SILVIU.C Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Am trimis si eu luna trecuta un mail la redactie cu anuntul meu si nu mi-a aparut anuntul.Am inteles ca anunturile se dau in masura spatiului disponibil ,dar am trimis anuntul destul de devreme(de altfel in Moto-Life a aparut anuntul). Ce se intampla?!...luna asta a trecut ,sa il mai trimit odata sa apara pt luna septembrie sau ramane valabil cel trimis atunci? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Se "deranjeaza" sa-mi raspunda si mie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 sal. Anunturile pe care le primesc sunt introduse in ordinea in care sosesc. Din pacate spatiul este limitat iar ce nu mai incape este transferat pentru numarul urmator. Fie nu s-a primit anuntul, fie se afla printre cele care vor intra in urmatorul nr. Una din doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Ok ,multam .Deci ,sa mai incerc sa-l trimit odata pt luna in curs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Preferabil sa-l trimiti direct pe adresa mea, pana maine: filip.pitaru [@] motorpresse.ro cu datele complete + o poza de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Ti-am trimis.L-ai primit?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 Luna asta ,trimis iarasi si trimis si mesaj privat personal tie ,demostene si....NIMIC ,nici urma de anunt .Pot sa intreb ,de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 de cand a plecat dl. nastase nu prea mai intra oamenii de la um aici.... am vazut ca nu apare nici topicul cu numarul nou, desi a aparut pe piata de ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Luna asta ,trimis iarasi si trimis si mesaj privat personal tie ,demostene si....NIMIC ,nici urma de anunt .Pot sa intreb ,de ce? si eu la fel PS: daca nici in urmatorul nr. nu-mi apare, in semn de protest nu mai cumpar urmatoarele 3 numere (stiu ca doare pe cineva in fund, dar macar ma simt eu mai bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Poate se va "deranja" cineva si o sa ne lumineze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate