Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai nu mai declanseaza radiatoru???u cum ai delimitat CBR,alt CDI? :o

:cheers:

Declanseaza dar a ajuns foarte repede pe rosu :D) statea turometru undeva la 12 mii de ture :lol:)

NU l-am delimitat....nu am ce sa ii fac nu trage el ....a fost invatat lenes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Reverse:Sa vad dak mai imi da scuteru sa fac(k nu fac cu putoarea mea,dak mai imi da o sa si filmez),deocamdata e cam mic whellie,nu pot sa-l tin mult k ma dau prea p spate si ma pun p sha in spate d tot si ma ridic :cheers:

Editat de adysme55
Link spre comentariu

@Reverse:Sa vad dak mai imi da scuteru sa fac(k nu fac cu putoarea mea,dak mai imi da o sa si filmez),deocamdata e cam mic whellie,nu pot sa-l tin mult k ma dau prea p spate si ma pun p sha in spate d tot si ma ridic :cheers:

sa ma inveti si pe mine daca vii la bucuresti

Link spre comentariu

m-am dat si eu pe o roata :o era sa vina scooteru peste mine :D am fost "inteliget" am facut treaba asta intr-o panta mica; urcam :cheers: noroc ca m-am speriat si l-am coborat in siguranta fara sa cad... am mai zis tre sa mai exersez si trebuie sa invat wheelie ca-i marpha :lol:

Editat de cosminake
Link spre comentariu

Toata lumea se da pe-o roata :D Vreau si eu carburator "pt wheelie" :cheers: . carbu meu daca ma ridic pe o roata nu-mi mai da benzina, ori e zgarcit ori e varza :o

App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma :lol:

Link spre comentariu

m-am dat si eu pe o roata :D era sa vina scooteru peste mine :lol: am fost "inteliget" am facut treaba asta intr-o panta mica; urcam :cheers: noroc ca m-am speriat si l-am coborat in siguranta fara sa cad... am mai zis tre sa mai exersez si trebuie sa invat wheelie ca-i marpha :P

Doar ti s-a parut credema :o

Asta este impresia. :-L)

Link spre comentariu

App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma :cheers:

auzi ma lasa cricu meu , ca asa fac forjatorii ... da` tu ce cautai la ora cu femeia in spate p`acolo???nebunuleeeee numa prostii faci ma ...adu`i si lui costy o femeie...ca a largit gaura la toba de cand are carucioru ala de butelii caruia ii zice el motoreta

Link spre comentariu

auzi ma lasa cricu meu , ca asa fac forjatorii ... da` tu ce cautai la ora cu femeia in spate p`acolo???nebunuleeeee numa prostii faci ma ...adu`i si lui costy o femeie...ca a largit gaura la toba de cand are carucioru ala de butelii caruia ii zice el motoreta

Mie nu imi tre frate nimica.... :lol: :-L :P iti explic eo tie cand ne intanlim ;))

--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 01:02 -------------

Toata lumea se da pe-o roata :rock: Vreau si eu carburator "pt wheelie" :cheers: . carbu meu daca ma ridic pe o roata nu-mi mai da benzina, ori e zgarcit ori e varza :o

App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma ;)

Tu vrei o viata ma :D :sick:

Mai stau si eu cateodata cu cricu pus da e aiurea pana il ridici astea. Carucioru de butelii nu pleaca cu cricul pus.

PS.Daca vrei stai cu standeru dupa mne. :D

Link spre comentariu

cand ne intalnim poate te prezinti cu o saorma la sefu tau ... asta asa ca sa te mai las sa fii secretara mea ...ca altfel te trec la matura cu coana isaura :cheers:

Hai ma mergi in treaba ta, dai drumu daicia ca nu a dat drumu la genin.

Secretara ta e alt cineva nu io ma.

Link spre comentariu

Hai ma mergi in treaba ta, dai drumu daicia ca nu a dat drumu la genin.

Secretara ta e alt cineva nu io ma.

hai racere , dai drumu acasa ... esti rau tu ma,maine sa-ti pui slidere la umeri ca la ce racing te dai tu ... :o

al dracu ai protectii la umeri din titan...da` doar pe stangu ca pe dreptu ai din salajan :cheers:

Link spre comentariu

hai racere , dai drumu acasa ... esti rau tu ma,maine sa-ti pui slidere la umeri ca la ce racing te dai tu ... :o

al dracu ai protectii la umeri din titan...da` doar pe stangu ca pe dreptu ai din salajan :cheers:

Racer , neracer ma dau mai bine pe o roata decat stii tu :D si e ceva diferenta la cilindree :lol:)

Protectii la umar da e o chestie ca doar pala mai am de pus pe asfalt si semnalele ca ating in curbe.

Link spre comentariu

Racer , neracer ma dau mai bine pe o roata decat stii tu :o si e ceva diferenta la cilindree :D)

Protectii la umar da e o chestie ca doar pala mai am de pus pe asfalt si semnalele ca ating in curbe.

auzi ma...la McDonald`s ce le zici la alea care iau comanda? "vreau si eu de 2 ori meniu de sus pana jos " :cheers:

Link spre comentariu