CobraArt Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 5-6 la suta? Nu consuma a mea de 125 alergata asa cum consuma a ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 O sa schimb setul motor si o sa-i trag rodaj ca lumea...Si pe mine ma sperie cum consuma Ia uitati aici ce a mai scos Peugeot: http://www.moto.it/news/news.asp?ID=1864 Cat de misto e finisat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) Yupiiii!!! Mi-am luat azi scooterul de la service. M-a costat doar 200 euro reparatia. Dar tot nu merge mai tare de 56 km/h. Ce "buba" ar putea sa aiba?? 1. O sa schimb setul motor si o sa-i trag rodaj ca lumea 2. Ia uitati aici ce a mai scos Peugeot: http://www.moto.it/news/news.asp?ID=1864 1. Stii cat te va costa? 2. Si costa doar 4349,00 euro Edit: am observat ca Satelis 250 costa la fel de mult ca si Geopolis Editat Septembrie 23, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 andreas.... incearca sa-i schimbi rolele de la variator... eu aveam unele de 9g si mergea 60-65km/h .. acum am pus unele de 7.5g si merge 70-75 km/h dar nu mai are demarajul care il avea cu cele de 9g. - sau poate nu e delimitat complet...... cel de la care am luat scuterul mi-a zis ca la delimitare a scos o saiba de la variator.. a taiat o teava de la toba..si a schimbat jiglerele.... (parca asa tin minte.. ) OVK .. depinde cum mergi cu el..mie imi consuma 3l cand merg normal..... si 4-5 cand ma dau la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) andreas.... incearca sa-i schimbi rolele de la variator... eu aveam unele de 9g si mergea 60-65km/h .. acum am pus unele de 7.5g si merge 70-75 km/h dar nu mai are demarajul care il avea cu cele de 9g. - sau poate nu e delimitat complet...... cel de la care am luat scuterul mi-a zis ca la delimitare a scos o saiba de la variator.. a taiat o teava de la toba..si a schimbat jiglerele.... (parca asa tin minte.. ) Rolele vechi parca erau de 7.5g. Dar le-am schimbat cand am inlocuit si toba. Nu mai am toba Peugeot, am una Leo Vince TT Hand Made(god, ce nume lung are toba asta ). PS: nu dati cu pietre, dar....ce sunt alea jiglere? LE: gata....am aflat ce sunt jiglerele Editat Septembrie 23, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Eu as vrea sa-mi pun DJ-XX-ION :crack: nu te lasa sa iti poi dj-xx-ion pt ca i de la inceput poate fi confundat cu 1 si eu am vrut asa ...dar pana la urma a fost B-21-YON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Eu as vrea ceva de genul AR-07-ANR Venind azi cu scooterul de la Arad m-am intalnit cu un motociclist cu nr de Ungaria. Avea un Suzuki Bandit. Al dracului unugurul, ca nu m-a salutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 Ungur...hmm...tigan .Ca sa schimbi nr trebuie sa-l radiezi si sa faci totul din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) Da chiar,ce parere aveti de Peugeot XR6? Se merita?Ce putere o avea? Fuck,2 posts.Nu mai edita singur im icer scuze Editat Septembrie 23, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Baietzi am o veste buna pentru voi... Eu mai demult am avut un forum care nu credeam ca mai exista.. Am decis sa il re-deschid... Pntru cei care sunteti interesati de motoarele in 2 timpi, tuning 2t etc va astept pe forum... O sa fie o mica problema cu forumul pentru ca e spatiu free si nu merge prea bine dar daca va fi populat voi cumpara un domeniu si totul se va rezolva... www.CrazyMoto.tk enj0y! Editat Septembrie 24, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Baietzi am o veste buna pentru voi... Eu mai demult am avut un forum care nu credeam ca mai exista.. Am decis sa il re-deschid... Pntru cei care sunteti interesati de motoarele in 2 timpi, tuning 2t etc va astept pe forum... O sa fie o mica problema cu forumul pentru ca e spatiu free si nu merge prea bine dar daca va fi populat voi cumpara un domeniu si totul se va rezolva... www.CrazyMoto.tk enj0y! mie chiar deloc nu mi-a mers!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Ciudatll La mine merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) la mine se incarca de jumate de ora si nimic doar o interfata verde si atat Editat Septembrie 24, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Da chiar,ce parere aveti de Peugeot XR6? Se merita?Ce putere o avea? Peugeot XR6?? Hmmm...pai sa vedem Capacitate cilindrica(CMC): 49,7 Tip motor: monocilindru in 2 timpi Cutie de viteze: 6 trepte Ungere : Separata, pompa cu debit variabil Putere(CP) : 7 Masa proprie(KG): 90 Dimesiuni (L x l x h): 1900 x 750 x 1100 Capacitate rezervor benzina (l) : 12,1 Capacitate rezervor ulei (l) : 1 Viteza maxima(KM/H): 45 --probabil delimitat fuge mai tare Edit: costa cam 140 de milioane de lei vechi Dar SecondHand vine mai ieftin. La mine merge La mine nu merge! Se deschide fereastra si....(scuzati calitatea-am modificat-o putin ca sa nu fie prea mare ) Edit(ora 14:36) Asta e forumul lui TazzY. Editat Septembrie 24, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 atunci incercati asta.. http://cmc.ws43.com/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 Dar voi ce parere aveti despre XR6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Eu mi-as lua unul second hand daca as gasi pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 Ce ai alege intre XR6 si RS50 sub 2006 ?Ca yamaha tzr oricum nu se compara cu niciuna dintre ele,e mult peste ele si nu ma intereseaza ca prinde mai putin cu 15 km/h ca ele arata de milioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 hai sa fim seriosi tot rs'ul rulez..la toate capitolele chiar si la design... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 rs de 50 mi se pare urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 rs de 50 mi se pare urat rs-ul si toate celelate motociclete 'super-sportive' le-ar trebui cel putin 125. dar... oricum... dak ar fi sa aleg intre un scuter de 50 si un rs de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Ce ai alege intre XR6 si RS50 sub 2006 ?Ca yamaha tzr oricum nu se compara cu niciuna dintre ele,e mult peste ele si nu ma intereseaza ca prinde mai putin cu 15 km/h ca ele arata de milioane! As alege RS 50(daca as avea ocazia ). O fi el urat, dar totusi, Aprilia nu se compara cu Peugeot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Andreas_Krastl tiai vandut scuterul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 andreas.... incearca sa-i schimbi rolele de la variator... eu aveam unele de 9g si mergea 60-65km/h .. acum am pus unele de 7.5g si merge 70-75 km/h dar nu mai are demarajul care il avea cu cele de 9g. - sau poate nu e delimitat complet...... cel de la care am luat scuterul mi-a zis ca la delimitare a scos o saiba de la variator.. a taiat o teava de la toba..si a schimbat jiglerele.... (parca asa tin minte.. ) OVK .. depinde cum mergi cu el..mie imi consuma 3l cand merg normal..... si 4-5 cand ma dau la el. Baa eu am role de 4g si tu ma iei cu 7.5g?Esti nebun. Mie nu prea imi place xr6 este prea ingust,as merge pe Tzr sau Rs sau Derbi Gpr Racing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 (editat) ba baiatule , treaba ta ce role ai.. eu zic de mine role originale peugeot sunt de 7.5g ..... probleme ? ce vorbe ai si tu... ... hai bafta Editat Septembrie 26, 2006 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate