sunnyboy Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 (editat) Mai e nitzel si s termina sezonu si intr-un fel dabia astept,k nu mai ma pot abtine sa nu merg cu el p susha, ,poate nu o sa ma opreasca in Alexandria a inceput sa inceapa invazia la scootere,asa k trebuie si politai sa scoata un ban,ma plimb p rutere mai libere cum ar fi 10 km dus 10 intors drum asfaltat f bun,fac cam 3ture dastea p zii si incep din zii in zii sa crap k nu ma pot plimba si prin alte parti,k de Se zice k knd ti-e frik atunci nu scapi,riscu e mare Asfalt Uscat! La tine cand se termina sezonu? Ptr redeye,pe tine de cate ori tea oprit politia? Editat Iulie 14, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 La tine cand se termina sezonu? Ptr redeye,pe tine de cate ori tea oprit politia? In septembrie s termina sezonu la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 In septembrie s termina sezonu la mine Incepe scoala si deaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Incepe scoala si deaia? NU neaparat,da u nu am 16 ani k sa merg legal,asa k mai bine fara sezon k ma oftic k nu ma pot plimba si eu fara frik,intelegi Acu veni d la o plimbare d vreo 50km dus intors,erau nishte polizmeni da nu m-au bagat in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 nu prea se ia nimeni de scuteristi daca au casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 am luat si eu radaru cu scuteru cu 73 .. fara casca ... si am scapat si fara amenda.. puneti-va ma dracu numere si faceti cursurile de legislatie/permise A1 sau A ... mare smecherie de parca ar costa 50 de milioane si ar dura 3 ani + munca in mina ... si asa mergeti si voi relaxati,cu casca in cap tot anu` si noaptea si ziua si de revelion ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Imi puteti explica si mie dc scuteru peugeot jet-force 50 cmc3 nu mere mai mult de 80 km/h in comparatie cu un scuter aprilia sr care prinde cele mai multe dintre ele pe putin 95-100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Imi puteti explica si mie dc scuteru peugeot jet-force 50 cmc3 nu mere mai mult de 80 km/h in comparatie cu un scuter aprilia sr care prinde cele mai multe dintre ele pe putin 95-100 ca francezii sunt mai realisti ...sau ca asa au vrut muschii lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 reverse nu vinzi jet force'u?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 reverse nu vinzi jet force'u?? si daca raman fara permis ce fac? cat dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 pai zii un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 pai zii un pret nepretuit fa-mi o oferta de nerefuzat...vrei sa-ti zic ce-am schimbat la el?doar asa ca sa ma dau mare pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Salut baieti!Am fost azi pana in targ si mi-am cumparat niste role pentru variator,eu stiu ca cu cat sunt rolele mai usoare cu atat demarajul e mai puternic asa ca mi-am cumparat role Leo Vince de 3,3 gr.Pe plasticul ala scrie ca sunt pentru Aprilia dar oare se potrivesc la SR-ul meu?Nu am verificat inca pentru ca e duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 nepretuit fa-mi o oferta de nerefuzat...vrei sa-ti zic ce-am schimbat la el?doar asa ca sa ma dau mare pe forum auzi baiatul,tu cumva te dai pe circuit?? stii ce misto e cu jetul pe amkart?? si ce anume ai modificat la el?in afara de toba 2brothers,parbriz triple boubble,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 nepretuit fa-mi o oferta de nerefuzat...vrei sa-ti zic ce-am schimbat la el?doar asa ca sa ma dau mare pe forum Reverse pune si u poze cu Scooterica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 auzi baiatul,tu cumva te dai pe circuit?? stii ce misto e cu jetul pe amkart?? si ce anume ai modificat la el?in afara de toba 2brothers,parbriz triple boubble,etc cand ai fost tu ma cu jetu pe amckart? ba deci consicer ca cea mai tare modificare este cauciucul spate de "circuit" cu care rup normele ... Reverse pune si u poze cu Scooterica o sa caut ,dabea am formatat asta si n-am nimic pe el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 cand ai fost tu ma cu jetu pe amckart? ba deci consicer ca cea mai tare modificare este cauciucul spate de "circuit" cu care rup normele ... o sa caut ,dabea am formatat asta si n-am nimic pe el ... ieri fah,dar tre sa dau cricul lateral jos data viitoare ca nu prea merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 ieri fah,dar tre sa dau cricul lateral jos data viitoare ca nu prea merge si fah prosteaaa nu stii sa suni si tu??? mare om ce te crezi ca are tactu` mustang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Cat va costa sa va duceti p Amckart,va trebuie ekipament full(k eu asa auzisem),kat timp puteti sa stati MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Noroc baieti,am si eu o intrebare .Am o Aprilia SR din 2004,ce as putea sa ii schimb asa mai minor...pt o viteza mai marisoara,deocamdata mi-am cumparat niste role.Stiu ca piesele tuning in general sunt scumpe,un variator polini 80 eur,o toba gianelli 200 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Noroc baieti,am si eu o intrebare .Am o Aprilia SR din 2004,ce as putea sa ii schimb asa mai minor...pt o viteza mai marisoara,deocamdata mi-am cumparat niste role.Stiu ca piesele tuning in general sunt scumpe,un variator polini 80 eur,o toba gianelli 200 eur. Ai toba sport ? Daca nu ai mare diferenta nu o sa simti cu rolele astea mai usoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Vand Armura UFO FUll defensive Reglabila...Made in italy...3 mil jumate negociabil...Foarte racoroasa!e buna acum ..Salutari! Daka sunteti interesati sunati la 0754076644 la nr asta SCZ 0745076644 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Cat va costa sa va duceti p Amckart,va trebuie ekipament full(k eu asa auzisem),kat timp puteti sa stati MS 15 ron 10 minute si trebuie echipament complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 (editat) Ma frate voi c faceti knd va plictisiti? Editat Iulie 16, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Ma frate voi c faceti knd va plictisita ma? eu nu ma plictisex niciodata dar in caz ca ma plictisex...intru pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate