dezkreator Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 unii au motor si isi bat joc de el...iar altii tanjesc dupa un motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Cea mai mare motocicleta din lume! Cauciucul e una, dar sa rupi motorul in ture pana spargi toba? Disperati Bafta! cum au facut toba rosie?Este toba speciala sau doar a incalzit`o foarte foarte tare? Editat Iulie 14, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Cea mai mare motocicleta din lume! cum au facut toba rosie?Este toba speciala sau doar a incalzit`o foarte foarte tare? lool... o turat motorul pana s-a inrosit toata evacuarea (da ma mir cum de nu i so calat motorul de la atata caldura sau isi face racirea la motor prin instalatia de apa cu termocupla cu toate alea?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 na nu stiam.Nu am vazut pana acum o toba rosie si de aia am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Imi incape cauciuc de 150 pe spate la mine pe dna ? Stock e de 140. Cine stie.. va rog sa imi raspundeti. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 http://youtube.com/watch?v=BqHWcaLjKvM&feature=related :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Imi incape cauciuc de 150 pe spate la mine pe dna ? Stock e de 140. Cine stie.. va rog sa imi raspundeti. bafta! Am aflat ca nu merge. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Are cineva idee cum si'o facut faru? ma tenteaza si pe mn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Ma baieti....e posibil asa ceva...m-am dus la un magazin sa cumpar o baterie ...am intrebat cat ajunge imi spune 1mil370...am dat sa scot banii sa o cumpar..si ma gandesc mai bine lasa ca ma duc pana in targ sa vad cat e si acolo..si acolo acceasi baterie era 800 ...si am negociato la 700...deci e jumatate de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Are cineva idee cum si'o facut faru? ma tenteaza si pe mn cu folie probabil ... dar nu bag mana in foc. Oricum ori cu folie ori cumparat separat farul insa dupa aspectul scuterului, tribale si alea, alea, mizez pe prima optiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 cu folie probabil ... dar nu bag mana in foc. Oricum ori cu folie ori cumparat separat farul insa dupa aspectul scuterului, tribale si alea, alea, mizez pe prima optiune Ala nui un SR model vechi? Cum are brick? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Am si eu o intrebare ... vreau sa mi mai iau o casca, am una insa e open face si vreau si una integrala, insa din pacate nu am foarte multi bani sa investesc acum in casa. Am gasit 2 pe okazii la preturi rezon insa nu stiu ce sa aleg. 1. http://www.okazii.ro/catalog/6091281/auto-...35109#div_photo - De Kiwi am mai auzit stiu ca era firma buna asta insa acum cativa ani. Ce parere aveti de casca asta si daca are cine il rog sa mi raspunda. Va cer parerea pt ca baiatul nu este din Buc si nu o pot inspecta inainte sa o cumpar. 2. http://www.okazii.ro/catalog/5884208/auto-...39568#div_photo - Asta este a 2-a optiune... Imi pace designul, firma e buna insa are o mare hiba... casca are o decupatura pentru camera video, se poate vedea in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) corado, vezi ca la fostul motolouis, actualul kronaumotor aveau niste oferte foarte bune: 200-250 ron casti integrale bunicele. Nu m-as baga la casti Kiwi. Editat Iulie 16, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Din pacate nu am atatia bani acum pt o casca, bugetul este considerabil mai mic, 100-150 max. Momentan sunt in renovari cu scuterul de la motor pana la vopsit si am cheltuit ceva pana acum si o sa mai treb sa scot ceva banuti din buzunar. Din pacate sunt incapatanat si nu vreau sa mai astept, daca s a pus pata, s a pus ! merci oricum pt sfat serj_20: am uitat sa ti spun ca nu este legal sa pui folie, risti sa ti iei amenda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Are cineva idee cum si'o facut faru? ma tenteaza si pe mn sprai negru mat pe dinauntru sau pe dinafara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) ms pt raspunsuri , daca nu este legal at nu are rost sa'mi pun, vroiam sa il fac si eu asa deoarece astazi merg cu el la un service sa'l vopsesc , m'am gandit la un negru mat si de aceea vream sa fac si farul negru Editat Iulie 16, 2008 de serj_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 eu asa stiu ca nu este legal, e posibil sa nu mi amintesc eu bine, deschide cartea de legislatie rutiera si cauta pe acolo. nu sunt 100% ca e asa, daca stie cineva sigru poate te ajuta, mie mi e lene sa incep sa caut acum dar asa imi amintesc de cand am invatat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Incredibil. SMS pe motor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Incredibil. SMS pe motor..... Penal parca eram eu acu' un an cand mergeam fara maini pe scuter si mancam Chestie tare: nu mi-am luat amenda cu masina, nu mi-am luat amenda cu motorul/scuterul, mi-am luat amenda pe role traversare prin loc nepermis... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vladu sau cand erai la mine pe scuter si vorbeai me mess ) da ma rog erai safe in spate PS am luat si io permisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Ala nui un SR model vechi? Cum are brick? ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vladu sau cand erai la mine pe scuter si vorbeai me mess ) da ma rog erai safe in spate PS am luat si io permisu Sau cand vorbeam cu tine pe mess, tot in spate eram, pe pilot automat:P Felicitari frate Asteptam sa-l uzi duminica; poate vii cu kinezaki. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vladu sau cand erai la mine pe scuter si vorbeai me mess ) da ma rog erai safe in spate PS am luat si io permisu bravo bre ps : pe mine m-au programat pe 01.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate