HRISTOS Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 salutare, Cateva poze de la petrecere si nu in ultimu rand vreau sa le multumesc celor prezenti pt participare si pt ajutor. http://picasaweb.google.com/11325505242440...387830074381778 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Mijto petrecerea ,mai ales ca i-am batut pe "carnati" la stafeta de bere .La multi ani inca o data Cristi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allleexia Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 super petrecere! la cat mai multe, cel putin asa de reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina31 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Pai, inca o data , apoi...nu are rost sa-ti spun ca m-am simtit bine... stii ca da... A iesit frumos...mai timid la inceput dar suna promitator. Asteptam sa cresteti Haidi pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Super tare fu!! Lupii de la mare multumesc fain pt ospitalitate. La multzi ani si pe aceasta cale "tovarashului" Cristi La cat mai multe si mai mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 Super tare fu!! Lupii de la mare multumesc fain pt ospitalitate. La multzi ani si pe aceasta cale "tovarashului" Cristi La cat mai multe si mai mari! ms mult de urare si ca ne-ati onorat cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Multumesc de invitatie, atmosfera si peisaje super placute , inca o data LA MULTI ANI Cristi ... Am totusi o nelamurire :"Care-i ma asta de langa Fane ?" P.S. Multumesc pentru drumul de intoarcere lui Alex si celor doi homosexuali ... ( mai ales ptr partea de drum judetean) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 bravo baieti...la multi ani cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 eehh, am lipsit dar ti-am zis din timp Hristosule. sper ca ai baut 1 tuica si pt. mine, da? HAI SA NE TRAIESTI SI LA MULTI ANI PRIETENE! TOT CE VREA MUSCHIUL TAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Mijto petrecerea ,mai ales ca i-am batut pe "carnati" la stafeta de bere .La multi ani inca o data Cristi . Silviule...pana si cronometrul era mort de beat...Recunosc...) La multi ani din nou Cristos si la mai multe, a fost genial. Noroc cu pozele mai vad si eu ce am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 P.S. Multumesc pentru drumul de intoarcere lui Alex si celor doi homosexuali ... ( mai ales ptr partea de drum judetean) Cu mare placere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliuscaesar Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 O petrecere reusita din cate imi amintesc. La multi ani Cristi! Am totusi o nelamurire :"Care-i ma asta de langa Fane ?" P.S. Multumesc pentru drumul de intoarcere lui Alex si celor doi homosexuali ... ( mai ales ptr partea de drum judetean) Pentru cunoscatori, langa Fane era Gica de la scularie. Cat despre drumul judetean poate incercam o endureala mai usoara data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redpaul Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 sorry ca am venit cu filmuletele asa tarziu: http://www.youtube.com/user/paul0685?featu...u/2/1UNp1ghe-PI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biggerbest Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Felicitari si la cat mai multe intruniri. Lma bro from another mom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris_catalin Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate