46Rossi Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Sal all.....N-am mai scris de mult pe acest forum dar am si eu o rugaminte la voi... Daca vreti sa vedeti ultimele modele de scutere, performantele acestora...etc...intrati pls pe http://power-scooters.blogspot.com/. Dati si click pe banerul de la inceputul paginii. Puteti gasi siteuri tuning scutere...etc..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 www.startcsr.3x.ro Acesta este un mic forum de inceput, dedicat membrilor CSR si in general posesorilor de scutere. Cu toate ca mai este de lucru la el...........FUNCTIONEAZA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 a cam murit topicul asta... Va rog spunetimi daca sa bagat pentru scutere subcategoria ''MA'' Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 a cam murit topicul asta... Va rog spunetimi daca sa bagat pentru scutere subcategoria ''MA'' Ms nu ! apropo ... ti-ai reparat scuteru ca parca ziceai ceva de pompa ... parca ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 nu ! apropo ... ti-ai reparat scuteru ca parca ziceai ceva de pompa ... parca ?? am reparat pompa , merge perfect.. Am mers 3km , si sa stricat de tot filetu de la ambielaj ... sa rupt cureaua malossi , sau dus zimti de la steluta de la variator , a si intrat in variator la cat de tare l-am strans . Nu-l mai fac anu asta .. la primavara , si asa e cam frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 am reparat pompa , merge perfect.. Am mers 3km , si sa stricat de tot filetu de la ambielaj ... sa rupt cureaua malossi , sau dus zimti de la steluta de la variator , a si intrat in variator la cat de tare l-am strans . Nu-l mai fac anu asta .. la primavara , si asa e cam frig Mama,eu plangeam acum,in locul tau are destule piese distruse...ii doresc insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Am si eu nevoie de un cauciuc pentru un aprilia sr de prin 97 98 cred (modelul ala mai vechi). Nu neaparat nou, dar nici sa fie tocit prea rau (actualu e slick ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 OVK ti-ai mai gasit scuterul??? Ca ultima data din cate tin minte ti-a fost furata minunatzia aia de scuter!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 E cineva din Tei care are un club ceva? Sunt interesat de asha ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 are careva de pe aici vre`un cric lateral de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 are careva de pe aici vre`un cric lateral de vanzare? are , n-are ... cam cat costa unu ? ca as fi si eu interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 are , n-are ... cam cat costa unu ? ca as fi si eu interesat Unu nou costa cam 1 milion si ceva unu original...mai ieste si ceva universal aici la magazin la 50 ron da ala tre sa il ajustezi tu. Dak sunteti interesati va pot ajuta..si vi-l trimit prin posta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 pey yo as fi interesat...dar are si el prinderi ceva?sau e doar un bat? banuiesc ca o poza nu ai cum sa`i faci Unu nou costa cam 1 milion si ceva unu original...mai ieste si ceva universal aici la magazin la 50 ron da ala tre sa il ajustezi tu. Dak sunteti interesati va pot ajuta..si vi-l trimit prin posta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) Da categoric ca are prinderi...Cumsa fie doar batzu Cineva zisese ca sio luat pt peugeot si ca io potrivit fara sa se chinue deloc...ca doara nui mare scofala prinderea ca piciorul dak are loc de prindere iar scuterul iar are loc de prindere cu surub nush cat i de complicat... in ce consta ala original i faptu ca i mai frumos...la asta universal culoarea i neagra iar la cel original cica is mai multe culori interesante si are o forma mai interesanta atata difera doar...ca prinderea i la fel ...numa probabil calculata la fix la ce mai scump in functie de ce marca i scuteru. Editat Noiembrie 26, 2007 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 pey as fii interesat...dar cum sa facem? Da categoric ca are prinderi...Cumsa fie doar batzu Cineva zisese ca sio luat pt peugeot si ca io potrivit fara sa se chinue deloc...ca doara nui mare scofala prinderea ca piciorul dak are loc de prindere iar scuterul iar are loc de prindere cu surub nush cat i de complicat... in ce consta ala original i faptu ca i mai frumos...la asta universal culoarea i neagra iar la cel original cica is mai multe culori interesante si are o forma mai interesanta atata difera doar...ca prinderea i la fel ...numa probabil calculata la fix la ce mai scump in functie de ce marca i scuteru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Pai til cumpar eu si til trimit prin posta cu ramburs... llg_90 ...adaugama si vb mai multe pe messenger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 E cineva din Tei care are un club ceva? Sunt interesat de asha ceva Salut! Nu exista club in zona Tei din cate stiu, dar daca vrei iesiri in grup, te asteptam saptamanal Duminica la ora 14:00 langa fantana de la inceputul Aleii Circului, alaturi de CSR (desigur casca in cap si numar pe scuter). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Salut! pot sa intru si eu in clubul vostru? am un Peugeot Speedfight2 100 cc si sunt din Petrosani ce pot face sa intru in club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) a sters topicu cu gilerik ? Editat Noiembrie 29, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 a sters topicu cu gilerik ? Iti pare rau ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 din cate am vazut eu da....si cred ca haste(sau kum il chema pe initiatorul topicului) si`a luat ban....k nu prea a mai fst prezent pe aici a sters topicu cu gilerik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Asta e frate..gilerik din cate am inteles are doar 13 ani(si a dat dovada de copilarie in toate posturile) dar nu isi avea rostul o caterinca pe seama lui..ca are scarite de 150 euro ca are bani ca nu stiu ce...si faza ca isi bate joc de cei cu mobra..poate a fost greseala de exprimare a lui gilerik. Stii tu..daca pui semnul intrebari in loc de punct se modifica sensul propozitiei.. Cat despre Haste..ce pot sa zic..am impresia ca si-a cautat-o cu lumanarea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 nu numai el si eu mi-am luat ban si tot care au sustinut topicul .. vad ca aici treaba e pe interes Inters pt. ce? Hai ca suntem la "Discutii intre noi" deci slabe sanse sa facem off topic;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 nu numai el si eu mi-am luat ban si tot care au sustinut topicul .. vad ca aici treaba e pe interes ce prostie ... daca zic , ca imi place revista imi iau ban [ din fericire nu permanent] ... ""... de daca sunt moderator/admin nu ma __ pe mine care e treaba la scuteristi ... le dau ban si scap de ei"" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cam asa e .. si nu-mi place deh daca n-avem motoare de 600 , 1000 cc ... si nu facem "uili" prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate