Sari la conținut

MarÂş de Protest Brăila 26.09.2010


Postări Recomandate

Până la urmă am reuÂşit să ajung la Brăila duminecă Âşi sincer, nu mi'a părut rău. DeÂşi am plecat de dimineață, pe o vreme mohorâtă Âşi cu primii 20 km pe ploaie, restul drumului l'am parcurs pe asfalt uscat. La Buzău m'am întâlnit cu Leaveyou Âşi de acolo ne'am continuat drumul împreună. La intrare în Brăila am fost aÂşteptați de 3 motocicliÂşti care ne'au condus la locul de întrunire de unde am plecat în coloană. Traseul a fost bine ales Âşi s'a desfăÂşurat fără incidente. Am defilat prin tot oraÂşul, în zgomot de motoare, claxoane, rateuri, aplauze Âşi încurajări ale populației.

 

M'a impresionat plăcut organizarea acestui marÂş de protest, mobilizarea unui nr destul de mare de motocicliÂşti (undeva cam la 300), cât Âşi publicul numeros care Âşi'a manifestat simpatia față gestul nostru pe tot parcursul traseului. Am văzut Âşi mulți reporteri cu aparate foto Âşi camere de filmat dar spre marea mea dezamăgire nu am văzut nici un reportaj de la acest eveniment la televiziunile de Âştiri.

 

Pentru cei care nu au venit temându'se de ploaie, le pot spune că vremea a ținut cu noi, a fost soare Âşi cald, Âşi că au pierdut o demonstrație pe cinste, desfăÂşurată exemplar, într'o admosferă plăcută.

 

Cei care au făcut poze, le pot posta aici, împreună cu comentariile lor.

 

Câteva din momentele surprinse de mine de la acest meeting: http://picasaweb.google.com/10058508770193...Braila26102010#

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte frumos realizate pozele

ma regasesc in una dintre ele dar nu asta este important .. este important ca am fost acolo ... respectele mele celor care a-ti venit de la o distanta considerabila

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bravo! ma bucur ca aveti ceva de spus si sper sa continuati actiunea si sa nu lasati lucrurile in favoarea lor.

De o intamplare asemanatoare a avut parte si un bun prieten prin eforie nord cu patronul unei firme de paza care si-a asmutit angajatii pe el pentru un loc de parcare nerezervat.. sunt in judecata...

Acum daca s-au distrat.. javrele astea parca fatate de aceeasi catea... sa plateasca

Nu va lasati induplecati de eventuale promisiuni sau amenintari si mergeti cat se poate de departe pentru a-i pedepsi pentru ca merita!

Din pacate e plina Romania de astfel de scursuri care abuzeaza de tot ce le iese in cale .. se cred superiori intr-o lume in care ei nu prea au ce cauta..

Multa bafta! si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...