Chivu Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 o vopsit careva jenti sau orice altceva cu vopsea cromata? am vazut in auchan un tub de 400ml la 12lei parca. nu da cu spray dinala ca iese varza. la prima atingere ramane urma si se inchide la culoare urmand ca apoi daca mai insiti si o sa il mai atingi in locurile respective sa zboare de tot vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 salutare....va rog sa ma lamuriti si pe mn cum se prinde banda aia reflectorizanta pe roti...k la mn nu se lipeste deloc Speli bine rotile cu detergent ceva sa nu aiba unsoare sau praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 stie cineva cum as putea sa imi mai pun un amortizor pe spate ? mai am loc pentru unu si l-as pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Nu ai cum , doar daca iti pui carter de 125/180. Ca sa te apuci tu de improvizat , chiar nu are rost. Editat Ianuarie 30, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 pai nu ai cum sa il prinzi de roata... poate de toba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 daca iti pui inca unul o sa te rupa la spate. or sa fie prea tari suspensiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Nu are cum baaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ii pun toba de runner 125 4T , aia are suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Daca chiar a fost pe bune ce ai zis tu mai devreme cu toba , inseamna ca nu ai o treaba. Editat Ianuarie 30, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 baieti am si eu o intrebare. am un scuter si e pe numele meu in contract. am 16 ani. e legal? pot sa imi fac asigurare pe numere galbene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 baieti am si eu o intrebare.am un scuter si e pe numele meu in contract. am 16 ani. e legal? pot sa imi fac asigurare pe numere galbene? ii legal , poti sa iti faci linistit asigurarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 cand eram mai mic am avut un scarabeo nou ... prinsesem mania scuterelor .... pe la 14 ani l-am dat din nevoie da bani ... acum facui 16 ani ... imi luai un runner 50 sp nou din mag .... acum a inceput alta manie ... vreau motor ... macar de 250-400 cmc ... si sa am macar A in buzunar ... si B ) grea e viata asta .... abia astept sa fac 18 ani ... rau o fi sa ai 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 cand eram mai mic am avut un scarabeo nou ... prinsesem mania scuterelor .... pe la 14 ani l-am dat din nevoie da bani ... acum facui 16 ani ... imi luai un runner 50 sp nou din mag .... acum a inceput alta manie ... vreau motor ... macar de 250-400 cmc ... si sa am macar A in buzunar ... si B ) grea e viata asta .... abia astept sa fac 18 ani ... rau o fi sa ai 16 ani crezi tu ca e rau la 16 ani? eu ma distrez la maxim cu motorul. ma rog, acum nu ma mai distrez ca e pe bara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 cand eram mai mic am avut un scarabeo nou ... prinsesem mania scuterelor .... pe la 14 ani l-am dat din nevoie da bani ... acum facui 16 ani ... imi luai un runner 50 sp nou din mag .... acum a inceput alta manie ... vreau motor ... macar de 250-400 cmc ... si sa am macar A in buzunar ... si B ) grea e viata asta .... abia astept sa fac 18 ani ... rau o fi sa ai 16 ani ia-ti enduro frate. am un xt de 600 eu.ma dau in fiecare zi. am 17 ani. nu te grabii sa cresti, ai sa regreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 si unde te dai cu el ? oricum pe la 17 iau ceva ... urmeaza sa faca tata o casa la munte ... daca reuseste sa o faca intr-un an imi iau motor ... la 1 km jumate am pista de moto cross .. super tare se fac concursuri .. etc ... sunt drumuri prin padure misto facute ... si daca face taicamiu casa imi iau o moto de cross sa o tin acolo si garantat iau ceva mare ca merg pe camp doare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Stau langa deal. Trec strada pe langa ea si apoi dai sa sune!!! sunt drumuri prin padure destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 aveti idee daca bujia NGk DR8EA se potriveste la aprilia sr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 aveti idee daca bujia NGk DR8EA se potriveste la aprilia sr? cauta si tu in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 pai numai am manualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 baieti spuneti-mi va rog cum e cu numerele galbene? daca am numere galbene la scuter stiu ca nu pot iesi din tara...dar pot circula intre orase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 de circulat in alte orase poti...de iesit din tara in nici un caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) de circulat in alte orase poti...de iesit din tara in nici un caz. Poti sa iesi si din tara Editat Februarie 2, 2009 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 poti sa iesi din tara dar numa dak ai 18 ani si nu ai voie pe drumuri nationale , internationale , etc ca mopedul ar trebui sa mearga 45 sau 50 si pe drumuri dinalea te calca tirurile , dak merge mai tare ar trebui sa fie mai mare ceea ce inseamna dosar penal ca trebe A1 da ii complicat nu se baga ei , oricum poti iesi deci da numa dak ai 18 ani si sa nu mergi cu 2 pers pe moped si pe drum international dinala poti sa iesi din tara dar numa dak ai 18 ani si nu ai voie pe drumuri nationale , internationale , etc ca mopedul ar trebui sa mearga 45 sau 50 si pe drumuri dinalea te calca tirurile , dak merge mai tare ar trebui sa fie mai mare ceea ce inseamna dosar penal ca trebe A1 da ii complicat nu se baga ei , oricum poti iesi deci da numa dak ai 18 ani si sa nu mergi cu 2 pers pe moped si pe drum international dinala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) ooo korectu cand ne chemi pe la arad ? Editat Februarie 2, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 pai de unde esti ? ..eu vreau sa dam o intalnire si cu baietii din arad si din tm , vedem noi unde ideea e sa ne adunam mai multi si sa fie frumos afara , de exemplu azi a fost sooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate