haste Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 hai sa facem ca si vanzatorii de sosete de la mine din oras 500!!!500!!!500!!! de cai putere domnu!!!500!!!numai la mine gasiti asa ceva!!!!reactor nuclear!!!!functioneaza cu Uraniu sau Plutoniu!!!!ieftin!!!! Ieftin!!! Hai dom'le te uiti la 900 de euro cand poti cumpara 500 de cai (si din care 490 morti si 2 cu cancer) Asa ceva.... 2 cu cancer fratilor...care e comanda sa pun un .gif la semnatura??? m`am uitat in bb-codes alea dar degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 pai sunt linistit. dar eu am intrebat de curiozitate chestia cu de pe ce banda ia radaru? Te poate lua numai daca e cu fata masinii spre tine...Si pe linie dreapta te ia si de la 1 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ...asta ptr. a efectua o fotgrafiere,...dar ptr. a inregistra viteza nu e nevoie de atata precizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) ...asta ptr. a efectua o fotgrafiere,...dar ptr. a inregistra viteza nu e nevoie de atata precizie. Oricum senzorii care inregistreaza tre sa fie spre tine...iar daca nu iti face poza/film dejaba sti el cu ce viteza circuli caci nu o poate dovedi... Editat Iulie 27, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ma ajutati va rog si pe mine? raspundeti-mi si mie dak se potriveste bujia de la un sr50 pe injectie la unul pe carburator:( va rog mult ... am nevoie urgent:( ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 comunitatea scuteristilor o gasiti pe www.scuterist.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 :-w:-w plsplspls chear am nevoe de inf asta:( ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) :-w:-w plsplspls chear am nevoe de inf asta:( ms Ti s-a raspuns ca da! Au aceeasi marime la filet si parca aceeasi lungime. Invata sa scrii normal, nu e "mess" aici. Mersi anticipat. Bafta! Editat Iulie 27, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Ce parere aveti de coada de rechin d p scooter ? Editat Iulie 27, 2008 de serj_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 mijto mijto fff mijto (by irinel columbeanu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Ce parere aveti de coada de rechin d p scooter ? ii de aia cu leduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ii de aia cu leduri? nu ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Ce parere aveti de coada de rechin d p scooter ? Daca-i dai blana nu te taie la c.ur? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Daca auzi un tipat din spate, sa stii ca s-a asezat pasagerul pe ea Personal nu prea-mi place. Ma duce cu gandul la daciile alea cu BOSS si Nike pe luneta si cu aripioara d'asta ca au vazut baietii ca da bine pe Bemveu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Ce parere aveti de coada de rechin d p scooter ? aia nu este antena falsa de GPS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 chiar vor scoate cei de la motolife o revista de scutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Am si eu o problema:Filtru meu de aer are ulei[amestecata cu benzina(cred)].Are ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto orange county choppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 110 cc pentru copii? Ma cam indoiesc. Banditi chinezii astia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 110 cc pentru copii? Ma cam indoiesc. Banditi chinezii astia . 110 cm3 chinezesti = minus 3 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 daca am factura scuterului si act de vanzare-cumparare pot sa il inscriu in oras sau la tara undeva? desi pe factura are toate datele da` nu vad nici o stampila...si e in italiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 comunitatea scuteristilor o gasiti pe www.scuterist.com Comunitatea scuteristilor......................hmm............in nici un caz acolo. Incep sa-i dau dreptate lui Alias..........."membru a ceea ce a fost odata CSR" si cu asta am spus multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Comunitatea Scuteristilor o gasiti duminica la ora 14 pe Aleea Circului. (punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Am si eu o problema:Filtru meu de aer are ulei[amestecata cu benzina(cred)].Are ceva? n-are nimic...toate filtrele de aer patesc asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate