Sari la conținut

Super Naked - Big Mammas

Fester
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 147
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

B-kingul a fost redesenat in detalii pt a-l adapta noilor tendinte .... ca de' nu puteau sa il lase ca se depusese un praf, in cei sase ani ...

Cred ca daca nu va fi chiar asa cum l-au scos pe asta (desi ei asa spun) va diferi foarte putin

io sper intr-un raspuns ferm din partea "fratilor" de la kawa (sa dezbrace si ei ZZ-Rul de 1400)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca urmatorul super naked va fi...paradoxal.. yamaha v-max.asta daca pastreaza liniile de design din prototipul aactual

V-max nu este un supernaked ci un power cruiser...

e ca si cum ai compara un Ferrarri Modena cu un Bently Continental ... ca doar au cam aceeasi putere

sau ca si cum ai spune ca Hayabusa este mai buna decat GSXR1000 pt ca are mai multi cai ...

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Frumos B-King-ul! Pacat ca (din poze) i-au pus pe spate pneu de 190-200! In varianta initiala era cu pneu de 240 si arata mult mai rau! Cred ca din spate o sa arate penibil cu evacuarile enorme si pneul o sa para de bicicleta!

Parerea mea: Nu cred ca cei de la Kawasaki o sa dezbrace zzr-ul ca sa faca un super naked... am vazut ca l--au imbracat mai gros ca un GT:

http://www.motorcycledaily.com/23september06_concours.htm

... cred ca ma multumesc cu noul Z1000! :)

Editat de Flipper
Link spre comentariu

Frumos B-King-ul! Pacat ca (din poze) i-au pus pe spate pneu de 190-200! In varianta initiala era cu pneu de 240 si arata mult mai rau! Cred ca din spate o sa arate penibil cu evacuarile enorme si pneul o sa para de bicicleta!

Parerea mea: Nu cred ca cei de la Kawasaki o sa dezbrace zzr-ul ca sa faca un super naked... am vazut ca l--au imbracat mai gros ca un GT:

http://www.motorcycledaily.com/23september06_concours.htm

... cred ca ma multumesc cu noul Z1000! :)

exista posibilitatea, deci avem motive sa speram ... :D

am vazut ca verzii vor sa rupa gura targului cu orice pret

si noul ZET e tare rau de tot (mai ales cu niste tobe mai "modeste")

Link spre comentariu

V-max nu este un supernaked ci un power cruiser...

e ca si cum ai compara un Ferrarri Modena cu un Bently Continental ... ca doar au cam aceeasi putere

sau ca si cum ai spune ca Hayabusa este mai buna decat GSXR1000 pt ca are mai multi cai ...

tocmai acesta este paradoxul...ai vazut noul concept yamaha v-max?aduce mai mult cu un naked decat cu un cruiser.

Link spre comentariu

tocmai acesta este paradoxul...ai vazut noul concept yamaha v-max?aduce mai mult cu un naked decat cu un cruiser.

daca te referi doar la aspectul hi-tec, ai dreptate dar pune tu o motocicleta de 1600 mm ampatament si sa la 700mm langa un speed triple (1400mm ampatament si 800 mm la sa) si s-ar putea sa dea cu rest

mai sunt multe chestii depinde ce intelegi tu prin naked ... daca e asa si Harley Sportster 883 e un naked

sau V-ROD si totusi ....

Link spre comentariu

daca te referi doar la aspectul hi-tec, ai dreptate dar pune tu o motocicleta de 1600 mm ampatament si sa la 700mm langa un speed triple (1400mm ampatament si 800 mm la sa) si s-ar putea sa dea cu rest

mai sunt multe chestii depinde ce intelegi tu prin naked ... daca e asa si Harley Sportster 883 e un naked

sau V-ROD si totusi ....

Sportster 883 e naked...? V-Rod naked? Hai sa nu ne batem joc... de categoria naked. :)

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Dar Breva de 1100?

Dupa mine un naked tre sa si sune bine....De aia prefer V-twin....

post-2175-1162674074_thumb.jpg

post-2175-1162674163_thumb.jpg

Link spre comentariu

v rod v max ul actual etc sunt techno cruisere.insa noul concept v max seamana din profil mai mult cu griso sau breva decat cu un cruiser.sa vedem ce o sa iasa

te-ai uitat la inaltimea seii??

dar la pozitia scaritelor?

ti se pare asemanatoare cu Breva?

Link spre comentariu

:D Vmax (n-o spun doar eu) e de fapt o "clasa in sine", un motor greu de incadrat intr-o anume categorie (multi nici n-au habar ca-i Yamaha, cred ca-i o marca :) - pe bune...). Poate ca acum ar fi un power-cruiser, in 1985 insa nu era de nici unele. Oricum, termenul "naked" defineste doar formal o clasa, cuvantul in sine n-are prea multa relevantza, "la nudul gol" :) fiind atitea si-atitea motoare...

:cheers:

Link spre comentariu

:D Vmax (n-o spun doar eu) e de fapt o "clasa in sine", un motor greu de incadrat intr-o anume categorie (multi nici n-au habar ca-i Yamaha, cred ca-i o marca :) - pe bune...). Poate ca acum ar fi un power-cruiser, in 1985 insa nu era de nici unele. Oricum, termenul "naked" defineste doar formal o clasa, cuvantul in sine n-are prea multa relevantza, "la nudul gol" :) fiind atitea si-atitea motoare...

:cheers:

Eu as incadra V-Max-ul la Muscle Bikes/Super Bikes impreuna cu Kawsaki Z1,Honda CBX 1000,etc.Mi se pare ce mai buna descriere.

Link spre comentariu

Eu as incadra V-Max-ul la Muscle Bikes/Super Bikes impreuna cu Kawsaki Z1,Honda CBX 1000,etc.Mi se pare ce mai buna descriere.

si de ce nu in aceeasi categorie cu Gixxerul de 750 ca tot au cam aceeai putere :cheers:

:) Vmax (n-o spun doar eu) e de fapt o "clasa in sine", un motor greu de incadrat intr-o anume categorie (multi nici n-au habar ca-i Yamaha, cred ca-i o marca :) - pe bune...). Poate ca acum ar fi un power-cruiser, in 1985 insa nu era de nici unele. Oricum, termenul "naked" defineste doar formal o clasa, cuvantul in sine n-are prea multa relevantza, "la nudul gol" :D fiind atitea si-atitea motoare...

:)

termenul naked este cat se poate de clar... defineste o categorie de motociclete cu tenta sportiva lipsite de carenaj si cu o pozitie de pilotaj adaptata rulajului mai degraba stradal decat "racing"

daca vrem sa polemizam... putem spune ca majoritatea motocicletelor sunt mai naked asa... ca la toate se vede toba... o baterie de caburatoare... cateva aripioare de racire... sau, de ce nu, funduletul...

Naked e Naked asa cum supersport e supersport... si cross e cross (ca tot veni vorba de motociclete dezbracate)

Link spre comentariu

si de ce nu in aceeasi categorie cu Gixxerul de 750 ca tot au cam aceeai putere :cheers:

termenul naked este cat se poate de clar... defineste o categorie de motociclete cu tenta sportiva lipsite de carenaj si cu o pozitie de pilotaj adaptata rulajului mai degraba stradal decat "racing"

daca vrem sa polemizam... putem spune ca majoritatea motocicletelor sunt mai naked asa... ca la toate se vede toba... o baterie de caburatoare... cateva aripioare de racire... sau, de ce nu, funduletul...

Naked e Naked asa cum supersport e supersport... si cross e cross (ca tot veni vorba de motociclete dezbracate)

Ma refeream in contextul anilor in care aceasta motocicleta a aparut.In `84 daca nu ma insel ...nu?Si cred ca sti foarte bine la ce ma refeream...sau nu...Am spus Muscle bike/Superbike nu naked.In acea perioada Muscle bike-urile erau in general naked si putine.Daca in ziua de azi o motocicleta supersport de 750cc a ajuns sa aiba aceiasi putere cu o motocicleta de peste 1000cc din anii 70-80 nu inseamna ca acele motociclete nu erau Muscle bikes in acea perioada.De altfel V-Max-ul a fost intotdeauna caracterizata si bagata in aceasta categorie de catre experti.Nu incerc sa incadrez motocicleta asta undeva,doar mi-am dat cu parerea.Dar eu nu prea vad rostul exemplului cu Gixxerul. :)

Link spre comentariu

Ma refeream in contextul anilor in care aceasta motocicleta a aparut.In `84 daca nu ma insel ...nu?Si cred ca sti foarte bine la ce ma refeream...sau nu...Am spus Muscle bike/Superbike nu naked.In acea perioada Muscle bike-urile erau in general naked si putine.Daca in ziua de azi o motocicleta supersport de 750cc a ajuns sa aiba aceiasi putere cu o motocicleta de peste 1000cc din anii 70-80 nu inseamna ca acele motociclete nu erau Muscle bikes in acea perioada.De altfel V-Max-ul a fost intotdeauna caracterizata si bagata in aceasta categorie de catre experti.Nu incerc sa incadrez motocicleta asta undeva,doar mi-am dat cu parerea.Dar eu nu prea vad rostul exemplului cu Gixxerul. :cheers:

vrei sa ne pierdem in discutii...

nu vb de putere neaparat ci de pozitie de pilotaj, dimensiuni, geometrie, mase,

V-max e un model de nisa... inca de la inceput a fost, nu este un cruiser, dar in nici un caz nu este o motocicleta naked... acu' fiecare are propria parere... si io nu tin cu tot dinadinsul sa te ajut pe tine sa distingi corect intre un naked si un power-cruiser... (musclebike nu este tocmai o categorie)

daca tii neaparat poti sa consideri ca e un supersport... e treaba ta

revenind la discutia initiala... apare un nou naked de cilindree medie... Aprilia Naked 750

Link spre comentariu

vrei sa ne pierdem in discutii...

nu vb de putere neaparat ci de pozitie de pilotaj, dimensiuni, geometrie, mase,

V-max e un model de nisa... inca de la inceput a fost, nu este un cruiser, dar in nici un caz nu este o motocicleta naked... acu' fiecare are propria parere... si io nu tin cu tot dinadinsul sa te ajut pe tine sa distingi corect intre un naked si un power-cruiser... (musclebike nu este tocmai o categorie)

daca tii neaparat poti sa consideri ca e un supersport... e treaba ta

revenind la discutia initiala... apare un nou naked de cilindree medie... Aprilia Naked 750

Nevermind... :cheers:

Link spre comentariu