Speedy.K Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Scuze ca fac un off topic dar e important si nu am vrut sa deschid un topic nou:Atentie cei care locuim in sectorul 4 Bucuresti nu vom putea dona sange in perioada 5-30 noembrie pentru ca nu primeste institutul de hematologie. Adica primeste de la tot Bucurestiu, mai putin de la sectoru 4? Sunt certati cu primaru de la voi, sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 parerea mea...... in orice accident in care esti implicat (de motor ca de asta vb aici, dar poti conduce si o roaba de ex) si tu esti vinovat chiar daca nu e vina ta. In orice accident zici: daca eram mai atent, daca mergeam mai tare, daca-mi verificam franele etc..daca faceam nu ma accidentam, deci e si vina ta chiar daca nu e vina ta. Nu exista motocilisti care-si pierd viata pe mana lor, exista sinucigasi (ex.adica ti-ai luat gsxr de 1000 si vrei sa vezi cat baga si vine o curba si vezi ca nu mai poti sa franezi si intrii intr-un tir ). ce zici de asta? /index.php?showtopic=554725 ar trebui sa iti mai temperezi un pic tonul asta acuzator. macar din bun simt fata de cei morti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Nu stiu de ce va bateti capul sa schimbati parerile unor asa zisi motociclisti care fac km doar prin oras sau mai mult... doar pe forum.unul care are habar cat de cat de motociclism cunoaste straturile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate