mike_aprilia Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 cum pot sa imi dau seama dak am limitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 pai pp k daca nu ai limitator nu merge mai mult de 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cum pot sa imi dau seama dak am limitator stai ca-ti raspunde reverse,acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca-ti raspunde reverse,acum! stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... bay reverse , de luni o sa am un nou scuter :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 bay reverse , de luni o sa am un nou scuter :D de care ma? chiar asteptam sa faca cineva cinste...si na ca s-a ivit ocazia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 @reverse ai mincat joi shaorma ? Daca da , sa-ti fie de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stai ca intai s-a mai bagat un terminat in seama , iti raspund dupaia ... cred ca te maninca gaoaza,reverse tata!!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cred ca te maninca gaoaza,reverse tata!!!.. dai ma drumu` d-aici , chiar cauti anturaj aiurea ...vezi-ti de scooterul tau si ai grija cu limbajul ... ca s-ar putea sa mai postezi doar pe forumurile cartoon network Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 reverse,iti plac surprizele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 reverse,iti plac surprizele? ma plictisesti...si ca sa nu continuam , ignore from now on..! bye bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Ce-as manca si eu o saorma. Care vine, fac cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Ce are mai ala cu @reverse ? Si eu i-as face o cinste cu o shaorma lui @reverse . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 am si eu o rugaminte la voi .. defapt o parere .. am degand sa imi iau o aprilia rs50 2006 modelu nou ... ia ziceti se merita .. avand in vedere ca 50 cmc e limita :| .. asta e .. ce ziceti .. experienta pe scuter am .. vreo 2 ani .. nu cred ca o sa imi fie greu pe rs .. (m-am suit pe unu de 125 la SMAEB si stau perfect .. ala de 50 e identic .. aproape ..) ... care are .. help me ... id de mess .. daca vrei .. mavrocook .... vb acolo daca vreti daca nu aci .. plss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Unora le e cam cald cu dinti in gura , reverse , dak vii duminik la circ ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Unora le e cam cald cu dinti in gura , reverse , dak vii duminik la circ ne vedem acolo hai sa vedem ca poate ajung , ca trebe sa faci cinste am si eu o rugaminte la voi .. defapt o parere .. am degand sa imi iau o aprilia rs50 2006 modelu nou ... ia ziceti se merita .. avand in vedere ca 50 cmc e limita :| .. asta e .. ce ziceti .. experienta pe scuter am .. vreo 2 ani .. nu cred ca o sa imi fie greu pe rs .. (m-am suit pe unu de 125 la SMAEB si stau perfect .. ala de 50 e identic .. aproape ..) ... care are .. help me ... id de mess .. daca vrei .. mavrocook .... vb acolo daca vreti daca nu aci .. plss hai ca , cu tine am vbit pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Nimic, cu scuterul nu ai voie pe autostrada atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce poate sa-mi faca nenea garcea daca ma prinde pe drum european cu scuteru? Stie cineva? Te intreaba de sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Nu stiu de ce aveam impresia ca nu e voie pe european. In cazul asta.....drum liber pana la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Pai..baga mare..ca nu e mare distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 O intrebare intrebatoare: RS 50 e moped? nu as vrea sa intru sub incidenta organului, asa ca m-ar tenta daca ar fi moped... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 O intrebare intrebatoare: RS 50 e moped? nu as vrea sa intru sub incidenta organului, asa ca m-ar tenta daca ar fi moped... da e moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 da e moped Da e moped...asa cum zice si Reverse Si sa ai grija sa nu te prinda politia;)) daca te opreste spune-i ca am zis eu (iuiu) sa te lase in pace;) Glumeam...bafta si mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate