Zurby2fast Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) eu sunt frate cu kawasaki il sti tu...loco rider cel de la care ai creasta! din oradea suntem amandoi! apropo bravo pt poze esti super tare sper sa ne vedem cat de curand la ceva adunare Editat Februarie 2, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 daca as sta eu in arad tm sau oradea ... toata ziua m-as duce in germania .... abia astept la anu ma duc sa-mi iau masina si motor ... bine inteles o sa conduca tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ca bine zici... e ca si cum ai merge la magazin sa mergi din oradea pana in germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ma sinecr nu am incercat ... dar eu sunt din faurei ... cat eu pana in germania .... ala de la arad se duce si se intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 zurby2fast ..stiu acuma , ms de informatie , putem da o intalnire cand vine caldura aici la noi la pista vik power numa sa vb cu astia sa vedem cand o deschide , pana una alta asfalt uscat si sa ne auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Cum isi vand cocalarii scuterele?? (imi place si nr de inmatriculare :x) -> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Cum isi vand cocalarii scuterele?? (imi place si nr de inmatriculare :x) -> Acum fiecare are net si face schimb de ID`uri Editat Februarie 3, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Cum isi vand cocalarii scuterele?? (imi place si nr de inmatriculare :x) -> asta-i preferential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Cum isi vand cocalarii scuterele?? (imi place si nr de inmatriculare :x) -> ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Cu ce sa lipesc carena pt ca o crapat.Am lipit cu picatura si dupa un timp o crapat din cauza socurilor.O solutie rezistenta la socuri stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) Cu ce sa lipesc carena pt ca o crapat.Am lipit cu picatura si dupa un timp o crapat din cauza socurilor.O solutie rezistenta la socuri stie careva? Cu chit de fibra de sticla, se gaseste la magazine de piese auto si costa in jur de 15 lei daca imi aduc bine aminte (in functie de gramaj). E bine sa pui si ceva pe dedesupt sa fie mai solida, o panza sau ceva de genul. Eu mi-am lipit aripa dupa fata direct cu chit si merge de timp bun asa (se rupsese o parte de prindere si cealalta s-a sectionat jumate). Am mai si lovit-o si tot la locul ei sta. Dupa ce se intareste, chitul ala se transforma in "plastic". Editat Februarie 4, 2009 de plici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Cu ce sa lipesc carena pt ca o crapat.Am lipit cu picatura si dupa un timp o crapat din cauza socurilor.O solutie rezistenta la socuri stie careva? Se gaseste tot la piese auto fibra de sticla plasa si vine cu un fel de solutie de lipit, daca pui 2-3 straturi e foarte bun. Am auzit de la cineva si de Codez 100 lipeste foarte bine si e si ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Se gaseste tot la piese auto fibra de sticla plasa si vine cu un fel de solutie de lipit, daca pui 2-3 straturi e foarte bun.Am auzit de la cineva si de Codez 100 lipeste foarte bine si e si ieftin Codezul nu cumva topseste plasticul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) cumpar ... capac la rezervorul de ulei pt piaggio zip sau piaggio fly. are careva, sau stiti unde pot gasi? Editat Februarie 4, 2009 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 am si eu o intrebare... Daca nu am suport pt numar si il prind cum pot .. in spate acolo .. stiti voi ... sub Sa ... dar nu este asa vizibil ..... si te opreste gaboru .. ce poate sa'ti faca pt fatul k nu e nr la vedere... Am vazut o gramada de scutere asa :|.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Eu zic ca o amenda sau un avertisment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Care ma ajuta si pe mine cu o invitatie pe torrente? ps:dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Care ma ajuta si pe mine cu o invitatie pe torrente? ps:dau o bere vrei pe filelist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 chiar , cat trebuie sa downloadez sa am si eu o invitatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 chivu , daca ai invitatii , dami si mie o invitatie pe filelist ai id-ul meu in profil. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) chiar , cat trebuie sa downloadez sa am si eu o invitatie ? care vrea cont pe filelist dati-mi PM cu adresa de mail sau id-ul de mess. am 4 invitatii. @sorin n-am gasit nici un id la profil. da PM cu el si se rezolva. L.E. am dat add la vreo 2 id-uri. inca doua invitatii mai sunt. Editat Februarie 5, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 oameni buni imi scapa furca din stanga ulei si o ia scuterul intr-o parte. am inteles ca trebuie sa iau simeringuri noi. cine sti ce marime au simeringurile la Malaguti firefox F15 ? am gasit ceva manual care zice asa FRONT hydraulic telescopic fork STEMS:32mm travel : 66mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 are cineva din intamplare un catalog malossi sau polini? piesele care le caut nu apar pe site la ei si nici la altii...am cautat deja;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 cont pe iplay si cateva invitatii are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate