Andreas_Krastl Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 unde-i??ti l-a furat? L-am vandut. :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) @Lacika Se poate face mulaj si dupa contact dar cred ca te costa mai mult ca un contact+chei noi. Editat August 15, 2007 de da'beorz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 la mine in craiova e 350-400 de mii ...si nu mi se pare multeu stiu ca asa era poate au mai crescut preturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 1.unde 400 de mii ma ca eu nu gasesc sa-mi faca dublura la cheie 2.Dupa ce mi-am schimbat variatorul si mi-am pus multivar de la malossi a mers bine.a doua zi am schimbat si toate arcurile de la ambreiaj malossi.Un demaraj de te rastorni cu el dar dupa ce se incalzeste motorul bine trag de acceleratia aia pana la capat si nu se mai tureaza.Dupa vreo 50 si ceva se ambitioneaza iar si se tureaza pana la capat si trage iar de rupe.Precizez ca nu am schimbat si cureaua dar nu stiu ce legatura are caci motorul ar trebui sa se tureze oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 daca vrei sa faci cheie pe unirii acolo mai jos de perinita mergi cu mine daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 daca vrei sa faci cheie pe unirii acolo mai jos de perinita mergi cu mine daca vrei Cauti anturaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Cauti anturaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Ba OVK te duc eu ma daca iti merge scuteru ala... --- Mesaj completat în 20 Aug 2007 16:31 -------------Nu ziceai ma ca imi dai fum ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 e ho ba laudaretule ca nu o fi si scuteru tau vreo racheta! fuge (Cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Am invatzat sa fac whellie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Am invatzat sa fac whellie si eu m-ai demult. Aaaa si sa duc acu de la temperatura pe rosu din cauza burnoutului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 si eu m-ai demult. Aaaa si sa duc acu de la temperatura pe rosu din cauza burnoutului. pai nu mai declanseaza radiatoru???u cum ai delimitat CBR,alt CDI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 pai nu mai declanseaza radiatoru???u cum ai delimitat CBR,alt CDI? Declanseaza dar a ajuns foarte repede pe rosu ) statea turometru undeva la 12 mii de ture ) NU l-am delimitat....nu am ce sa ii fac nu trage el ....a fost invatat lenes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am invatzat sa fac whellie uau vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) @Reverse:Sa vad dak mai imi da scuteru sa fac(k nu fac cu putoarea mea,dak mai imi da o sa si filmez),deocamdata e cam mic whellie,nu pot sa-l tin mult k ma dau prea p spate si ma pun p sha in spate d tot si ma ridic Editat August 21, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 @Reverse:Sa vad dak mai imi da scuteru sa fac(k nu fac cu putoarea mea,dak mai imi da o sa si filmez),deocamdata e cam mic whellie,nu pot sa-l tin mult k ma dau prea p spate si ma pun p sha in spate d tot si ma ridic sa ma inveti si pe mine daca vii la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 sa ma inveti si pe mine daca vii la bucuresti nu cred k e cazu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) m-am dat si eu pe o roata era sa vina scooteru peste mine am fost "inteliget" am facut treaba asta intr-o panta mica; urcam noroc ca m-am speriat si l-am coborat in siguranta fara sa cad... am mai zis tre sa mai exersez si trebuie sa invat wheelie ca-i marpha Editat August 21, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Toata lumea se da pe-o roata Vreau si eu carburator "pt wheelie" . carbu meu daca ma ridic pe o roata nu-mi mai da benzina, ori e zgarcit ori e varza App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Vand scuteru: /index.php?showtopic=129088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 m-am dat si eu pe o roata era sa vina scooteru peste mine am fost "inteliget" am facut treaba asta intr-o panta mica; urcam noroc ca m-am speriat si l-am coborat in siguranta fara sa cad... am mai zis tre sa mai exersez si trebuie sa invat wheelie ca-i marpha Doar ti s-a parut credema Asta este impresia. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Vand scuteru: /index.php?showtopic=129088 gata mah iti iei mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma auzi ma lasa cricu meu , ca asa fac forjatorii ... da` tu ce cautai la ora cu femeia in spate p`acolo???nebunuleeeee numa prostii faci ma ...adu`i si lui costy o femeie...ca a largit gaura la toba de cand are carucioru ala de butelii caruia ii zice el motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 auzi ma lasa cricu meu , ca asa fac forjatorii ... da` tu ce cautai la ora cu femeia in spate p`acolo???nebunuleeeee numa prostii faci ma ...adu`i si lui costy o femeie...ca a largit gaura la toba de cand are carucioru ala de butelii caruia ii zice el motoreta Mie nu imi tre frate nimica.... iti explic eo tie cand ne intanlim ) --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 01:02 ------------- Toata lumea se da pe-o roata Vreau si eu carburator "pt wheelie" . carbu meu daca ma ridic pe o roata nu-mi mai da benzina, ori e zgarcit ori e varza App reversule, de unde atata lene sa stai la semafor pe cric, nu mai ai putere sa ti bestia, mai baga o shaorma Tu vrei o viata ma Mai stau si eu cateodata cu cricu pus da e aiurea pana il ridici astea. Carucioru de butelii nu pleaca cu cricul pus. PS.Daca vrei stai cu standeru dupa mne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Mie nu imi tre frate nimica.... iti explic eo tie cand ne intanlim ) cand ne intalnim poate te prezinti cu o saorma la sefu tau ... asta asa ca sa te mai las sa fii secretara mea ...ca altfel te trec la matura cu coana isaura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate