brick23 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Am si eu nevoie de un carburator mare pentru o Aprilia Sr model 94-97 cu soc manual....sa fie de la 20mm in sus.....21mm ...22mm... 24mm... Daca aveti sau stiti pe cineva dati un PM sau pe mess la moto_brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 da' ce.. vrea sa il delimiteze ellll? ) si nu prea cred ca are limitatoare.. are unu il cauciuc...cu un cutit rezolvi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Aveti idee daca asa ceva se poate inmatricula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Aveti idee daca asa ceva se poate inmatricula? nu stiu .....dar se aude demential :X:X PS: @redeye daca te uiti la film..... ai sa observi cand acelereaza se aude un sunet mai "deosebit" (nu vb de evecuare), e sunetu ala e provocat de filtru ...asa se auzea si la mine fasaitu` ala ce draq e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 nu poate fi inmatriculat pt ca nu are far,stop si semnale....k orice alt cross de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 nu poate fi inmatriculat pt ca nu are far,stop si semnale....k orice alt cross de fapt Si daca i-as pune far , stop si semnale ... as putea sa-l inmatriculez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Si daca i-as pune far , stop si semnale ... as putea sa-l inmatriculez? trebuie sa faci rar-ul...daca treci,poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 trebuie sa faci rar-ul...daca treci,poti Multumesc pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 poti si fara RAR trebuie lumini si oglinda (nu mai tin minte daca avea pe el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 poti si fara RAR trebuie lumini si oglinda (nu mai tin minte daca avea pe el) trebuie rar...dar depinde...daca ai hartia sa dovedesti k are rar-ul deja,nu mai e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 trebuie doar declaratie pe propria raspundere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Cel mai tare stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=GcrgfIESpg4...feature=related tare nu? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=GcrgfIESpg4...feature=related tare nu? ... pfoai turbez cand ii vad pe astia ce lejer fac wheelie si stoppie .... o treb sa trag ca un animal de scuter sa se ridice intr`o roata numai zic de stoppie ... mi`e frica sa nu cedeze chinezaria si sa cad in dinti Editat Decembrie 3, 2007 de hasted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 miramash sa intereseze pe cineva ce postez io acu ... dar sa zicem nici acum nu pot sa postez de pe celalat cont .... nu am putut sa intru pe forum pana pe data de 1 dec [ cu mozilla firefox ] dupa 1 am intrat , pot sa dau PM , si sa citesc topicuri , DAR nu pot sa postez NICI acum Am warn 10 % ... in fine , sa va arat ce zice "Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, your posting rights have been temporarily suspended. The suspension is due to end on A minute ago." ma minte cu minutu ala de 2 zile deja incepe sa me enerveze ce POT sa fac ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) miramash sa intereseze pe cineva ce postez io acu ... dar sa zicem nici acum nu pot sa postez de pe celalat cont .... nu am putut sa intru pe forum pana pe data de 1 dec [ cu mozilla firefox ] dupa 1 am intrat , pot sa dau PM , si sa citesc topicuri , DAR nu pot sa postez NICI acum Am warn 10 % ... in fine , sa va arat ce zice "Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, your posting rights have been temporarily suspended. The suspension is due to end on A minute ago." ma minte cu minutu ala de 2 zile deja incepe sa me enerveze ce POT sa fac ??? Trimite un PM adminului sa te lamureasca! Bafta! Editat Decembrie 3, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Trimite un PM adminului sa te lamureasca! Bafta! i-am trimis lui DMW ... dar nu imi raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 miramash sa intereseze pe cineva ce postez io acu ... dar sa zicem nici acum nu pot sa postez de pe celalat cont .... nu am putut sa intru pe forum pana pe data de 1 dec [ cu mozilla firefox ] dupa 1 am intrat , pot sa dau PM , si sa citesc topicuri , DAR nu pot sa postez NICI acum Am warn 10 % ... in fine , sa va arat ce zice "Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, your posting rights have been temporarily suspended. The suspension is due to end on A minute ago." ma minte cu minutu ala de 2 zile deja incepe sa me enerveze ce POT sa fac ??? cata dreptate ai ...ni se rupe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 cata dreptate ai ...ni se rupe !!! in numele cui vorbesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 in numele cui vorbesti ? Io cred ca tu ai ban nelimitat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) Io cred ca tu ai ban nelimitat ) asta e ce sa fac ... Alt cont ... ... nu am ban permanent pt ca pot sa dau PM si sa intru pe forum cu useru celalalt Editat Decembrie 3, 2007 de mitza_rulzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ma si io am warn 20% pt offtopic si nu ma smiorcai atata Si Gilerik ar trebuii sa aiba 90%!!! caci a facut plin de offtopic pe topicu cu poze!(cred ca ala i topicu pt care s-a luat cat mai multe warnuri pt ca i destinat doar pozelor nu si comentariilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Eu,de exemplu am 50 %warn pe topicu cu poze ),desi am adaugat poze la fiecare comentariu care l-am postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Pai de aia ziceam de gilerik ca merita un warn de 90%. Caci la fiecare comment stupid ''tzapa'' cate o poza ca sa fie on-topic(cica)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ma si io am warn 20% pt offtopic si nu ma smiorcai atata Si Gilerik ar trebuii sa aiba 90%!!! caci a facut plin de offtopic pe topicu cu poze!(cred ca ala i topicu pt care s-a luat cat mai multe warnuri pt ca i destinat doar pozelor nu si comentariilor) Pai de aia ziceam de gilerik ca merita un warn de 90%. Caci la fiecare comment stupid ''tzapa'' cate o poza ca sa fie on-topic(cica)... Auzi... stii ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate