robert bk350 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) cine stie ceva date despre acest motor diesel.ar fi interesant de montat pe un dnepr sau ural.gen moto guzzi. am un prieten care are un golf 2 ....1.6 diesel si numai ulei de gatit de pe la fast fooduri baga in rezervor si imi e ciuda as baga si eu ulei de gatit in nipru Mesaj completat http://www.multi-board.com/board/index.php...;threadID=26943 ceva de genu.dar motorasul nu e ca si asta Editat Octombrie 24, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 cine stie ceva date despre acest motor diesel.ar fi interesant de montat pe un dnepr sau ural.gen moto guzzi. am un prieten care are un golf 2 ....1.6 diesel si numai ulei de gatit de pe la fast fooduri baga in rezervor si imi e ciuda as baga si eu ulei de gatit in nipru Mesaj completat http://www.multi-board.com/board/index.php...;threadID=26943 ceva de genu.dar motorasul nu e ca si asta sal...motorul pe care il arati este de IFA multicar L22,au fost multe prin tara prin ani 70-80 dupa care a aparut L25 in 4cilindri ,era cel cu cabina pe jumatete,au fost foarte multe in industria alimentara . Mesaj completat cine stie ceva date despre acest motor diesel.ar fi interesant de montat pe un dnepr sau ural.gen moto guzzi. am un prieten care are un golf 2 ....1.6 diesel si numai ulei de gatit de pe la fast fooduri baga in rezervor si imi e ciuda as baga si eu ulei de gatit in nipru Mesaj completat http://www.multi-board.com/board/index.php...;threadID=26943 ceva de genu.dar motorasul nu e ca si asta sal...motorul pe care il arati este de IFA multicar L22,au fost multe prin tara prin ani 70-80 dupa care a aparut L25 in 4cilindri ,era cel cu cabina pe jumatete,au fost foarte multe in industria alimentara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 24, 2010 Autor Share Postat Octombrie 24, 2010 am gasit tot pe iutub. multicar M 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 am gasit tot pe iutub. multicar M 22 Strajnic munceste micutul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 si eu care nu dadeam nici cea mai mica atentie acestei masinute,de care stiam ca e facuta in romania.ca sa vezi.....ifa.cam f multe au facut in fabrica asta. nu stiu cum,dar incerc sa fac rost de un motoras de asta sa il bag intr-un cadru de nipru,si sa torn ulei de gatit in rezervor.de ciuda.asta mai incolo.am 2 proiecte de finalizat,si nu vad cum fac rost de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Ai tu obsesia asta... sa torni ulei de gatit in el! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Robert, crezi ca se poate pune un motor de nipru pe un cadru de nipru? O fii multa munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Ai tu obsesia asta... sa torni ulei de gatit in el!Spor! da.am tot felu de idei ciudate.dar in majoritatea cazurilor imi trece dupa o vreme mai ales daca beau apa rece din fantana Editat Octombrie 25, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Si io vreu un motor din-asta, oare s-or mai gasi pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) sal! uite aici variante diesel care ar merge cred si pe moto, dar preturile o sa va supere rau! http://www.alfastartm.ro/motoare_1013.htm Editat Octombrie 27, 2010 de piticutz4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Preturile nu apar,cred ca le este rusine cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Trebuie sa vezi si ce turatie are un astfel de motor; risti sa nu mergi cu cutia de viteze pe care o ai pe Dnepr cu mai mult de 40 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Preturile nu apar,cred ca le este rusine cu ele. sal! am intrebat yo! si... nu vreau sa-ti stric ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Eu am motorul asta pe motocultor: http://www.alfastartm.ro/lombardini-15ld350-diesel_479.html ,si sunt foarte multumit,dar pe Nipru io zic ca ar fi indicat unul cu 2 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 superb, pur si simplu suberb... motoarele Lombardini sunt extraordinar de scumper sunt italienesti...m-am intersat de ei pe net. Produc de prin 1900 parca... un motor de 30-40 de cai raci cu lichid diesel e in jur de 5000E.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) cam asa arata Editat Octombrie 28, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 e catamai masinaria, daca te tranteste aia ai toate sansele sa iti rupa cateva oase, cam cate kg are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) eu is de parere,ca,cu bicicleta poti face mai mare paguba la scheletul uman,daca f..ti o tranta sanatoasa. acuma ori de dam pe motoare,ori facem acrobatii stupide. kg nu stiu cat ar avea.e doar o idee de a pune motor diesel pe bike. Editat Octombrie 29, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Greu de imaginat ce se intampla cu cadrul si suspensia la trepidatiile mari ale dieselului si alternatorul cred ca este subacvatic deoarece cam toata apa de la roata fata cam sare pe alternator . Despre aspect n-am cuvinte Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 iete motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 iete motoru... E de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 motorul se poate reduce din dimensiuni.de exemplu alternatorul ( poza jos,incercuit cu albastru ) se poate inlocui cu unul de moto,dimensiuni mai mici. oare nu stiu cineva , ce o fi piesa incercuita cu rosu? si cred ca mai sunt anumite piese,la care se poate renunta sau inlocui cu altele de mai mici dimensiuni si mai de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 http://www.keletagro.hu/produsele-noastre/...tractor-engines uite niste idei rezonabile zic eu de la vecini. eu vreau pt un atv rusesc un motor diesel de 15-20 CP. daca vorbiti cu vecini anuntati-ma si pe mine de cum decurge tranzactia. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) dupa o cercetare pe net,am gasit ce e piesa de care am intrebat.e filtru de ulei (centripeta ).deci si piesa aceea urata si mare , cred ca se poate inlocui cu un filtru normal de ulei. http://gimptutorials.com/video/hs1mzNLKXmo...oil-filter.html Editat Noiembrie 2, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Din link: Really good diesels and ship diesels all have them( bigger of course- they are in the nature of a by pass filter- not the primary filter They will clean down to a fraction of a micron. Leave your oil looking clean if working right. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate