baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) da ma, ramane pe joi , mai vb . pa ma Editat Mai 1, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 ce daramat esti , pacat de scooteru ala ... tu n-ai dat niciun test ptr ca...nu esti membru de fapt testul l-au dat doar cei 8 (parca 8 eram) membri fondatori ma ,restu intrati moca bine zis revese te sa ai si un pic de "skills" la ciocanele si furculita domnilor am cam belito sa ii f**t in gra pe adp-isti si cu udatul lor vineri 26.04 pe la ora 19 in zona barbu vacarescu venind din spre billa si ma duceam spre aviatiei si inante de parcul verdi este o tecere de pietoni asfalt umed un taximetrist care "masca" trecerea de pietoni de pe patea stanga care a oprit sa se asigure in acel momen mi-am dat seama ca era cineva pe trecere o femeie cu un carut de copil la 30 m am franat si simteam ca ma duc ca sania cu el incepusem sa pierd controlul la 3 m de trecere l-am pus dealatul pe partea dreapta scooteru sa dus harjaind,un pic mai avea si evita femeia cu carutul dar a lovit roata mea din spate in rotile din fata a carutului lu ala mic ala mic iesise din panza aia a cautului si era cand m-am uitat pe carena si pe sha primul lucru care l-am facut m-am dus la copil sa vad dak e in regula femeia se ridicase i-am dus copilul a sunat pe barbasu un sirian mentionez ea cu copilul au plecat la spital si asa barbasu i-a fost frica ca fug auzi si tu eu eram (cuvant urat) pe mine cum draq sa fug i-am zis ca fac parnaie draq tot a insistat si l-a luat el si mi-a zis hai cu mine sa vezi unde stau sa il lasi acolo sa fie in siguranta a venit politia masuratori declaratiietc au plecat barbasu lu asta s-a dus la spital sa ia copilu era bine nu era in stare de soc nu avea nimik nici macar o zgarietura,femeia din zmucitura s-a lovit cu capul de asfalt si i-am asigurat ca orice medicamente carut si ce mai e nevoie le suport eu fara nici o problema si am avut norok de barbasu care saracu a mai trecut prin o exeprienta similara de i-a murit acu 4-5 ani fosta nevasta tot asa si un accident in care 5 insi in un bmw el proprietaru si inca 3 insi veneau de la un restaurant propietaru masinii bause si a condus el si au intrat sub o masina de armata (siria)di cauza lu unu care intrase pe contrasens si a muti ala din dreapta proprietaru anyway saracu om plangea ca iesit asa si nu mai rau si imi zicea ca ""alah mi-a dat o palma mie pt ca am gresit azi la fel si pt tine pt ce ai gresit tu in viata" oricum totul e ok femeia a iesit din spital dupa cateva ore o sa am belele numai dak se autosesizeaza pocuratua din partea femeii nu cred ca depune plangere asa ca eu va sugerez urmatoarea chestie 1cand vedeti ca a fost udat de adp opriti!!!! trageti pe dreapta si fumati o tigara ceva dati un telefon acasa vedeti voi si asteptati sa se usuce 2daca debia ati dat de adp-isti si uda luati o piatra ceva va duceti pe linia de tramvai bine semnal asigurat tot fiti precauti si le trageti o piatra in parbriz din partea mea care face chestia asta si scoate niste poze bune adik "dovada" are de la mine o lada de bere vb serios!! si 3 cine stieunde au astia depou intrat seara cu un patent si rupt valvele la roti (cel mai nasol lucru sa faci cuiva nu dezumflat sau mai stiu io ce ...) sal all si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 nasol,bine ca nu le ai lovit si ca esti in regula si tu..sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) 3 cine stieunde au astia depou intrat seara cu un patent si rupt valvele la roti (cel mai nasol lucru sa faci cuiva nu dezumflat sau mai stiu io ce ...) Bravo...ma...tocmai tu sa faci asa ceva....mai ramane sa ne spuna si alias ca a cazut de la prea mare viteza si e gata..... Stiu eu unde au depu...cel putin astia care uda pe la mine prin sector....cauta si tu pe internet adp..sectorul tau.... si sigur ii gasesti... In rest toate bune... P.S. a era sa uit....cand m-am intors duminica de la salon..pe la budapesta cativa smecherasi cu scuterele....sa ma depaseasca...eu eram cu prietena pe scuter...mergeam cuminte si limitat ca de obicei....m-a depasit unul ... a venit su al doilea...n-a vazut ca primul a pus frana (tocmai incepuse ploaia aia misto de duminica)....a derapat frumos..fix in fata mea...a intrat in ala din fata si s-au pravalit toti trei (pe al doilea erau doi...fara casca..tricou si pantaloni scurti) fix in fata mea...cateva secunde de emotie...am crezut ca o sa-i calc pe cap...m-am oprit la cativa centimentri de capul unuia...am deschis viziera le-am zis de mama...si 'asa va trebuie'...si am plecat...frate, nici cand mergi cuminte nu te feresc altii...asa ca tot singur trebuie sa faci toata treaba Editat Mai 2, 2007 de o_kellu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 cum pot sa imi dau seama dak am limitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 pai pp k daca nu ai limitator nu merge mai mult de 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cum pot sa imi dau seama dak am limitator stai ca-ti raspunde reverse,acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca-ti raspunde reverse,acum! stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... bay reverse , de luni o sa am un nou scuter :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 bay reverse , de luni o sa am un nou scuter :D de care ma? chiar asteptam sa faca cineva cinste...si na ca s-a ivit ocazia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 @reverse ai mincat joi shaorma ? Daca da , sa-ti fie de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... cred ca te maninca gaoaza,reverse tata!!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cred ca te maninca gaoaza,reverse tata!!!.. dai ma drumu` d-aici , chiar cauti anturaj aiurea ...vezi-ti de scooterul tau si ai grija cu limbajul ... ca s-ar putea sa mai postezi doar pe forumurile cartoon network Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 reverse,iti plac surprizele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 reverse,iti plac surprizele? ma plictisesti...si ca sa nu continuam , ignore from now on..! bye bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Ce-as manca si eu o saorma. Care vine, fac cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Ce are mai ala cu @reverse ? Si eu i-as face o cinste cu o shaorma lui @reverse . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 am si eu o rugaminte la voi .. defapt o parere .. am degand sa imi iau o aprilia rs50 2006 modelu nou ... ia ziceti se merita .. avand in vedere ca 50 cmc e limita :| .. asta e .. ce ziceti .. experienta pe scuter am .. vreo 2 ani .. nu cred ca o sa imi fie greu pe rs .. (m-am suit pe unu de 125 la SMAEB si stau perfect .. ala de 50 e identic .. aproape ..) ... care are .. help me ... id de mess .. daca vrei .. mavrocook .... vb acolo daca vreti daca nu aci .. plss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Unora le e cam cald cu dinti in gura , reverse , dak vii duminik la circ ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Unora le e cam cald cu dinti in gura , reverse , dak vii duminik la circ ne vedem acolo hai sa vedem ca poate ajung , ca trebe sa faci cinste am si eu o rugaminte la voi .. defapt o parere .. am degand sa imi iau o aprilia rs50 2006 modelu nou ... ia ziceti se merita .. avand in vedere ca 50 cmc e limita :| .. asta e .. ce ziceti .. experienta pe scuter am .. vreo 2 ani .. nu cred ca o sa imi fie greu pe rs .. (m-am suit pe unu de 125 la SMAEB si stau perfect .. ala de 50 e identic .. aproape ..) ... care are .. help me ... id de mess .. daca vrei .. mavrocook .... vb acolo daca vreti daca nu aci .. plss hai ca , cu tine am vbit pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Nimic, cu scuterul nu ai voie pe autostrada atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Te intreaba de sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Nu stiu de ce aveam impresia ca nu e voie pe european. In cazul asta.....drum liber pana la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate