V-FOUR Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Planuiam de mai mult timp un tur al Romaniei si in sfarsit l-am realizat, protagonistii au fost Lolo calare pe un Ij din 61,Cristi - Jupiter 4,Piri - Mz Etz 250,Roscovanu - Suzuki Gsx750,Adelin - Honda VF500F,Bodi - Honda Cx500E,Sigi - Suzuki Gs500,Adi - Honda VF500F2 toti membrii Wild Riders Am plecat din Timisoara spre Pestera Ursilor - Stana de Vale- Baraj Lesu - Baraj Dragan - Lacul Firiza - Cimitirul Vesel din Sapanta - Borsa - Falticeni - un tur al manastirilor din Moldova - Cheile Bicazului - Festivalul moto de la Gheorgheni - Miercurea Ciuc - Comanesti - Constanta - Costinesti si revenirea spre casa Constanta - Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva - Timisoara traseu parcurs intr-o singura zi(in jur de 900km) Spre bucuria noastra motocicletele au mers fara probleme majore, inclusiv batranul Ij care spera sa se pensioneze anul trecut dupa ce a parcurs Transfagaraseanul, dar se pare ca acum dupa ce a vazut si marea Lolo il va pune la loc de cinste.....sau poate nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 bravo, uite ca mai sunt comuniste pe sosele ijul batran e facut sa mergi la drum lung. Mai mult ma mira jupiterul ca a tinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Culmea... Jupiterul e singurul care a facut pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 3200 km cu ij-ul Al meu se strica tot la 300-400 km Respect pentru treaba asta Si pozele sunt superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 3200 km cu ij-ul Al se strica tot la 300-400 km zici tu eu am peste 10 mii anul asta(dreaq stie exact, saptamana trecuta 800, sapt asta 250 in 5 zile si numai asa ca vre-o mie pe luna o fac numai pana la munca si inapoi, 3 drumuri la mare pana acum, etc), peste jumate in regim urban si am schimbat doar consumabile (2 cabluri, 2 lanturi cate unul din fiecare si astea erau alea cu care am luat moto acum 4 ani) tot ij din 61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 zici tu eu am peste 10 mii anul asta(dreaq stie exact, saptamana trecuta 800, sapt asta 250 in 5 zile si numai asa ca vre-o mie pe luna o fac numai pana la munca si inapoi, 3 drumuri la mare pana acum, etc), peste jumate in regim urban si am schimbat doar consumabile (2 cabluri, 2 lanturi cate unul din fiecare si astea erau alea cu care am luat moto acum 4 ani) tot ij din 61 Am gresit mai sus,acum am corectat.Nush cum de va tine pe voi atat,adevarul e ca l-am cam forjat de s-au desprins suruburi de pe el.Sa mai faci 10.000 fara reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Excelent turul. Adevarul este ca atunci cind ai doar un numar limitat de zile la dispozitie nu mai stii cum sa-ti faci traseul, sa ajungi peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 Si Ij-ul nostru a pierdut un surub care tinea portbagajul si s-au slabit suportii motor dar problema a fost rezolvata usor chiar in parcarea de la Manastirea Putna, consumul de benzina a fost in jur de 3,8 - 4%, insa recordul absolut il detine Piri cu ETZ-ul care a consumat si 3,2%(majoritatea km fiind parcursi pe autostrada) desigur media fiind undeva la 3,6%,Gs-ul 3,6%,cela trei Honde au avut un consum asemanator media fiind in jur de 5,2% iar recordul negativ in detine GSX-ul care din cauza carburatoarelor dereglate a consumat in jur de 7% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 bravo, man, regret k nu ne-am intersectat la gheorghieni, la o bere, am pus cortul pe torentiala chiar langa o gaska cu nr. de TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Poate eram chiar noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 bravo.....ca focu` !!! nimic nu se compara....cu o asa....excursie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPURTZI Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Jos casca!..n-am cuvinte.Minunat tur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 O stire de ultima ora : Ij-ul nu se retrage , mai trebuie sa mearga anul viitor la Festivalul de la Mako Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate