Rolly Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Gata crettz...mi-am luat placutele: 35 lei placute Ferodo racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Mi se pare sau ai dat cam putin pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Foaaarte putin Eu gasisem Lucas la 55 lei. De unde le'ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_faffy_2005 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 pot sa va cer si eu ajutorul? mi s-a rupt cureaua de transmisie si la service mi-au zis ca in 2 saptami abea imi fac programarea dar mi-am luat eu una si am inteles k trebuie scoase ambele "chestii" p care sta(din cunostintele mele, variatorul si ambreiajul, sincer nu stiu) scuzati limbajul neprofesionist si lipsa de experienta da toti am fost odata mici...pana la urma cum se face?si daca puteti sa puneti si poze v-as ramane indatorat astept raspuns cat mai repede ca abea astept sa ma plimb cu el, m-am saturat sa ma duca tata la servici si sa nu am autonomie deloc... multumesc anticipat, tav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Poti sa dai jos ce vrei:ori ambreiajul ori variatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Se pare ca pe aici nu mai posteaza nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Se pare ca pe aici nu mai posteaza nimeni de ce oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 azi m`am inscris la scoala pt A1 300 de lei ... cursu era 150 si am zis ca mai bine fac si scoala si in banii astia imi da si atestatu intr`o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 de ce oare? Majoritatea sunt plecati si nu prea au acces la net si mai sunt 2 membri care au probleme cu net-ul, nu stiu daca au rezolvat. Chiar ma intreb de ce ai postat aici, parca ziceai ca tu nu esti cu CSR-ul, ca esti mai anarhist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) pot sa va cer si eu ajutorul? mi s-a rupt cureaua de transmisie si la service mi-au zis ca in 2 saptami abea imi fac programarea dar mi-am luat eu una si am inteles k trebuie scoase ambele "chestii" p care sta(din cunostintele mele, variatorul si ambreiajul, sincer nu stiu) scuzati limbajul neprofesionist si lipsa de experienta da toti am fost odata mici...pana la urma cum se face?si daca puteti sa puneti si poze v-as ramane indatorat astept raspuns cat mai repede ca abea astept sa ma plimb cu el, m-am saturat sa ma duca tata la servici si sa nu am autonomie deloc... multumesc anticipat, tav cu o pagina in urma am postat eu o poza cu explicati despre transmisie,presupun ca trebuie sa dai variatorul jos pentru a schimba cureaua,nu e mare lucru. spor la treaba Editat August 8, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) hai ca postez eu sa nu se mai intrebe cristigrig dc nu se posteaza. 2 pozne cu 4 membri mandri de CSR Editat August 8, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 azi m`am inscris la scoala pt A1 300 de lei ... cursu era 150 si am zis ca mai bine fac si scoala si in banii astia imi da si atestatu intr`o saptamana Felicitari si bafta la examen.Inca nu am cunoscut pe cinva care sa se planga ca a invatat regulile de circulatie.O sa te simti mult mai liber cand ai hartia in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_faffy_2005 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 mersi mult....vad eu ce fac...e bine ca macar nu trebuie scoase amanadoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Majoritatea sunt plecati si nu prea au acces la net si mai sunt 2 membri care au probleme cu net-ul, nu stiu daca au rezolvat. Chiar ma intreb de ce ai postat aici, parca ziceai ca tu nu esti cu CSR-ul, ca esti mai anarhist tu ai concluzionat ca aici nu mai posteaza nimeni...(QUOTE(marius45jml @ Aug 8 2007, 08:34 PM) Se pare ca pe aici nu mai posteaza nimeni ) intrebarea mea era retorica (de ce oare) de ce am postat aici>? buna intrebare! p.s chill n-o sa se mai intample Editat August 9, 2007 de cristigrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Este totusi perioada concediilor si este putin mai multa liniste in perioada asta dar cu timpul cei interesati se vor intoarce si cu siguranta va fi un topic foarte activ si pe mai departe. Deja CSR mai are un membru nou...adica eu, numele meu este Marius sau Max pt prieteni! Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Ma astia din Craiova care iesiti la plimbare????Acum la 8..hai hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Care mai jucati Moto GP(1,2,3...are careva 2007?)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Este totusi perioada concediilor si este putin mai multa liniste in perioada asta dar cu timpul cei interesati se vor intoarce si cu siguranta va fi un topic foarte activ si pe mai departe. Deja CSR mai are un membru nou...adica eu, numele meu este Marius sau Max pt prieteni! Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine duminica! nu va luati dupa aparente.....in luna august toata lumea pleaca din Bucuresti......de la 1 septembrie o sa fie cu totul altceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Asa este din septembrie va fi cu totul altceva...desi sunt pers care vor pleca si in septembrie mai ales daca fac concediul in afara tarii, asta pt a scapa de caldurile din august....eu unul imi voi programa concediul in septembrie.....este mult mai suportabila caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 oldmax:uite aici sa ti faci o idee..... mai erau da n au intrat in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Superrrrrr.....chiar arata fain de tot. Bravo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Yo ma joc moto gp 2.. ..pe cutia asta a mea ori nu mere 3-u ori nu stiu eu sa il bag .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Si eu inca ma joc 3. Deja m-am saturat de el pentru ca nu mai am adversar De-abia astept sa fac rost de asta din 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am si eu o mare rugaminte la membrii CSR si nu numai: Duminica la intalnire haideti sa punem si noi mana de la mana si sa facem o cheta pentru Meda si de ce nu, sa facem o plimbare pana la parintii fetitei si sa le inmanam banutii. Sa nu ne mai chinuim cu banci si alte formalitati. Fiecare poate sa dea cat il lasa inima si buzunarul, nu se va face nici un repros ca ala a dat mai mult sau mai putin. In situatii ca astea conteaza si un banut. Pentru cei care nu au timp, macar sa treaca ca ne ocupam noi de restul. Este pentru o cauza buna. Sigur le vom face o bucurie cand se vor trezi cu scuteristii la usa. Ma bazez pe voi! --- Mesaj completat în 12 Aug 2007 17:38 -------------Ma bucur ca ati venti azi la intalnire si ati cotizat pentru binele fetitei. Nu am numarat banii ca s-au pus la gramada, dar cred ca s-au strans cateva milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Si eu ma joc moto gp3,e aparut joc cu moto in 2007,datimi si mie torentu sau ziceti d und il luati,cum s numeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate