OLY Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 si totusi de ce am impresia ca a fost vina lui? oricum.........de-ar fi toti asa norocosi....si fara nic urma de echipament http://www.metacafe.com/watch/160815/a_bike_accident/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 a 2-a, ba nu, a 3-a oara pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 a 2-a, ba nu, a 3-a oara pe forum. cred ca a fost de mai multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 WTF? Pe altii un pic ii atinge si mor si asta inca face tumbe dupa care se ridica. Oare nu ii ceva cascador din asta care se arunca in fata masinii dupa care cere cateva sute de dolari despagubire? Pare un pic prea regizat si totul in regula cu mobristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 avea verde sa treaca ! fii atent dupa cat timp se pun in miscare masinile de pe sensul celalt - stateau la semafor, deci rosu! eu zis ca 4 real si ca nu se mai intalneste cu un asemenea noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 avea verde sa treaca ! fii atent dupa cat timp se pun in miscare masinile de pe sensul celalt - stateau la semafor, deci rosu! eu zis ca 4 real si ca nu se mai intalneste cu un asemenea noroc! asa e ! VACA a trecut pe rosu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Omul chiar a zis la un moment dat "Ce-ai facut pha, n-ai vazut ca-i roshu" sau ceva de genu (de cand nu ma mai uit pe RAI am cam 'ruginit' la capitolul italiana). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate