petcudan55 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Deschid acest topic dedicat turelor făcute cu motociclete clasice. Sunt uimit ori de câte ori ies cu MZ-ul, de respectul pe care mi-l acordă participanții la trafic. Reduc viteza, se scotocesc după aparate foto sau telefoane, să imortalizeze "arătarea". Semne Âşi claxoane de admirație, Âşi doar câteva injurii din partea taximetriÂştilor grăbiți. Cel mai mult însă, îmi plac reacțiile pietonilor. Ieri pe DN 1, în drum spre circuitul de motocross de la Măgureni unde a avut loc un concurs amical, au făcut poze turiÂştii din 2 autocare. Se vede pe film un autocar care a stat kilometri buni în spatele nostru. A fost o zi superbă de toamnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Yngwie Malmsteen-Blue (faina piesa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 zundapp pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 eu unul astept cu nerabdare si un film pe zi...in afara de motor si o silueta nu prea se vede nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Misterul continua, de aia se vede doar silueta. Am facut filmulete azi, o sa le postez pe blog maine cel mai probabil. Mesaj completat motodeepoca Master, poate te multumeste cat de cat asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 11, 2010 Autor Share Postat Decembrie 11, 2010 Se pare că nu prea se plimbă nimeni cu clasicele prin România. Topicul se poate șterge. Așa ne trebuie, dacă n-am fost cuminți. Bănuiam eu că suntem mai mult o comunitate de teoreticieni și gargaragii, decât niște oameni de acțiune. Teoria ca teoria, însă practica ne omoară. Pentru toată lumea, toate cele bune în noul an. Pentru clasice nu contează, asfaltul poate fi și ud. Sărbători fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Nu se sterge nici un topic si nu am observat nici un post off-topic care sa va determine sa ii numiti pe restul userilor gargaragii,poate trebuie sa luati ceva pauza de plimbat. Asfalt ud si Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Se pare că nu prea se plimbă nimeni cu clasicele prin România. Topicul se poate șterge. Așa ne trebuie, dacă n-am fost cuminți. Bănuiam eu că suntem mai mult o comunitate de teoreticieni și gargaragii, decât niște oameni de acțiune. Teoria ca teoria, însă practica ne omoară. Pentru toată lumea, toate cele bune în noul an. Pentru clasice nu contează, asfaltul poate fi și ud. Sărbători fericite! poate ca cine se plimba cu mz ul sau alta clasica nu iubeste aparatul foto sau de filmat atat de mult pe cat isi iubeste fierul sus cu topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2011 poate ca cine se plimba cu mz ul sau alta clasica nu iubeste aparatul foto sau de filmat atat de mult pe cat isi iubeste fierulsus cu topicul asta. Pozele de mai sus fac parte dintr-un film pe care l-am prezentat în iunie 2010, la cursul festiv de absolvire al studenților de la facultatea de foraj. A avut ca temă "Invenții Âşi inventatori" iar printre altele, una din invenții era USB-ul, adică o Unitate pt. Servicii de Binefacere, portabilă, creată în special pentru studiul individual în mijlocul naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) Îmi cer scuze că postez aici, dar nu Âştiu unde. În august anul trecut, vizitam Gyula pe MZ cu fiică-mea. Ne-a "somat" să oprim, un tip care conducea o Panonia de 350 cc. cu ataÂş. Era cu soția Âşi cu fiica lor de 4 ani. Ne-au invitat la o înghețată Âşi mi-a dat o carte. Eu nu Âştiu limba maghiară dar pozele sunt faine. Are Âşi o listă a tuturor recordurilor de viteză din perioada 1934-1938. Mesaj completat O cursă de iarnă Editat Ianuarie 26, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 O cursă de iarnă Genial :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Subscriu la spusele lui Aleko! Să ne trăiești, dom' profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 ÎÎn august anul trecut, vizitam Gyula pe MZ cu fiică-mea. Ne-a "somat" să oprim, un tip care conducea o Panonia de 350 cc. cu ataÂş. Era cu soția Âşi cu fiica lor de 4 ani. Ne-au invitat la o înghețată Âşi mi-a dat o carte. Eu nu Âştiu limba maghiară dar pozele sunt faine. Daca'i musai ne pricepem cu limba, traduc un pasaj-doua pe unde pare interesant, nu toata cartea ca behai :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 1, 2011 Autor Share Postat Februarie 1, 2011 Daca'i musai ne pricepem cu limba, traduc un pasaj-doua pe unde pare interesant, nu toata cartea ca behai :-) Nici eu nu am pus toată cartea. Ar fi interesant să scanez și să pun tabelele cu evoluția recordurilor Mesaj completat Subscriu la spusele lui Aleko! Mulțumesc de aprecieri. Tu în ce stadiu mai ești cu MZ-ul? Când îl scoți la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 MZ-ul este în același stadiu ca acum trei ani, adică demontat. Nu știu cînd îi vine rîndul, din păcate. Cert este că nu stă în ploaie, dar mai mult de atît nu pot să zic, încă. Oricum, o să-mi actualizez topicul în momentul cînd mă voi apuca de treabă. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 ihimm :-) Cum mai spuneam, trebe o claca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 si marmota... Trebuie o claca acolo, prima data cu inventarierea la ce a mai ramas din "pus bine". O sa ai surprize, sa vezi. F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Știu măi că n-o să fie toate perfecte, iar dacă o să am nevoie de ajutor (și mai mult ca sigur o să am) nu o să uit de clacă! Știi că deja am vorbit despre asta și că îmi place ideea de a vă duce pe cîțiva prieteni meseriași la taică-miu la țară și să facem o mini-întrunire cu scop final ”resuscitarea” MZ-ului. Am acolo o livadă foarte fain amplasată unde pot fi așezate cîteva corturi, iar licorile magice se găsesc la tata în pivniță! Nu-mi trebuie decît niște timp, iar ăsta e cel care-mi lipsește cel mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 12, 2011 Autor Share Postat Februarie 12, 2011 O altă cursă, pe Socrello circuit. http://www.youtube.com/watch?v=Ya75e7BBIxA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Simpatice rau filmuletele! Nota 10 pentru efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 Cu MZ-ul pe Valea Prahovei de 1 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 prezentare BMW R27 pe automobilia.ro Âşi in revista Autoshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Motocicletele au ajuns la eveniment dupa o plimbare pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 O tură cu clasicele prin Ploiești Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate