jerry_mcrie Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 vopseaua crapa. punct! metoda asa merge la orice cauciuc? si pe unde gafezi vopsesti cu negru? ... merita investigata smecheria. desi... nu stiu ce sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 vopseaua crapa. punct! metoda asa merge la orice cauciuc? Din cate m-am documentat mai demult am aflat ca materia din care se fac anvelopele e alba (copacul de cauciuc), deci mare posibilitate sa fie valabila. Oricum am o anvelopa care la primavara o dau jos de pe motor si trebuie sa pun video-ul asta in practica! Ne-am cam bagat pe off topic. Mai bine trecem discutia la topicul corespunzator /index.php?/topic/60051-rotibutucispite/ Am sa sterg mai incolo cele care sunt off topic, pentru ca nu stiu sa le mut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Din cate m-am documentat mai demult am aflat ca materia din care se fac anvelopele e alba (copacul de cauciuc), deci mare posibilitate sa fie valabila. Oricum am o anvelopa care la primavara o dau jos de pe motor si trebuie sa pun video-ul asta in practica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 si nefiind tratat, albul va deveni gri murdar dupa primii 5km... si va arata fix pix... Trebuie gasita o solutie, un lac elastic, ceva... ca white wall-ul de la caucicucurile facute special, sunt rezistente la murdarie... cat de cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Azi am instalat Portawalls - urile achizitionate via ebay. La inceput am fost un pic sceptic in ceea ce le priveste insa cand le am vazut in realitate si mai ales cand le am montat am realizat ca afacerea a fost chiar una buna. Initial cochetam cu ideea de a comanda de prin US maglavaisuri cu care sa vopsesc cauciucul, celor care se gandesc la treburi de genul le recomand sa nu arunce banii pe fereastra . Portawalls Rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Azi am instalat Portawalls - urile achizitionate via ebay. La inceput am fost un pic sceptic in ceea ce le priveste insa cand le am vazut in realitate si mai ales cand le am montat am realizat ca afacerea a fost chiar una buna. Initial cochetam cu ideea de a comanda de prin US maglavaisuri cu care sa vopsesc cauciucul, celor care se gandesc la treburi de genul le recomand sa nu arunce banii pe fereastra . Portawalls Rulz! Interesant, trebuie sa ne lamuresti cu niste poze pentru ca m-ai facut curios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Cam asta i rezultatul final, de care eu unul sunt foarte multumit ! Am atasat si instructiunile de montaj insa sunt destule clipuri pe youtube din care se vede cu ochiu' liber ca nu i inginerie genetica. Editat Februarie 16, 2013 de fast_joe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 roti de shadow 750 '99: curatate, vopsite in camp electrostatic, si montate cauciucuri noi white wall: chiar daca in poze arata bine, in realitate arata mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Au iesit faine ambele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 roti de shadow 750 '99: curatate, vopsite in camp electrostatic, si montate cauciucuri noi white wall: chiar daca in poze arata bine, in realitate arata mult mai bine a trebuit sa le desfaci?sau le-au sablat/vopsit asa cum erau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 a trebuit sa le desfaci?sau le-au sablat/vopsit asa cum erau? nedesfacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Ce meserie au iesit .... !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Butuc blocaj ghidon. Salve! Cum se monteza butucul la un intruder de 1500? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Sunt de auto, nu stiu daca se potrivesc si pe moto, dar poate e de interes si pt voi (mie nu imi plac)... white walls cu 130 lei setul de 4, pe 13, 14, 15 si posibil sa aduca si mai mari... cel mai bine aflati la tel http://forum.4tuning.ro/646-piese-old-school-cars-vanzare/343315-vand-whitewalls-13-14-15-a.html#post5432049 p.s: daca nu puteti vedea anuntul, spuneti si postez eu nr lui aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 roti de shadow 750 '99: curatate, vopsite in camp electrostatic, si montate cauciucuri noi white wall: chiar daca in poze arata bine, in realitate arata mult mai bine Daca spitele ramaneau cromate era si mai criminala afacerea.E bine si asa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 butucii proiectati si executati, spite faty executate manual, niple, spitare, centrare totul in...regie proprie! mai putin vopsitul electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 si nefiind tratat, albul va deveni gri murdar dupa primii 5km... si va arata fix pix... Trebuie gasita o solutie, un lac elastic, ceva... ca white wall-ul de la caucicucurile facute special, sunt rezistente la murdarie... cat de cat... Caucicucurile,no? Dar de o conversie tubeless,ce ziceti?Ca pe mine ma tenteaza la Dragstar 1100. OUTEX CLEAR TUBELESS KIT Cu un kit pentru pana rezolvi problema pe marginea drumului,iar un compresor are in masina tot al cincilea automobilist.Plus ca e roata mai usoara,nu face explozie,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Caucicucurile,no? Dar de o conversie tubeless,ce ziceti?Ca pe mine ma tenteaza la Dragstar 1100. OUTEX CLEAR TUBELESS KIT Cu un kit pentru pana rezolvi problema pe marginea drumului,iar un compresor are in masina tot al cincilea automobilist.Plus ca e roata mai usoara,nu face explozie,etc. Ahoi! Sa stii ca e tentant! Cat e pretul la un asemenea kit? Editat Februarie 9, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Vreo 150 usd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 suna de-a dreptul tentant cei drep, in locul a 5 dolari cat ar costa o camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Corect...Da ia repara o pana la o roata cu camera si sa fii singur, undeva la dracu'-'n praznic...Eu cu snur din latex varat in gaura, am umblat un an cu masina...si probleme zero.Eu cred ca e muuult mai ok sa repari pana fara sa dai jos totul... Editat Februarie 9, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Vreo 150 usd. suna de-a dreptul tentant cei drep, in locul a 5 dolari cat ar costa o camera! Uneori faci balanta, benzina sau tubless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Corect...Da ia repara o pana la o roata cu camera si sa fii singur, undeva la dracu'-'n praznic...Eu cu snur din latex varat in gaura, am umblat un an cu masina...si probleme zero.Eu cred ca e muuult mai ok sa repari pana fara sa dai jos totul... ai! la masina= geanta plina. rezolvam pana,dar daca se rupe o singura spita? sau mai multe una singura duce dupa ea toata roata la dezastru in timp scurt daca nu e schimbata desfaci 150 eur sa schimbi spita si pui inapoi alti 150 eur(daca ai norocul sa ai un kit de rezerva), eu unul nu le vad alea refolosibile, da poate ma insel. nu te contrazic pin faptul ca nu e bun kit-ul in discutie , ca nu ar avea avantaje, insa la aplicatie moto, cum e inel-spita e doar risipa de bani, dupa mine, dar e doar parerea mea. in schimb geanta plina moto.. acolo da! suna frumos cu avantaje mai multe decat dezavantaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 ai! la masina= geanta plina. rezolvam pana,dar daca se rupe o singura spita? sau mai multe una singura duce dupa ea toata roata la dezastru in timp scurt daca nu e schimbata desfaci 150 eur sa schimbi spita si pui inapoi alti 150 eur(daca ai norocul sa ai un kit de rezerva), eu unul nu le vad alea refolosibile, da poate ma insel. nu te contrazic pin faptul ca nu e bun kit-ul in discutie , ca nu ar avea avantaje, insa la aplicatie moto, cum e inel-spita e doar risipa de bani, dupa mine, dar e doar parerea mea. in schimb geanta plina moto.. acolo da! suna frumos cu avantaje mai multe decat dezavantaje. In instructiuni zice ca se poate decupa in juru niplului in cauza.Se inlocuieste spita si se reetanseaza decupajul.Plus ca pe fiecare niple se lipeste un fel de cerculet din alt material care permite si reglarea spitelor.Vezi filmuletul sau cauta e forumuri.Eu cred ca e ok.Si la chopppere sppitele se bulesc foarte rar.La enduro e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 ai! la masina= geanta plina. rezolvam pana,dar daca se rupe o singura spita? sau mai multe una singura duce dupa ea toata roata la dezastru in timp scurt daca nu e schimbata desfaci 150 eur sa schimbi spita si pui inapoi alti 150 eur(daca ai norocul sa ai un kit de rezerva), eu unul nu le vad alea refolosibile, da poate ma insel. nu te contrazic pin faptul ca nu e bun kit-ul in discutie , ca nu ar avea avantaje, insa la aplicatie moto, cum e inel-spita e doar risipa de bani, dupa mine, dar e doar parerea mea. in schimb geanta plina moto.. acolo da! suna frumos cu avantaje mai multe decat dezavantaje. aici te contrazic,la chopper nu-i problema cu 1-2 spite rupte. iar kit-ul ala de sigilare il pui la inceput,cind ai roata noua,si gata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate