maryusmaryus Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Salutari. Ar fi misto sa fie si asta la Important Topics. Nu stiu dak sunt cateva la noi in tara, dar daca sunt, stau ascunse. As detine yo una dak as avea finante, si binenteles sa o gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Extraordinara motocicleta ! Motorul asta il am intr-o carte ungureasca veche, despre tehnica in industria moto de prin anii 60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Interesanta schita din poza de mai sus. Nu stiam ca au schimbat biela/ele. Presupun ca e vorba de vreun upgrade. Din cate stiam motorul era asa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Frumos motor per ansamblu....Dar tot o data si foarte evoluat la vremea lui(cred ).....O fi la noi asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca asta e frumos........sa-mi spui ce parere ai despre motorul asta (proiectarea lui a inceput inca din anii '20 si a echipat cateva tipuri de motociclete si masini printre care NSU, Suzki, noile Mazda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Super tare!!!Anii 20???Incredibil.... .....Banuiesc ca e vorba de pistonu ROTATIV nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Hm.....Si cu ce e mai bun???Ce plusuri are??Fata de cel conventional??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Iti spun doar 2 lipsuri : trepidatii, zgomot. Wankel se numeste motorul. Editat Octombrie 6, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Iti spun doar 2 lipsuri : trepidatii, zgomot.Wankel se numeste motorul. Tare faza......Banuiesc ca cresc si performantele dar scade fiabilitatea........Asta am vazut de la TOP GEAR ca Mazda ar fi mai putin fiabila si ca motorul are o viata mai scurta decat cele conventionale.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Intr-adevar motorul are viata mai scurta decat celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salve.Un putregai incomplet de prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Salve.Un putregai incomplet de prin garaj. s-ar putea sa ma insel, dar ce ai tu acolo pare sa fie un motor csepel, de provenientza ungureasca. Oricum este similar cu cel de puch. Inca un producator care a folosit tipul asta de motor este TWN (Triumph Werke Nuremberg) diferenta este ca la TWN cilindri erau dispusi transversal si ambielajul avea doua fusuri manetoane cu biele separate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Iti spun doar 2 lipsuri : trepidatii, zgomot.Wankel se numeste motorul. si cuplu,dupa care inertie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Am gasit o motocicleta de tipul asta in Franta de vanzare cu 500 de euro. Este functionala si are acte. Si cand ma gandesc ca in Romania se vand ijurile si simsonurile cu 500 de euro..unele chiar rau cazute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate