Vladlx Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 oki...ne vedem atunci in 2008...sarbatori fericite hai bah ca vin si eu cu tine sa imi iau emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 n-am mai mers cu scooteru din noiembrie vreau sa vina primavara visez numai tunning si plimbari cu bajetii eu visez la tunnning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 n-am mai mers cu scooteru din noiembrie vreau sa vina primavara visez numai tunning si plimbari cu bajetii Numai orasul asta e plin de nebuni...ultima plimbare am facut'o ieri 19 decembrie(0-1 grade), totusi ma rezum la 2 iesiri pe saptamana a cate 1 ora cel mult. Pe cand, enduristii bat orasul in fiecare zi...Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 mdea .... inca mai treb sa vopsesc carena .... dar ma apuca dracii ..nu stiu ce sa fac...sau mai dau cu smilgher pe grund (dar imi ia o groaza) ...sau doar sa sterg cu diluant (sa dregresez) si sa vopsesc...... poze mai jos .....dar a 3 a ci ce`a finala se vede faru mai subtire ..pt ca e mai inclinata carena .... si produsu final ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 si produsu final ... A iesit super ma.... nici nu se cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 si produsu final ... Sa te duci la RAR sa vada si ei lentilele negre si farul in alta pozitie Ce te faci cand expira itp-ul, declaratie pe proprie raspundere(vezii unii de pe-aici ) Hai ca a iesit fain! Sa-ti lumineze bine si succes la modificarile viitoare! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Sa te duci la RAR sa vada si ei lentilele negre si farul in alta pozitie Ce te faci cand expira itp-ul, declaratie pe proprie raspundere(vezii unii de pe-aici ) Hai ca a iesit fain! Sa-ti lumineze bine si succes la modificarile viitoare! Bafta! da la noi de ce nu cere ITP si alte porcarii dastea? Chiar ti-a iesit frumos haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 da la noi de ce nu cere ITP si alte porcarii dastea? Chiar ti-a iesit frumos haste nici la mine ... mai bine ... fara atatea complicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) ms all cat despre itp..asa stiam si yo ...ca nu imi cere ) sper ca nu treb sa calc pe la rar..ca am pus`o )) ,dar vreau sa`mi fac un rca...trebuie sa ma duc la rar?? sau sa fac un altfel de inspectie ? Editat Decembrie 21, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ms all cat despre itp..asa stiam si yo ...ca nu imi cere ) sper ca nu treb sa calc pe la rar..ca am pus`o )) ,dar vreau sa`mi fac un rca...trebuie sa ma duc la rar?? sau sa fac un altfel de inspectie ? La rca nu ai nevoie decat de cartea de identitate si talonul parca. Nu ai nici o treaba cu rar-ul Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 La rca nu ai nevoie decat de cartea de identitate si talonul parca. Nu ai nici o treaba cu rar-ul Bafta! perfect --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 10:32 -------------si spatele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 perfect <small>--- Mesaj completat în 23 Dec 2007 10:32 -------------</small><br/>si spatele ... a iesit beleaaaaaaaa gg ../... cand il termini de tot pune poze la " Poze cu scuterele noastre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ia incearca sa scoti aripa ...asa de proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ia incearca sa scoti aripa ...asa de proba Cam asa ar arata fara aripa,dar mai misto ca nu mai are farul sus.Ti-a iesit super scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) ia incearca sa scoti aripa ...asa de proba da m`am gandit ...si sa`i pun numaru` sub rezervor .... dar pana mea il stric .... adik e de munca ...treb sa mut semnalele langa stop ( treb doar sa`i pun becuri) si daca`i dau jos aripa e cam naspa ca ea tine niste fire si o cutie ( nu stiu ce draq e ....cred ca da comanda la aprindere bla bla ) si nu o sa am unde sa le pun ...sau poate o tai ... nu stiu momentan o las asa oricum ms de sfat aaa inca ceva...daca scot aripa ma face varza pe spate daca intru intr`o baltoaca, merg pe ploaie sau prin noroi Editat Decembrie 23, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Cam asa ar arata fara aripa,dar mai misto ca nu mai are farul sus.Ti-a iesit super scuterul eu tot nu am inteles,in poza lifanul concura cu aerox ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 eu tot nu am inteles,in poza lifanul concura cu aerox ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) eu tot nu am inteles,in poza lifanul concura cu aerox ? da... pariu ca a castigat Lifanul .... Editat Decembrie 23, 2007 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) e aproape gata.... mai ramane de modificat instalatia electrica (ca am scos bordu si acolo avea toate imbinarile) , sa tai cele 2 tije de pe ghidon, cu toate ca se pot tine manusile si`n mers , ma oftica faptu ca s`ar putea sa`mi bata faru` in pomi ....dupa ce am pus carena am obs ca bate "drept" paralele cu soseaua ,sau asa cred ...ca nu am putut sa aprind faru`.... si ma oftic ca nu am avut cum sa montez din prima carena si faru (inainte sa chituiesc) sa reglez bine .... in fine sper sa ma insel in privinta asta si pozele ... sper sa va placa Editat Decembrie 23, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 e aproape gata.... mai ramane de modificat instalatia electrica (ca am scos bordu si acolo avea toate imbinarile) , sa tai cele 2 tije de pe ghidon, cu toate ca se pot tine manusile si`n mers , ma oftica faptu ca s`ar putea sa`mi bata faru` in pomi ....dupa ce am pus carena am obs ca bate "drept" paralele cu soseaua ,sau asa cred ...ca nu am putut sa aprind faru`.... si ma oftic ca nu am avut cum sa montez din prima carena si faru (inainte sa chituiesc) sa reglez bine .... in fine sper sa ma insel in privinta asta si pozele ... sper sa va placa wow ce schimbare ...e prea frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 WOW arata bine scuterul tau haste bravo bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) e aproape gata.... mai ramane de modificat instalatia electrica (ca am scos bordu si acolo avea toate imbinarile) , sa tai cele 2 tije de pe ghidon, cu toate ca se pot tine manusile si`n mers , ma oftica faptu ca s`ar putea sa`mi bata faru` in pomi ....dupa ce am pus carena am obs ca bate "drept" paralele cu soseaua ,sau asa cred ...ca nu am putut sa aprind faru`.... si ma oftic ca nu am avut cum sa montez din prima carena si faru (inainte sa chituiesc) sa reglez bine .... in fine sper sa ma insel in privinta asta si pozele ... sper sa va placa Prea frumos,ii mai tragi o vopsea la primavara si e chiar misto. Editat Decembrie 23, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 cred ca e deja trasa super haste...imediat cum am vazut m-am gandit la cum o sa bata farul...in rest e cum reusesti sa vopsesti asa? ca iese perfect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ms all ..daca aia e vopsea calumea yo ma impusc nu o mai vopsesc deloc o las asa ca iar treb sa dau cerenele jos bla bla prea mare bataie de cap vreau sa ma bucur de el ... nu sa stau prin garaje cu el ma oftica faptu ca prin ian o sa`i fac si instalatia si pana atunci sunt limitat in iesirile cu scuteru` chiar daca`i frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 si pozele ... sper sa va placa frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate