri fara penalizari , puncte etc. felicitari inca odata si bafta la alegerea motorului eu abia maine dau preexaminarea si pana sa iau permisul mai am :)sper sal iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Multumesc! Mult succes si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Purtati casca t.H.u.G., felicitari. Ai grija insa cum mergi, sa nu te fure mirajul vitezei. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Purtati casca t.H.u.G., felicitari. Ai grija insa cum mergi, sa nu te fure mirajul vitezei. Bafta intradeavar, in unele situatii, casca salveaza vieti. Pentru motociclistul din filmulet ... nu a mai contat. La un asemenea impact, pana si casca se poate sparge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Purtati casca t.H.u.G., felicitari. Ai grija insa cum mergi, sa nu te fure mirajul vitezei. Bafta Multumesc! Sper sa nu ma fure mirajul vitezei! Inca nu ma fascineaza ca n-am prea avut cu ce sa ma dau cu viteza! Dar cu motorul fie el si de 125, e mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Purtati casca t.H.u.G., felicitari. Ai grija insa cum mergi, sa nu te fure mirajul vitezei. Bafta pana a scris ca a supravietuit,nu am crezut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Si eu la fel de mirat am fost cand am vazut c-a supravietuit. Incredibil, nu? Iata CA CAsca salveaza vieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Stai ca nu isi dau seama ca ai folosit majuscule si sar ca ai gresit ( cacofonia ). O sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 cu mana ti am gasit pizaggio :smoke : ia zii? da scuteru si inca 1000 de euro si il dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate