ady_nicola2005 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Voi ce fel de casti aveti? eu am Schuberth dar e mai veche si pt pasager am una openface COX... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Vreau sa-mi cumpar o casca. Numai ca nu prea stiu ce sa fac: sa mai astept putin, pana luna viitoare cand fac rost de bani sa-mi cumpar una de firma sau sa ma duc sa-mi cumpar una de pe piata(cu 60-70 ron). De mentionat: nu am nevoie momentan de casca(scooterul meu e la "tunat", momentan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 eu zic sa nu-ti iei ceva scump pt scuter.Ia si tu ceva la 2 mil-2 jumate.Zic ca e de ajuns. Asa...Cum drq fac burnout pe asfalt fara sa ma ridice cineva de poponeata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Vreau sa-mi cumpar o casca. Numai ca nu prea stiu ce sa fac: sa mai astept putin, pana luna viitoare cand fac rost de bani sa-mi cumpar una de firma sau sa ma duc sa-mi cumpar una de pe piata(cu 60-70 ron). De mentionat: nu am nevoie momentan de casca(scooterul meu e la "tunat", momentan) eu zic ca merita sa cauti in germania la Louis o casca care iti place, si pe cineva sa ti-o aduca. eu de acolo mi-am luat. am vazut pe la noi ce casti sunt... nici nu poti compara. sunt f f f mult mai scumpe ca acolo. mie mi-a adus-o Mihai aka. Danny_Motors. Aici este forumul lui. si aduce in fiecare vineri... dak dai comanda pana marti, vineri este in romania(in bistrita mai exact) si el ti-o trimite prin posta sau cum vrei tu. dar s-ar putea sa gasesti si pe altcineva, mai aproape de tine, dar mie-mi place de cel pe care ti l-am recomandat deoarece aduce pa pretul de catalog... + taxele postale din bistrita pana la tine in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Voi incerca sa-l contactez pe "Danny_Motors". Merci de hint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 eu zic sa nu-ti iei ceva scump pt scuter.Ia si tu ceva la 2 mil-2 jumate.Zic ca e de ajuns. Asa...Cum drq fac burnout pe asfalt fara sa ma ridice cineva de poponeata? Frate incep sa cred ca trebuie sa ai dar de la Dumnezeu sa faci burnout . Nu inteleg ce e asa greu sa faci un burnout tii frana fata accelerezi la maxim si te lasi putin apasat pe ghidon.Asta e facuta si cu Jet forcele deci nu ai cum sa zici ca nu poti face asta. Faci cinste si te invat eu sa faci burnout . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) Eu nu pot face burnout decat pe iarba, nisip, noroi si zapada Pe asfalt nu pot face burnout, dar in shimb am reusit un wheelie de aproape 2m Edit: mi-am gasit o casca, foarte decenta-marca Probiker, la 50 euro. Astept sa-l "prind" pe Mihai pe messenger. Editat Septembrie 16, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Edit: mi-am gasit o casca, foarte decenta-marca Probiker, la 50 euro. Astept sa-l "prind" pe Mihai pe messenger. casca deaia am si eu mai bine trimite-i un mail, PM sau scrii acolo pe forum, si el o sa te noteze. pe messenger cam rar sta, ca este f ocupat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Ba fratele meu,pe asfalt imi fuge roata din fataaaaa cat m-as lasa eu pe ea.Am reusit de cateva ori aruncand nisip pe asflat.Incepea sa se invarte in loc ,sarea nisipul,se incingea,dar pana sa iasa fum ca lumea pleca roata din fata taras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyboy Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Nou forum pentru posesorii si impatimiti de scutare. Nu va sfiiti sa intrati si sa va inregistrati !! sal ! http://scootermania.z1.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Ba fratele meu,pe asfalt imi fuge roata din fataaaaa cat m-as lasa eu pe ea.Am reusit de cateva ori aruncand nisip pe asflat.Incepea sa se invarte in loc ,sarea nisipul,se incingea,dar pana sa iasa fum ca lumea pleca roata din fata taras potzi sa stai in fatza scuterului shi sa tzy roata intre picioare...astfel nu mai pleaca d p loc (poate zic tampenii dar creieru meu asha gandeste la ora asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 poate are vreunu nevoie de o carte tehnica pentru motorul de pe peugeot trekker , speedfight, speedfight 2,cred ca se potriveste si cu ludix este in franceza 753662fr_2.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 pacat ca e in franceza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Vand scuteru daca sunteti interesati PM.URGENT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 poate are vreunu nevoie de o carte tehnica pentru motorul de pe peugeot trekker , speedfight, speedfight 2,cred ca se potriveste si cu ludix este in franceza de unde ai facut rost de ea, ca mi-ar trebui shi mie una de ludix?? shi ce daca e in franceza ?? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 mi-a dat-o cel de la care am cumparat scuterul...... nu stiu de unde o are el acum mi-am adus aminte de ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) bah suntem 4 pe online pe site...acuma...offtopic.. Editat Septembrie 18, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 So what?!? Crezi ca esti singurul off-topic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 So what?!? Crezi ca esti singurul off-topic?? nu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 vazusem un post dat de unu care avea la nr ceva ...02-coe sau cam asha ceva da nu mai gasesc nici un post de-al lui nu de alta dar ma incanta nr poate pun shi eu asha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) Il vazusem pe unul care avea ceva de genu' XX(judetul) 69 SEX Editat Septembrie 22, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 69 SEX ii betoon cu sex, mue, coe si pla am mai vazut... dar 69 sex intrece pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) dar de asta nu cred ca ati auzit...B-03-rul.(boerul).. Editat Septembrie 23, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 Nr astea sunt de prost gust... Si nr de-l cauti tu e XX-02-QAE Eu as vrea sa-mi pun DJ-XX-ION :crack: Consumul de 5-6% sa se datoreze rodajului nefacut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate