Sasa25 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Salutare, ce parere aveti despre pneul asta? Eu ma dau numai offroad, profilul acestui model e pt pamant tare si piatra dar credeti ca e ok si pentru pamant mai moale si noroaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Salutare, ce parere aveti despre pneul asta? Eu ma dau numai offroad, profilul acestui model e pt pamant tare si piatra dar credeti ca e ok si pentru pamant mai moale si noroaie? la noroaie ai pus-o original cu asta. In 3m e slick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 credeti ca e ok si pentru pamant mai moale si noroaie? Nu. Trebe cu crampoanele (mult) mai rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 mai bine te lipsesti...am si eu unul pe care il folosesc numai pe munte la noroaie, mai ales in zona mea(sol argilos) se incarca imediat si derapezi da-ti sar capacele tre sa ii dai multe rafe sa il descarci si daca ai nimerit in argila e f greu sa iesi trebe crampoane rare....f rare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate