Ares323 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Se da: CBR 900 din 1995 km la bord 41000 . Apare o bataie la motor incepand de la ~7000 rpm numai in sarcina si in special in rampa. In ralanti bataia nu se aude si nici daca turez motorul pe loc, oricat l-as brusca chiar si pana la 10.000 rpm. Bataia nu se aude la turat motorul brusc pe loc numai in sarcina si la turatii mari. Mentiuni : Lant ok, pinioane ok, patine lant ok, rulmenti roata fata spate noi, bucsi furca spate ok, bucse triunghi ok,fixare toba ok, inele etansare evacuare galerie noi, suporti motor stransi, ulei Castrol RS4T 10-50 la ~4000 km, bujii 4000 km, carburatoare sincronizate, folosesc numai benzina fara plumb de 100, CV functioneaza ok. Teoretic un cuzinet de biela ar trebui sa sune si la turat brusc motorul pe loc dar poate este si o exceptie. Nu e caz de intanzator lant distributie deoarece s-ar manifesta si la mersul in gol. Poate aveti si voi niste idei ca mi groaza sa desfac motorul acum. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Se da: CBR 900 din 1995 km la bord 41000 . Apare o bataie la motor incepand de la ~7000 rpm numai in sarcina si in special in rampa. In ralanti bataia nu se aude si nici daca turez motorul pe loc, oricat l-as brusca chiar si pana la 10.000 rpm. Bataia nu se aude la turat motorul brusc pe loc numai in sarcina si la turatii mari. Mentiuni : Lant ok, pinioane ok, patine lant ok, rulmenti roata fata spate noi, bucsi furca spate ok, bucse triunghi ok,fixare toba ok, inele etansare evacuare galerie noi, suporti motor stransi, ulei Castrol RS4T 10-50 la ~4000 km, bujii 4000 km, carburatoare sincronizate, folosesc numai benzina fara plumb de 100, CV functioneaza ok. Teoretic un cuzinet de biela ar trebui sa sune si la turat brusc motorul pe loc dar poate este si o exceptie. Nu e caz de intanzator lant distributie deoarece s-ar manifesta si la mersul in gol. Poate aveti si voi niste idei ca mi groaza sa desfac motorul acum. Merci. e posibil sa fie lantul de distribuite...nu se manifesta doar la gol de cele mai multe ori bate pe deceleratie , dar e posibil sa fie si pe acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Nu prea pot spune ceva in cunostinta de cauza, dar observ ca in gol vorbesti numai de turat brusc. Ma gindesc sa-l turezi in gol da usurel si sa mentii turatia aia de 7-8k citeva secunde (5-10) ca poate atunci s-o auzi zgomotu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 L-am turat in gol in toate felurile si nu se aude numai in sarcina. L-am tinut la 8.000 rpm constant si nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 S-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 .... si ce a fost? ne lasi asa in suspans? rautate mica ce esti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Ares zii si tu aici ce o avut pana la urma poate mai pateste careva in viitorul apropiata acceasi treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 eu nu ma pot odihni acum de curiozitate spunene ce a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Aloo? Cum s-a rezolvat?!! Nu ne lasa in aer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Aloo? Cum s-a rezolvat?!! Nu ne lasa in aer! cre'ca un greier pe care'l supara zgomotu' motorului turat >8000rpm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Dau muzica mai tare in casti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Dau muzica mai tare in casti Super tare si daca se buleste cu totul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) Schimbat ieri uleiul , OMW 10W 50 , scos la o tura scurta prin oras, nu mai bate. Scos motorul azi pana la Turda, 30 km , turat in draci, nu mai bate. Motorul merge mai fin, cutia e mult mai linistita, zgomotul a scazut foarte mult la cutia viteze, nu mai face galagie in frana de motor. Pe de alta parte motorul trage mai bine, acuma poate fi si din cauza temperaturii mai scazute. Poate nu se mai incalzeste uleiul asa tare sa mai bata motorul, sper sa ma insel. Maine daca e cald il scot la o tura mai lunga si va tin la curent. Nu imi vine sa cred ca uleiul Castrol RS 4T 10W 50 la 4000 km sa fie terminat....mai poate fi o treaba sa nu fi avut 1000 km uleiul cand am luat motorul Editat Septembrie 1, 2006 de Ares323 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Sa inteleg ca tu ai cumparat motoru l-ai crezut pe vanzatorul care a spus ca l-a schimbat de doar 1000 km ? In cazul asta poate ar fi bine sa mai verifici si filtrul de aer. Sa nu ai surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Cel mai bine ar fi sa bagi si un aditiv sau ceva de genul in motor.Daca este deja joc format in locul unde se auzea bataia,uleiul nou care este si mai gros nu face decat sa reduca frecarea si zgomotul,dar uzura a ramas.....cel mai bine ar fi sa eviti sa suprasoliciti motorul dak vrei sa aiba o viatza cat mai lunga..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Cred ca mai degraba o sa ai probleme cu cuzinetii de biela sau de palier ,zgomotul a disparut din cauza uleiului mai vascos pe care l-ai pus. dar jocul inca nu l-ai rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate