Pannoniachopper Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 I keep it simple, relax. Ba da, va fi aerografiata si eight ball-ul, acum documentez si fac niste schite. Aerograful vreau sa fac in ghost-style, craniu nu pun, ca este putin cam standard. O sa fie o combinatie de Luna (Midnight) si bila neagra + ghost flames in culoarea ,,deep-deep purple''. p.s. Daca referi la pret asa cum este acum motorul, atunci in jur de 900-1000 euro (atat a cerut Basty pe el), dupa modificare, habar n-am. Depinde de munca, de materiale si de aspect, bineinteles. Oricum o sa fie simplu, nu-mi plac accesoriile si kitsch-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Ma apuca schizofrenia: sa-l lasi original sau sa-l faci custom? Mare dilema - fiind atat de vechi mai ca ar merita sa-l restaurezi pana la ultimul surub si sa-l lasi asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Foarte frumos si sunt sigur ca o sa iasa ceva si mai frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 Thanx, incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) si io am in plan sa il fac bobber,dar in genul celor pana in anii 50.adik cu aripa mare pe spate, eventual fata. ghidon drag bar am facut rost.se potrivea unul de festival,dar.... mai imi trebuiesc rotile adica in genul frumusetilor astora: http://www.carlscyclesupply.com/photos.html Editat Octombrie 4, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 Stii tu ceva... P.s. Munca a inceput deja. Uralu a primit un ghidon flyerbar LSL, de 1011 mm latime, acum urmeaza suicide-ul. Curand ma intorc cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Da,dar pune poze cu ce faci! Acum ma apuc si eu.Zilele astea o sa bag flexul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 De unde faci rost de cauciucuri white wall? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 Comanda prin internet. Dar mai gandesc... poate ca va fi prea vintage. Daca as gasi gume oldskool, cu profil inalt, dar nu prea late... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 A venit iarna, am inceput si eu bobberirea. Prima faza era schimbarea ghidonului, acum e gata si gravarea pe chestia aia care acopera aprinderea (help: cum se zice?). Gravarea a facut un amic de al meu, Huni, care face treaba asta si la comanda. Pun doua poze, cel cu crucea de fier stilizat si fara polir va fi pe Ural (evident ), cel cu polir si cu coarne pe Niprul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Comanda prin internet. daca ai gasit undeva whitewall tires toarna repede si fara discutii!!!!!..... (please.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 BELEA....o sa fie ffff frumos cred.oricum era frumos si original spor la treaba, si baga poze, ca si io vreau sa o bobberesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 daca ai gasit undeva whitewall tires toarna repede si fara discutii!!!!!..... (please.) Google: whitewall tires, sau vintage tires. O sa apare muuulte site-uri de producatori, dar cele mai multe sunt pentru automobile, deci iti ia ceva timp sa cauti una care face si pentru motociclete. Eu am gasit vreo 2-3, am scris pe undeva, o sa caut hartia si postez. Thanx, Madcox, o sa vezi, ce bobber o sa am eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 Poze noi despre bobberire, baieti: Rezervorul pregatit pentru vopsire, probarea lampilor de spate, Huni gravare serioasa (inscriptia Plum Brandy Bikers - fratia noastra), si Uralu' cu flyerbarul LSL de 1,10 m lat + marcajele pentru urmele de gloante (vopsite, evident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 Thanx, am gandit si la solutia asta. Oricum, o sa vad cand va fi gata restul. Numa' sa vina primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Poze noi: urma de glont vopsita, si ,,sigla'' motocicletei, crucea de fier stilizata (neterminata inca), + inscriptia You hit me we Hit You pe partea stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Super motocicleta!!! spor in continuare si asfalt uscat!!!!( la primavara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Sa-ti traiasca bijuteria! Sper sa ne vedem in curand la o bere, sa udam motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 Mai e putin si am terminat! Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Ce fain ti-a iesit. Buna ideea cu suicide shift-ul. Bata aia ce vrei sa faci cu ea? LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 suicide shft-ul ala e la marsarrier.....cu bata nu poate face nimic,pt ca e prinsa in surub.hahaha. daca ai da shaua a 2 a jos,ar fi muult mai reusit. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 dintotdeauna a fost frumoasa motoreta.iar la bata poti sa-i pui un fluturas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Scuze de offtopic, dar m-a rugat madcox sa-i micsorez poza din semnatura si singurul loc unde se poate pune un atachment e la posturi (sau asa m-am priceput eu). Dar oricum, tot un bobber este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Imi place BATA aia in mod deosebit.... e frumoasa foc ....sa stapanesti sanatos motorul....si asfalt cat mai uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 @Black, e cutie de M72 nu are mers inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate