vladdygo Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Mesaj completat http://www.ghyka.com/Familles/Cantacuzino/Cantacuzino.htm http://www.jurnalul.ro/stire-reportaj/micu...tru-112793.html Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Plansee: Pardoseala... Mesaj completat Cosul de fum oare ce s-a intamplat cu noi? la piscina fierul din castelul de apa a rezistat Mesaj completat macar nunti sa se mai faca daca altceva nu se face toamna in curte Mesaj completat un caine pe podul de piatra Mesaj completat si mobrele Mesaj completat -------- rog un moderator sa corecteze titlul: in loc de Folresti este Floresti [ms Victor] ------- Mesaj completat -------- rog un moderator sa corecteze titlul: in loc de Folresti este Floresti [ms Victor] ------- Mesaj completat Locatia: ce mai e de vizitat am pus pe harta http://www.informatiaprahovei.ro/index.php...int=1&page= in alte tari ce nu au mai nimic, iau un exemplu la intamplare: Belgia. Niste castele placide sunt promovate prin mii de brosuri. La noi se fura caramida din ele...si se da mai multa atentie celor construite de straini. E anormal ca biserica din Densus sau Sarmisegetuza sa fie realmente necunoscute si sa vedem promovate branul, sau altele, chiar si cu acea promovare chicioasa. Un loc fain in care se mananca f bine in zona (servicii + calitate f bune, preturi rezonabile, poate mari pt unii): restaurantul Regina Noptii: si pt ca e la moda, cateva prelucrari HDR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Frumoase poze! Construcția respectivă de la FloreÂşti a aparținut lui Gheorghe Grigore Cantacuzino zis Nababul, un mare boier român de la sf sec XIX Âşi începutul sec XX Âşi a fost făcută după planurile Palatului Trianon de la Versailles, de unde i se trage Âşi numele. Păcat că indolența tipic românească a lăsat ca palatul respectiv să ajungă în starea deplorabilă de azi. Cât despre Regina Nopții, cunoaÂştem , fac o ciorbă de burtă f bună acolo, dar te asigur că sunt locuri în apropiere unde se mănâncă Âşi mai bine Editat Noiembrie 1, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Foarte faine pozele. Studiate. Ai avut si lumina faina, cromatica toamnei e bine pusa in evidenta. Spune-mi te rog ce "borcan" (obiectiv) cu distanta focala asa mare si totusi luminos ai pe 450? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Trist,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 si pt ca e la moda, cateva prelucrari HDR Scuze daca stric magia, dar numai HDR nu e. E un high contrast mai degraba. In rest, foarte frumos locul si restul pozelor arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) [..] sunt locuri în apropiere unde se mănâncă Âşi mai bine poy spune unde ! Mesaj completat Spune-mi te rog ce "borcan" (obiectiv) cu distanta focala asa mare si totusi luminos ai pe 450? la mine am avut atunci doar 55-250 f/4-5.6IS, da m-am descurcat imi venea sa ma zgarii pe oki ca lasasem wide-ul acasa, si mi-a fo jena sa imprimut de la fotografii de nunti prezenti atunci in zona. acum regret, as fi tras ceva mai klumea cerum iar n-a fost de partea mea, nu era nici un nor dar un frig...brr brr Mesaj completat Trist,,, regret ca esti trist Mesaj completat Scuze daca stric magia, dar numai HDR nu e. E un high contrast mai degraba.In rest, foarte frumos locul si restul pozelor arata bine. nu e nici o magie orice critica e binevenita, dar totusi e un hdr, cam exagerat ce-i drept, scopul sper sa fi fost atins. poza ce o voi pastra insa dintre toate este asta: mi-e greu sa-i pun un titlu scurt. gandesc ca D-na Cantacuzino, impietrita, ar spune incontinuu:' Doamne ce s-a intamplat cu noi?! ce se intampla cu noi? Editat Noiembrie 6, 2010 de vladdygo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 in alte tari ce nu au mai nimic, iau un exemplu la intamplare: Belgia. Niste castele placide sunt promovate prin mii de brosuri. Este adevarat. Noi, romanii, nu avem castele placide precum sunt o droaie in alte tari ca de exemplu (luat la intamplare): Belgia. Si asta pentru simplu motiv ca romanii nu au castele de fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Citind topicul asta, am ajuns sa ajung si eu azi acolo. Intr-adevar, e trist sa vezi ce a ramas dintr-o bijuterie arhitectonica. Ce e interesant e ca intalnesti indicatoare care te duc pana la ruine, ruinele sunt frumos luminate, dar atat. Nu se face nimic ca macar in aceasta stare sa se pastreze fatada. Peste cativa ani pobabil ca vor dispare si restul de ziduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate