costin_owner Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 de unde ai facut comanda ma? de la suzi de la constanta Si ce ai ales?? Yamaha Tzr? da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 BV! Si cat zici ca ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 BV! Si cat zici ca ai dat pe ea? imi calculase in lei 121 de mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 astazi m-am ridicat pe o roata pt prima oara :lol:) de vreo 4-5 zile fac in jur de 100 km/ zi o duc bine bafta poza bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Ce ma mai ridicam si eu cu un piaggio typhoon...e chiar simplu cu astea usoare!Si pe al meu il urnesc dar foarte putin.Poate dupa ce scap de limitari o merge mai mult P.S.In vara am si eu in plan TZR,as fi optat pt aprilia rs 125 dar designul TZR-ului ma omoara pur si simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 astazi m-am ridicat pe o roata pt prima oara ) de vreo 4-5 zile fac in jur de 100 km/ zi o duc bine bafta poza bonus Bravo invatacelule eu te-am invatat...Daca ma contrazici pun arhiva de la messenger Ce ma mai ridicam si eu cu un piaggio typhoon...e chiar simplu cu astea usoare!Si pe al meu il urnesc dar foarte putin.Poate dupa ce scap de limitari o merge mai mult P.S.In vara am si eu in plan TZR,as fi optat pt aprilia rs 125 dar designul TZR-ului ma omoara pur si simplu. EU trec la 125 asa ca treci si tu daca tot dai de permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 nu te contrazic ma ) hmm..... pe mine ma minti de juma de an ca iti iei d 125 ma duc sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 Sima7x vezi sa nu uiti casca te stiu eu ca mergi fara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Sima7x vezi sa nu uiti casca te stiu eu ca mergi fara ) incercatzi sa ramanetzi ON TOPIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 De la ce magazin sau de unde pot achizitiona si eu un kit cilindru pt jet force?Original nu neaparat malossi sau polini.Tobe si alte accesorii se gasesc pe undeva?La noi in Craiova e muci nu gasesti nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 am un Aprilia , cum pot sa il omologhez sau inscriu fara sa-mi trebuiasca carnet , sau nr ...am inteles ca se paote , dar nu stiu cum , pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 e greu de facut instalatia electrica pentru 2 neoane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 e greu de facut instalatia electrica pentru 2 neoane ? 2 fire si un intrerupator de veioza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Aici este un Topic dedicat intrebarilor ptr scutere.....ceva ce nu stiti .....................asa ca nu faceti 100 de topicuri cu acelasi continut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 care e mai bun dintre Aprilia SR50 si Peugeot JetForce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Depinde Tocami veni dupa o tura de 30 km prin ploaie Beton Echipat full: geaca groasa de pele,manusi si casca Editat Octombrie 6, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 hai ma ovk... nu zic ca jet force ii rau, dar SR ii da clasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 la design? nu cred.Dar aici depinde de gusturi.Era mai ieftin ca jet forceu' dar nu mi-a placut.Neah,... pre popular pt gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 la design? nu cred.Dar aici depinde de gusturi.Era mai ieftin ca jet forceu' dar nu mi-a placut.Neah,... pre popular pt gustul meu Aici asa este Gusturile nu se discuta.....acum cateva zile am mers pe jet force si este cam barca parerea mea.....si nu se da pe o roata....cum se da a mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 pai la gabaritu' si greutatea lui ce ai vrea?si las ca ma dau eu la anu pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 conteaza soferu ma ...costy runneru tau se da intr`o roata ca te`ai invatat tu pe el , daca iti dau jetu in cateva ore te dai si cu ala ...care a mai dat capat la cauciucuri la scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 conteaza soferu ma ...costy runneru tau se da intr`o roata ca te`ai invatat tu pe el , daca iti dau jetu in cateva ore te dai si cu ala ...care a mai dat capat la cauciucuri la scuter? Adevarat zici aici soferu conteaza....eu ma dau bine pe o roata.....tu te dai bine pe curbe mai bine ca mine recunosc....dar sunt bun. Ce ulei va bagati in scutere ? ? ? Si ce consum de benzina aveti ? ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Ce ulei va bagati in scutere ? ? ? Si ce consum de benzina aveti ? ? ? Ulei Esso. Consum=cam 3% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 7, 2006 Autor Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) ulei Mobil 1 Full Synthetic,consum 5% Editat Octombrie 7, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Motul sau Yacco / 5 % cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate